ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo41.gif

כל יום חמישי, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. ביום ראשון ה"ערפד" השבועי יבחר "ערפד" חדש ויכתוב בפורום מיהוא (לאחר שהוא יראה שיש עניין בצד השני) ואז ביום חמישי נשאל שאלות את הערפד החדש. והפעם...
ק ט ר פ י
נתחיל עם... שם- גיל- מקום מגורים- צבע אהוב- מה החלום שלך-

HyPeR SoNiC

New member
שאלות....

מעשן? שותה? יש רישיון? יש אוטו? מה אתה מחפש בבחורה? מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? איפה ומתי נולדת (עיר מגורים, בית חולים, שעה, תאריך)? גרת בחו"ל? אם כן, כמה זמן ואיפה? אתה יודע שפה זרה (ציין איזו ובאיזו רמה)? אם לא, האם טיילת בחו"ל (איפה)? ונכון שאתה שמח שבחרתי אותך?

קטרפי

New member
בעעעעעע זה ייקח הרבה זמן ../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif

לא מעשן שותה¿ כן אבל רק מים אין רישיון ואין
אני מחפש בחורה שבכללי ניראת טוב, בקשר לאישיות כמו שאמרתי פעם אני לא יכול לפרט למה לכול מישהי יש את האישיות שלה ויכול להיות שאני חושב שאני נימשך למשהו אחד ואז אני יכיר בחורה שבכלל לא כזאת עם אופי פצצה שבחיים לא חשבתי שיש כזה דבר, וזה כבר קרה לי. בקיצור אין אופי מסויים אבל נאי רק יגיד שרצוי שהיא תהייה צימחונית אני גר ברחובות אבל נולדתי בטברייה ב19.8.86 לא גרתי בחול אני יודע אנגלית ברמה של
ואני גם יודע להבין את אלעד מהכיתה שלי שזה גם נחשב שפה זרה טיילתי בצרפת ואנגלייה בברמיצווה ואני מאוד שמח שבחרת אותי
סיימתי

יאאא אני נולדתי ב..

17.8! אבל 87.... חח מזל אריה שולט!!! וגם אני גרתי ברחובות! איפה אתה לומד???

קטרפי

New member
עדיף שאני לא יגיד ../images/Emo110.gif

האמת קטרפי זה שם של פוקימון, אני לא אוהב פוקימון אבל פעם אהבתי ובחרתי את השם הזה לפני כמה שנים ומאז זה לא הישתנה (אפילו שלפני כמה זמן דווקא רציתי להחליף כינוי אבל אז הייתי מאבד את כול המסרים ששמרתי וזה לא היה כדאי)

קטרפי

New member
תשובות ../images/Emo110.gif

שם
עידן או בשמי המלא ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל
17 מקום מגורים
רחובות צבע אהוב
שחור החלום שלי
לימצוא אהבה....

הצילצול

New member
../images/Emo26.gifשאלות לקטרפי!!! ../images/Emo36.gif

היי מה קורה אחי!! טוב יש פה כמה שאלות שאתה צריך למלא... אז ככה... 1. מי המודל לחיקויי שלך? 2. מה הפנטזיה הפרועה שלך? 3. בנות. עם טוב או עם חרא? 4. אם אמרת חרא.. אתה רע.. גררררררר חחחח 5. אין לי מה לשאול.. מי החבר הכי טוב שלך? זהו אלה השאלות תמלא אותם ושיהיה לך שבת שלום!!

מיטללל

New member
יש לי שאלה

מה אתה חושב על המנהלת? וניצול הודעה.. יש לי בעיה עם המסרים. אני לא מצליחה להשיב עליהם. שאני לוחצת על "תגובה", מופיעה לי הודעת שגיאה. אני אנסה לפטור את זה עם אנשי תפוז ביום ראשון. בגלל זה אני לא עונה לכם:)

קטרפי

New member
איזה מנהלת../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

אהההה את מתכוונת למצ`וגעת הזאת שהשם שלה כתוב בכחול¿ אוקע אחורי שהיא איימה במוות על אורן שיבחר אותי להיות ערפד השבוע, אני מת עליה אין אין עליה היא הגדולה מכולם
אבל יותר מדיי בצבא

קטרפי

New member
סורי לא שמתי ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif

1. אין לי מודל לחיקוי זה מטומטם לאללה 2. הפנטזיה הפרועה שלי - עד עכשיו סיפרתי רק למישהי אחת אבל אני חושב שלינשוך מישהי בצוואר, סטייל ערפד (וזה מה שמחזיר אותנו לכותרת של הראיון
) 3. בנות כעיקרון עם טוב אבל כמובן שתמיד יש טובות ויש רעות 4. אני לא רע 5. אין לי ממש חבר הכי טוב יש כמה חברים שכולם ביחד כאלה הכי טובים, אני רק יכול להגיד שאני מיסתדר יותר טוב עם בנות מאשר עם בנים (בקטע של ידידים) אין לי שמץ של עוגייה למה

black side

New member
שאלות:)

הייתה לך פעם אהבה? אם כן, ספר סיפור אחד על משהו שקרה, איך אתה מרגיש אליה עכשיו, וסתם תאלתר משהו איך שבא לך.. חוץ מלמצוא אהבה, יש לך איזה שאיפה לחיים? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? איזה מוסיקה אתה שומע?

קטרפי

New member
תשובות :)../images/Emo110.gif

היה לי פעם אהבה אבל אני לא יכול לספר משהו שקרה, זה נורא אישי ובכול זאת יש גבול. עכשיו אני לא מרגיש אליה כלום, אנחנו לא נישארנו ידידים בעיקר בגלל שהפרידה שלנו הייתה הכי גרועה שיכול להיות אני בעוד 10 שנים (זה מלפני שבוע) חוץ מלמצוא אהבה ומה שכתוב מלמעלה, השאיפה שלי לחיים זה שיהיה לי שיער ארוך אבל זה פשוט לא גודל יותר ממה שיש לי עכשיו
(סורי אבל לא מצאתי משהו יותר טוב) ובקשר למוזיקה
בעיקר ישראלית, אני לא סובל מזרחית טראנסים ואת רוב הפופ, בזמן האחרון אני ממש אוהב את אביב גפן ואני גם אוהב להקות היהודים ושייגעצ ומהעולם אני אוהב את גארבג` ופינק פלויד, וכמובן את הפסקול של "השבט" אפילו שזה פופ אבל זה פופ יפה

אורית15

New member
אני פשוט חייבת לשאול..

ואל תתעצבן עליי.. מה זה השבט?! ראיתי גם בפרטים שלך

קטרפי

New member
סידרה מושלמת ../images/Emo110.gif

זה תוכנית שיש בערוץ 1 ומשדרים עכשיו את עונה 5 שלה, זה התוכנית כי טובה בעולם בהתחלה שם יש וירוס שהורג את כול המבוגרים ואז הצעירים מנסים לישרוד (זה רק בגדול, העלילה בעונה 1 הייתה בעיקר על זה)

למעלה