ראיון עם ענבית

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם ענבית ../images/Emo41.gif

מטרת המשחק לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... הסבר לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כלל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם. משאלות כלליות (תגיד לי מדוע ולמה לדעתך הזברה לובשת פיג'מה?) עד שאלות אישיות (מה הפנטזיה הכי גדולה שהייתה לך?) לשאלות רציניות (מי דואג לטיפוח של אבו מאזן?) לשאלות מצחיקות (מי יודע מדוע ולמה?.. סתם נו הבנתם) ועל הנבחר לענות על כללללללל השאלות. (עד גבול מסויים. יש לו זכות לווטו על שאלה אחת ובנוסף לכך שאלות על מספר טלפון/חשבון בנק לא יתקבלו בברכה) מה הנבחר מקבל שתי דקות של תהילה + שחרור שלפעמים מקבלים רק לאחר עשרות שעות טיפול אצל פסיכולוג. והפעם... הקורבן המאושר היא לא אחרת מ.. E i n a v 1 1 1 שיחסית חדשה פה ולכן יש המון מה לגלות עליה
מה יש לכם לשאול אותה

E i n a v 1 1 1

New member
זה היה בליינד דייט הזוי

זה עם מישהו שאני עובדת איתו אבל ממחלקה אחרת, ודיברנו מהעבודה בעיקר בסופו של דבר הוא אמר לי בואי נצא. זה היה לפני חודשיים בערך לא ספרתי, בכל מקרה הוא כל כך היה לחוץ ואפשר לחשוב ממה כולה שנים שיוצאים ביחד ונהנים, אבל בסופו של דבר מסתבר שהוא סתם אידיוט אז החלטתי לשמור את הקשר רק לעבודה בלבד

comet9

New member
היי עינב..

אז בואי נכיר אותך קצת.. בת כמה את? מהיכן? מה את עושה בחיים? מה העמדה הפוליטית שלך? מה דעתך על מצב החמאס בשטחים? בשינוי פאזה מהיר, "אהבה" - סתם כאב ראש או מצרך נדיר? יש לך חבר? אם לא, התינשאי לי? אם כן, כמה זמן אתם ביחד? מה עמדתך לגבי מצעד הגאווה? ולגבי הקהילה ההומולסבית בכלל? יש לך קעקועים? ופירסינגים? אם ענית לא לשאלות הללו, מהי עמדתך לגבי זה? נקווה שתעמדי במשימה:)

E i n a v 1 1 1

New member
יאללה ../images/Emo26.gif

בת כמה את? אני בת 22 עוד חודש וחצי (אני מצפה ממך למתנה!) מהיכן? מראשון לציון מה את עושה בחיים? עובדת במוקד העירוני של ראשון פוליטיקה? שמאלנית מה דעתך על המצב החמאס בשטחים? הייתי מעדיפה לדבר על המצב של החסה כי הוא נראה יותר מזהיר... אהבה כאב ראש או מצרך נדיר? מצרך נדיר יש לך חבר? לא. התנשאי לי? למה לא?
מצעד הגאווה: לדעתי זה סבבה שהם עושים, אבל למה בירושלים? סתם לעשות כאב ראש ובאלגן שלא נחוץ. זה ללכת עם הראש בקיר... ודעתי לגבי ההומולסבית שיחיו ויהנו אחרי הכל כולנו בני אדם. אין לי קעקועים ופירסנגים כי אני מפחדת ממחטים, ואני חושבת שעגיל בגבה זה יפה
איך עמדתי במשימה?

comet9

New member
עמדת מעולה. ח"ח!

אז תרשמי, החתונה תתקיים בארבע עשרה ביולי באולמי בונבון בבת-ים...

E i n a v 1 1 1

New member
טוב שהודעת לי ../images/Emo3.gif

עכשיו אני אסגור את היום הזה בסידור עבודה לחודש הבא

E i n a v 1 1 1

New member
חשבתי שיש לימוזינה...

