ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo41.gif

לרגל החג חשבתי להחזיר משחק שפעם היה סוג של להיט בפורום. במסגרתו, נבחר אחד מחברי הפורום להיות ה"ערפד". כל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם- הן כללית והן אישית, הן רצינית והן מצחיקה. והערפד צריך לענות על כולן. ככה בעצם אנחנו יכולים להכיר אחד את השני יותר טוב ובדרך כלל השרשורים האלו הופכים להיות נחמדים+. הקורבן היא לא אחרת מ....
כה ציפיתי ליום
שאלות להתחלה: 1. מה שלומך ? 2. מה הצבע שאת הכי אוהבת ? 3. סטוצים - לא או כן ? 4. לדעתך יש לך צחוק יפה ? 5. מה הספר האחרון שקראת ? (כן כן, השאלות הכי לא קשורות בעולם.) וזהו לבינתיייים

נועם m

New member
../images/Emo45.gif אחלה משחק!

אני אוסיף שאלות: 1. שוקולד: אהבת חייך/נחמד במידה/מסתדרת בלי/אם חייבים? 2. האדם (אפשר כמה
) שהכי השפיע עליך 3. הארי פוטר: סבבה של ספר או ילד קטן ומתוסבך? 4. הורוסקופ: מאמינה או לא? 5. כמה ילדים תרצי? (אם בכלל)

<לא עובדים לי האייקונים>

1- שוקולד, נחמד מאוד במידה <מאוהב> 2- אדם שהשפיע עליי, זו שאלה קשה. קשה לי לחשוב על שם מסויים, אבל אני אחת כזו שהכל משפיע עליה, הכל נודע בי, הכל גורם למשהו.אני צריכה לחשוב על השאלה הזו 3- הארי פוטר... אממממ ... איזה יפיפיה הרמיוני בסרט האחרון!!! 4- לא מאמינה ומשום מה קוראת בכל זאת 5- 3 או 4 ילדים, מתה שיהיו לי כבר. יש לי שמות והכל

עונה לשאלותייך מיטל

1- מה שלומי?אמממ קצת חולה, אבל כבר הרבה יותר טוב וככה...לא משהו הסטרי- חייבת לצאת מזה כבר 2- הצבע האהוב עליי הוא צהוב כמובן 3- סטוצים כן או לא...בעקרון לא 4- הצחוק שלי? נראה לי שכן 5- לצערי אני לא קוראת ספרים, לא מצליחה להתרכז, אני קוראת את אותה שורה שוב ושוב ושוב ועדיין לא מבינה מה קראתי. אני חושבת על דברים אחרים בזמן הקריאה, זה לא ממש עובד יחד

liontamer

New member
איך רואים שזה לא מה שאתם למחייתכם

1. למה כל כך ברור שהצבע האהוב עלייך הוא צהוב? 2. להקה אהובה? 3. מוסיקה לעשות אהבה? 4. תחביב אהוב? 5. תחביב ילדות שעסקת בו ועכשיו כבר לא? 6. למה תרנגולת חוצה את הכביש? תעני על אלה ואחורי זה נמשיך עד שנרגיש שצלבנו אותך! לאון חבילה מסמרים עשר זה הכי אחי

עונה בשעת לילה מאוחרת

1 הצבע צהוב הוא צבע של אור ושמחה וחום. והוא הצב הכי יפה שיש...לא יודעת עוד איך להסביר את זה. לא מוצאת צבע שמשתווה אליו, זה נורא ברור לישוב האייקונים לא עובדים) 2. להקה אהובה...וואי, אף פעם לא הייתי טובה בזה, אין משהו מסויים, אני אוהבת כמעט מכל הבא ליד, שיר מפה שיר משם..באמת שחוץ מזבל אני יכולה לשמוע כל דבר שעושה לי משהו. 3.ברזילאית 4.תחביב אהוב, כנראה שעכשיו זה יהייה החדר כושר והריקוד 5.רקדתי וציירתי והייתי טובה בזה , לרקוד אני חוזרת בשלבים, וסגנון קצת אחר, לצייר- ממש אבד לי הטאצ' 6.התרנגולת חוצה את הכביש כי הכלב רודף אחריה (מחזה מבדר ביותר)

טוב צריך קצת בשר לא...??

מתי פעם אחרונה.. צחקת.. בכית.. התנשקת.. עשית סקס.. מתי פעם אחרונה אמרת למישהוא שאת אוהבת אותו.. ( לא אבא אמא.. ) צבע תחתון וחזיה אהוב.. הממ מה עוד.. אוהבת לרקוד..? איזה מוזיקה אוהבת לשמוע ואם אוהבת לרקוד אז מה עאוהבת לרקוד.. מה עוד.. הממ.. פעם השתכרת..? שותה אלכוהול..? ואם כן.. מה..?. הממ טוב זהו לבנתיים.. אחרי זה נמשיך..

קצת שתויה...

