../images/Emo112.gifאוקיי זה ארוך...
הסרט האהוב עלייך: מועדון ארוחת בוקר... הספר האהוב עלייך: מישהו לרוץ איתו משקה אהוב (לא אלכוהול): דיאט קולה... מקדונלד'ס או בורגר קינג? בורגר קינגג חברות או ידידים? ידידים צבע אהוב: ירוק קולנוע או לחכות לדי.וי.די? תלוי איזה סרט זה... חיית מחמד: טופי ...הכלבה הכי חמודה בעולם .. סמים חוקיים, בעד או נגד? נמנעת .. ספרי פדיחה: פעם דיברתי עם אח של מישו שהייתי מאוהבת בו ..וחברה שלי לקחה לי את הטלפון ואמרה לו שתמסור לבן אדם שאני חולה לו על התחת ...זה היה גדול ... הדיסק האחרון שקנית:אפרת גוש... ההופעה האחרונה שהיית בה: כנסיית השכל .. מכנס או חצאית? חצאית ים או בריכה? ים ! איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ? וניללללללל!!!!! שקיעה או זריחה? שקיעה ג'חנון או מלאווח ? גחנון עם גבינה לבנה ...
המבורגר או פיצה? פיצה... שלום חנוך או איינשטיין ?שניהם ביחד בשבלול.. בוב ספוג או בוב הבנאי ? בוב ספור'חה....((((((
סגול או ירוק? ירוקקק סנדל או כפכף ? סנדל לקוסט פינק או ארמני ? ארמני .. כאמל סופט או קשה? סופט אלעד או גלעד? אלעד שפם או לא? תלוי ... ברחת אי פעם מהבית? כן (חחח) דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? לא זכור לי ... עברת יישור שיניים? לא... נעצרת אי-פעם? נמנעת ... השם שלך הופיע בעיתון? כן ..!!
הגשמת פנטזיה? אפשר להגיד.. היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? אוווו הרבה פעמים ... הופעת אי-פעם על במה?מזל שיש מסיבות סיום...
סיננת מישהו בטלפון? מלאאאאאן את יודעת לבשל? אני עוד יהיה שפית מתישהו מה את הכי שונאת לעשות? לריב .. איך את עוזרת בבית? אני עושה הכל בבית ... \: איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בסיני איפה את רוצה לגור? בצפון ... חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה?שאלה קשה.. מה את מתכננת ללמוד? עיצוב פנים
התעקשת על משוּ מטופש? התחלתי לבכות בגלל מטריה...מה יותר מטופש מזה?! הלכת מכות אמיתיות? כן ...לצערי באיזה חוגים היית כשהיית קטנה? הייתי רק בטניס, עד היום אני שואלת מה הקשר שלי לטניס?! דגני-בוקר אהובים: קינמונים.. מאוהבת עכשיו? קצת .. קינאת פעם במישהו? יש מצב מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? כתבתי ספר או יותר נכון מגילה . התמכרות: סיגריות , והכלבה שלי ... עשית משהו שלא חשבת שתעשי? שאני אשפיל את עצמי בטעות ...)): רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? אויי כן .. טורקת לאנשים בפרצוף? רק לאבא ודנה.. אוהבת שטורקים לך?שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ממלאת לוטו/טוטו וכו'? רק שהפרסים גבוהים...מי יודע אולי אני אזכה.. זכית פעם בפרס? שהייתי בכיתה ב' זכיתי ב400 ומשו שקל בטוטו .. סלב'ס שנפגשת איתם.. מאור כהן..תומר יוסף תומר שרון מוש בן ארי ועדן הראל .. מייל או מכתב בדואר? מייל מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? לעזור לאנשים .. עייפה עכשיו? לא ממש אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה ואימההה... האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? החייזרים באים ..לא ישנתי לילות שלמים האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? אווי אני בוכה המון , ואני לא זוכרת אני בוכה גם בקומדיות ... מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת ... האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר/ה : כן ...): (או, במידה ואין לך, גורם לך לרצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? רק חיזקו טענות שלי ... מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'וני דפ .. האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא פגשתי ...): בעד\נגד: סיגריות? נגד אבל בכל זאת מעשנת .. סמים? נמנעת גזענים? נגד אלכוהול? בעד לימור לבנת? נגדדדדדדד!!!!! ועדת דוברת? לא מבינה בזה... אריק שרון? מה עם הפרות בחווה שלו ? בצפר? בעד ביטול מגנים? נגד אמא? מה? אבא?אה? הומואים? בעד מה שעושה טוב לאנשים.. לסביות כנ''ל .. מה היה החלום הילדות שלך? חחח בגיל 7 רציתי להיות דוגמנית .. והאם הגשמתם אותו? לא ... קצת העדפות יבש או רטוב? יבש טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה... MP3 או IPOD? איפוד שיח או פרח? לא זה ולא זה...פוביה מצמחים רוני סופארסטאר או משינה? משינה ...איכסה רוני פינק או אברי לאבין? אמרו לי שאני דומה לאבריל ... T.V או מוזיקה? מוזיקה שעון או פלאפון? שעון משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא הכי שוס.. בא לך ליהיות באי בודד? לפעמים שעצוב גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? שנורקל , ספר, ומקדם הגנה.. ספה או כורסה? מיטה... הדגש או סדגש?הדגש.. ספרי על אמא שלך: אשה חזקה..שדוגלת במשפט מה שלא הורג אותך רק מחשל אותך .. ספרי על אבא שלך: יש לו יומהולדת יום רביעי ...