ואיפה הירח דבש? (אהמ...אהמ... אני מקווה שזה הוואי!)

comet9

New member
הוואי? חשבתי יותר על סיישל או הקריביים...

למה לימוזינה אם אנחנו צונחים ממסוק?

E i n a v 1 1 1

New member
תירגע ומה זה מהר!

עוד שניה תגיד שהרב מתחתן אותנו באויר הקריביים נשמע טוב, גם ג'וני דפ יהיה שם?

comet9

New member
כן.

כאילו, גם כסטרייט גמור, אני חושב שהוא הגבר המושלם.

מלא שאלותתתתתתתתתתתתתתת

איך את המרואיינת הראשונה ואף פעם לא ראיתי הודעה שלך בפורום ? אולי לא שמתי לב ? אולי את שקטה? את שקטה? קבוצת כדורגל אהובה? דרינק אהוב? (לא סופר דרינק) איפה את עוד 10 שנים ? איפה את עוד 10 דקות ? מאמינה באלוהים ? בישו ? במוחמד? בי? המבורגר 400 גר' איוו עם בייקון, ביצה ופטריות או פיצה צ'יליס פסטו גבינת עזים ופפרוני ? חלום שאת יודעת שתגשימי ? חלום שאת יודעת שלא תגשימי ? מכונית ספורט או ג'יפ? (רמז: ג'יפפפפפפפ) חוויה שלא תשכחי לעולם? הדבר הכי מפגר שאת זוכרת ? על השאלות האלה אני מותיר לא לענות ושלא יחשב לך כוטו, סבבה? סמים קלים? קשים? קשים לשתייה? דוגי או מלפנים? סקס בתחילת היכרות: באוטו \ בשטח \ בבית ? זהו אין לי כוח לעוד.

E i n a v 1 1 1

New member
כל הכבוד לך על השאלות, עכשיו קבל תשובות

איך את המרואיינת הראשונה ואף פעם לא ראיתי הודעה שלך בפורום ? לא הסתכלת טוב... אולי לא שמתי לב ?זה בטוח אולי את שקטה??אולי...אף פעם לא תדע עד שלא תנסה את שקטה?? תלוי מתי
קבוצת כדורגל אהובה?ליברפול כשמייקל אוון היה שם
דרינק אהוב? (לא סופר דרינק)פיג'לינג סוואר, ובירה קאלרסברג איפה את עוד 10 שנים ?אני אגיד לך איפה אני לא, וזה לא במקום העבודה שלי יש לי תוכניות אחרות
איפה את עוד 10 דקות ? באותו המקום... מאמינה באלוהים ?כן בישו ? לא במוחמד?חס וכרפס בי? לא מכירה אותך
המבורגר 400 גר' איוו עם בייקון, ביצה ופטריות או פיצה צ'יליס פסטו גבינת עזים ופפרוני ?מכל הרשימה, המבורגר, אבל בוא לא נגזים 400 גר', חצי מזה ואפילו פחות חלום שאת יודעת שתגשימי ? להצליח בחיים בנושא ספציפי שאני לא אגיד קצת אישי חלום שאת יודעת שלא תגשימי ?לעוף מכונית ספורט או ג'יפ? (רמז: ג'יפפפפפפפ)ג'פ טויוטה 2007 חוויה שלא תשכחי לעולם? את הריב האחרון עם אבא שלי הדבר הכי מפגר שאת זוכרת ? זה היה בצבא שסגרתי את הרס"ר מטבח במקרר הענקי למשך רבע שעה
זה מה שעלה לי כרגע
על השאלות האלה אני מותיר לא לענות ושלא יחשב לך כוטו, סבבה? סמים קלים ?לא נוגעת קשים?כנ"ל קשים לשתייה?כנ"ל דוגי או מלפנים? נשאיר את זה בגדר הפתעה
סקס בתחילת היכרות: באוטו \ בשטח \ בבית ?? בהתחלה, בבית

כמה הערות... ושאלות חדשות... :)))