פעם אחרונה שצחקתי- היום, וזה היה צחוק מרושע קצת פעם אחרונה שבכיתי... אוי, אני בכיינית בזמן האחרון,נראה לי כבר מעל שבוע לא בכיתי, לא זוכרת פעם אחרונה שהתנשקתי..עבר קצת זמן, אני חושבת שמשהו כמו חודש. אולי אפילו יותר. פעם אחרונה שעשיתי סקס הייתה...לפני כמה חודשים טובים.6 מתי פעם אחרונה שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו... אני בקושי אומרת את זה, ולא אמרתי את זה בזמן האחרון. צבע חזיה אהוב (באמת חשוב?) תכלת תחתון-סגול בהיר מאוד אוהבת לרקוד- ג'אז, לא המוזיקה, הסגנון ריקוד. לא מתחברת לריקודי מועדונים, אולי רק אחרי כמה משקאות.. וזה עונה לשאלתך הבאה.. כן, השתכרתי פעם או כמה פעמים, שותה וודקות בכל הצורות. ולערבב. דל פפירו, הנה הזדמנות לומר כאן בפניי כולם- מתה על התגובות שלך. תמיד מצחיק

Dark Muse

New member
כמה שאלות

איך חשבת על הכינוי הזה? למה את מצפה עד היום? מה בשבילך זה אושר? את מאמינה באלוהים? מה הדבר הכי חשוב לך במערכת יחסים? מה לדעתך מושך בגבר? אופי או יופי? לא אשאל מה עדיף (כי לדעתי צריך את שניהם) אבל למה תתני יותר משקל...? זהו בנתיים.

../images/Emo13.gif

סופסוף עובדים לי האייקונים איך חשבתי על הכינוי הזה? זה שם של שיר מהדיסק האחרון של אביתר בנאי. בחרתי אותו בתקופה עצובה לא כי השיר מדבר אליי, רק כי הכותרת התאימה באותו רגע. היה לי בעצם כינוי אחר שממש אהבתי ואחותי הייתה קוראת דברים שלי , נאלצתי להחליף כינוי. עד היום אני מצפה לשקט ושלווה בשבילי אושר זה המון דברים. בעיקר גישה. הרי יכול להיות למישהו הכל ועדיין הוא לא יהייה מאושר. להיות שלמה עם עצמי וחזקה. אני מניחה שבאיזשהו מקום אני מאמינה, אבל ממש קשה לי לחיות את זה הכי חשוב לי במערכת יחסים כרגע זה להרגיש שהוא שם תמיד. הוא לא צריך להיות איתי 24 שעות ביממה, אבל אני רוצה להרגיש שהוא איתי בלב בכל מה שאני עושה, מחזק רק מעצם היותו קיים, מחמם. מה לדעתי מושך בגבר? אני אוהבת שגבר יודע מה הוא רוצה מעצמו ומהחיים שלו וגם פועל כדי להשיג. קצת קשה לי עם אנשים שלא עושים כלום עם עצמם. גם לחפש מותר, אבל לא כלום. מושך בגבר שיש לו ביטחון, אבל ביטחון שהוא שלו ולא ביטחון שהוא מקבל כשמישהו אחר פחות ממנו. מושך בגבר שיש בו מה שלי אין, חוץ מהדברים הברורים.. שיעניין, שיחדש, שיכניס לי לחיים משהו שאין בהם אני חושבת- שאלות קשות! ***יכול להיות שמה שאני עונה כרגע, זה לא מה שהייתי עונה אם היו שואלים אותי ביום אחר. ובאמת לא בגלל שאני מצטדקת, היופי מאוד חשוב באמת, אבל כבר קרה שנדלקתי על אנשים נוראא מכוערים (סליחה) כי האופי התעלה על הכל. כנראה שלאופי יש יותר משקל בסופו של דבר. ובכל הפעמים האלה, אותו אחד שקודם נראה לי כל כך מכוער, נהייה יפה באמת. מקווה שמשהו מובן מהתשובות שלי, שאלות קשות...

liontamer

New member
לא רק שהתשובות שלך ברורות

הן גם מראות שאת בחורה לעניין! לאון אחרי רכיבה עם אבא

שאלותיי ../images/Emo39.gif

מה הרחבת בבית ספר? באיזה תפקיד שירתת בצבא? למי את יותר קשורה? אבא או אמא? כמה זמן היה הקשר הכי ארוך שלך? מה היה הדבר הכי מעליב שעשית לבחור? כמה זוגות נעליים יש לך?

../images/Emo66.gif

בבית ספר עשיתי 10 יחידות במוזיקה ו 3 בגאוגרפיה, בכיתה יב החלטתי לפרוש מגאוגרפיה כדי שיהייה לי יותר זמן, זה היה המון שעות. לא שירתתי בצבא לא יודעת למי יותר קשורה, אבא יותר מרגיע אותי הקשר הכי ארוך ארך שנה הדבר הכי מעליב שעשיתי לבחור....נראה לי שהיה להיעלם לו. או פשוט לא לתת תשובה, לייבש אחרי שהוא אזר אומץ והתוודה. היה בחור שנעלב כשפלרטטתי עם אחר בזמן שחיכיתי לו. יש לי 8 זוגות נעליים אני חושבת.

נועם m

New member
יש לי עוד אחת

כתבת כמה פעמים שאת מתאמנת לקראת תחרויות, או משהו כזה- תחרויות של מה?

למעלה