הערות: קארלסברג בירה שתן, את סתם משוחדת. :) מ"איפה את עוד 10 שנים" אני קצת מאוכזב. ובאוכל זה כולה שני מוצרים ההמבורגר עם התוספות או הפיצה עם התוספות. ועוד שאלות: כמה שעות ביום את ישנה? מקלחות בבוקר או בערב? משפט התחלה טוב ? (רמז: באה לפה הרבה?) משפט התחלה מעפאן ? סרט או ספר ? ספר או גנן ? הידעת כי לסביות הן לא בלונדיניות עם סיליקון אלא פיכסה ? מגיעה למצעד הגאווה ? ומצעד האהבה ? אלביס פרסלי או אלביס קוסטלו ? ג'ורג' קלוני או ג'ורג' בוש ? להודעה קצרה, סמס או שיחה ? שיחה שאין כוח: סינון ולא לחזור, סינון ולחזור, או לענות ולגמור עם זה? מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו\י שאת אוהבת אותו\ה ? מתי בפעם האחרונה איחלת למישהו סרטן בכליות ? מתי בפעם האחרונה הקשבת לשיר של סאבלימנל מההתחלה ועד הסוף ? היה קשה ? מגלחת? ( אם כן, נא לפרט מה) 'בלייזר' או 'לאשה'? משקפי שמש: ספורט או סטייליסטים ? כובע: מצחיה \ טמבל \ בוקרים ? סינים או יפנים ? יודעת להבדיל ביניהם ? נשק אהוב ? מה הדבר האחרון שהבטחת לעצמך שלא תשכחי לעולם ושכחת ? מתי הפעם האחרונה שהיית נורא גאה בעצמך? מתי הפעם האחרונה שנורא התאכזבת מעצמך ? תארי את עצמך ב 5.7 מילים ? איך אני מצטייר ב 5.7 מילים ? את נראית טוב ? אם כן (ואולי גם לא), תעלי תמונה לפורום ותראי איך אני הופך אותך לדוגמנית שער בפוטושופ. מתי היה הקשר הרציני האחרון שלך? כמה זמן? למה הסתיים ? עדיין חושבת עליו ? שיר שעושה אותך שמחה ? שיר שעושה אותך עצובה ? שיר שעושה לך חשק to boogy ? שיר שעושה חשק לתת בגז ? שיר נוסטלגיההההההההה ? תכל'ס עכשיו, לא התאכזבת מההיענות לשאול אותך כל שאלה אפשרית ביקום (חשבתי שהרבה יותר ישאלו) ? אם כבר, אז מה משמעות החיים ? רוצה שאני אפסיק לשאול ? טוב אני לא יודע את התשובה אז אני אשאל עוד כמה בכל מקרה? האם יש לך רשיון נהיגה? האם את נוטה לתקן אנשים על שגיאות לשון\כתיב? אילו שפות את מדברת ? ספרי לי משהו שיפתיע אותי ... (אני יודע שזה יותר בלשון ציווי משאלה ומקווה שזה תופס)...

E i n a v 1 1 1

New member
המשך...

כמה שעות ביום את ישנה? בין 5-8 שעות בלילה לפעמים גם פחות
מקלחות בבוקר או בערב?ערב משפט התחלה טוב ? (רמז: באה לפה הרבה?) אתה בא לפה הרבה?
משפט התחלה מעפאן ? את באה לפה הרבה, זה כאב שנפלת מגן עדן, חסר? סרט או ספר ? שאלה קשה... זה תלוי במצב רוח ספר או גנן ? ספר ללא ספק, לפחות יהיה מי שיסדר לי את השיער הידעת כי לסביות הן לא בלונדיניות עם סיליקון אלא פיכסה ? הן אוחצ'ות מגיעה למצעד הגאווה ?לא רחוק לי ומצעד האהבה ? לת"א אני לא נכנסת בימים עמוסים
אלביס פרסלי או אלביס קוסטלו ?פרסלי ג'ורג' קלוני או ג'ורג' בוש ?שאלה רטורית, ברור שקלוני להודעה קצרה, סמס או שיחה ? לא משנה לי שיחה שאין כוח: סינון ולא לחזור, סינון ולחזור, או לענות ולגמור עם זה? משתדלת לענות ולגמור מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו\י שאת אוהבת אותו\ה ? היום מתי בפעם האחרונה איחלת למישהו סרטן בכליות ?לפני שנה וחצי למפקדת שלי בצבא מתי בפעם האחרונה הקשבת לשיר של סאבלימנל מההתחלה ועד הסוף ? אמ...לפני כמה ימים עם השיר טורו היה קשה ?לא דווקא את השיר הזה אהבתי מגלחת? ( אם כן, נא לפרט מה) שעווה
'בלייזר' או 'לאשה'? לא זה ולא זה משקפי שמש: ספורט או סטייליסטים ? סטייליסטים כובע: מצחיה \ טמבל \ בוקרים ? בוקרים נשמע מגניב סינים או יפנים ? אני אבחר באמצע - תאילנדים
יודעת להבדיל ביניהם ? לפי השפה? נשק אהוב ? אני בעד שלום עולמי מה הדבר האחרון שהבטחת לעצמך שלא תשכחי לעולם ושכחת ? שכחתי
מתי הפעם האחרונה שהיית נורא גאה בעצמך? שבוע שעבר שהכנסתי לבוס שלי בקטנה והוא בלע את הלשון - הגיע לו! מתי הפעם האחרונה שנורא התאכזבת מעצמך ? לא זוכרת... זה בקושי קורה תארי את עצמך ב 5.7 מילים ? אני פשוט בחורה מדהימה שחבל"ז! איך אני מצטייר ב 5.7 מילים ? סבבה לגמרי לגמרי לגמרי לגמרי את נראית טוב ? יאפ אם כן (ואולי גם לא), תעלי תמונה לפורום ותראי איך אני הופך אותך לדוגמנית שער בפוטושופ. כנס לפרופיל שלי יש שם תמונה מתי היה הקשר הרציני האחרון שלך? לפני שנתיים כמה זמן? שנה וחצי למה הסתיים ? המרחק בצבא- הייתי בבסיס סגור עדיין חושבת עליו ? לא שיר שעושה אותך שמחה ? החופשה באילת ביום ראשון שיר שעושה אותך עצובה ? לריב עם אדם קרוב לי שיר שעושה לך חשק to boogy ? שאקירה שאקירה שיר שעושה חשק לתת בגז ? איזה שיר היפ הופ קיצבי לא עולה לי לראש שיר נוסטלגיההההההההה ? שי גבסו - יום ועוד יומיים תכל'ס עכשיו, לא התאכזבת מההיענות לשאול אותך כל שאלה אפשרית ביקום (חשבתי שהרבה יותר ישאלו) ? את האמת לא התאכזבתי, בקושי היה לי זמן היום
אם כבר, אז מה משמעות החיים ? להנות כמה שיותר רוצה שאני אפסיק לשאול ? כן אני צריכה לקום מחר ב-6 בעע טוב אני לא יודע את התשובה אז אני אשאל עוד כמה בכל מקרה? נו טוב... גם ככה אנחנו לקראת הסוף האם יש לך רשיון נהיגה? כן האם את נוטה לתקן אנשים על שגיאות לשון\כתיב? לא שמתי לב לזה... כנראה שלא... אילו שפות את מדברת ?עברית אנגלית וטיפה ספרדית ספרי לי משהו שיפתיע אותי ... (אני יודע שזה יותר בלשון ציווי משאלה ומקווה שזה תופס)...הנה טיפ ממני (משהו שלמדתי בעבודה) - אם פנית לעיריה וביקשת שיפנו לך את הפגר חתול שהשכן שלך דרס מהחניה, זה יעלה לך כסף! סתם לא קשור אבל תודה שזה היה מפתיע

למעלה