ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אולי לשנות את זה לראיון עם ערפדה?
והשבועעעע הערפדה שלנו היא... ‎Spirocerca Lupi תפציצו בשאלות, אבל תשאירו גם משהו לאחרים
תזכורונת: לא לשרשר דברים שלא קשורים לערפדה שלנו לשרשור הזה

הדרוושששש... תכיני את עצמך לזה...

כל השאלות שבעולם... הסרט האהוב עלייך: הספר האהוב עלייך: משקה אהוב (לא אלכוהול): מקדונלד'ס או בורגר קינג? חברות או ידידים? צבע אהוב: קולנוע או לחכות לדי.וי.די? חיית מחמד: סמים חוקיים, בעד או נגד? ספרי פדיחה: הדיסק האחרון שקנית: ההופעה האחרונה שהיית בה: מכנס או חצאית? ים או בריכה? איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ? שקיעה או זריחה? ג'חנון או מלאווח ? המבורגר או פיצה? שלום חנוך או איינשטיין ? בוב ספוג או בוב הבנאי ? סגול או ירוק? סנדל או כפכף ? לקוסט פינק או ארמני ? כאמל לייט סופט או קשה? אלעד או גלעד? שפם או לא? ברחת אי פעם מהבית? דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? עברת יישור שיניים? נעצרת אי-פעם? השם שלך הופיע בעיתון? הגשמת פנטזיה? היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? הופעת אי-פעם על במה? סיננת מישהו בטלפון? את יודעת לבשל? מה את הכי שונאת לעשות? איך את עוזרת בבית? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? איפה את רוצה לגור? חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה? מה את מתכננת ללמוד? התעקשת על משוּ מטופש? הלכת מכות אמיתיות? באיזה חוגים היית כשהיית קטנה? דגני-בוקר אהובים: מאוהבת עכשיו? קינאת פעם במישהו? מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? התמכרות: עשית משהו שלא חשבת שתעשי? רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? טורקת לאנשים בפרצוף? אוהבת שטורקים לך? ממלאת לוטו/טוטו וכו'? זכית פעם בפרס? סלב'ס שנפגשת איתם. מייל או מכתב בדואר? מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? עייפה עכשיו? אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר/ה (או, במידה ואין לך, גורם לך לרצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? בעד\נגד: סיגריות? סמים? גזענים? אלכוהול? לימור לבנת? ועדת דוברת? אריק שרון? בצפר? ביטול מגנים? אמא? אבא? הומואים? לסביות מה היה החלום הילדות שלך? והאם הגשמתם אותו? קצת העדפות יבש או רטוב? טוב או רע? מגירה או מדף? MP3 או IPOD? שיח או פרח? רוני סופארסטאר או משינה? פינק או אברי לאבין? T.V או מוזיקה? שעון או פלאפון? משחק קופסא או משחק מחשב? בא לך ליהיות באי בודד? גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? ספה או כורסה? הדגש או סדגש? ספרי על אמא שלך: ספרי על אבא שלך: יאללה אני מחכה לתשובות של כל השאלות.... נשיקות וחיבוקים

מצאתי עוד.....

מהו שמכם? והגיל? יש לכם בן/בת זוג? אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? בגדו בך פעם? כאב? עבר? סבלת פעם מ? עבר? את בקטע של יזיזים? אם כן-נהנת מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? התנשקת? מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לך? למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כמה בני זוג היו לך? כמה מתוכם היו רציניים? אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א? יצא לך פעם לקנא בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? אם יש לחבר/ה שלכם בן/בת זוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? קרה לך פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה הפך/הפכה בן/בתז וג של הילד/ה שאתם אוהבים? אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנת? מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? מה נראה לך שהיית בגילגול הקודם? ספרי לנו סוד: איזה שיר עושה לך עצוב? בוכה בסרטים? ללכת לקולנוע או לחכות לדי.וי.די? להיות סלבּ או איש פשוט? ים או בריכה? שומרת כשרות? s.m.s. או מייל? אינטרנט או חברים? חברים או לבד? הפחד הכי גדול שלך? מה מצחיק אותך? את רעבה? צמאה? יש לך פיפי? פורומים שאת כותבת בהם: יש בלוג? קפה או תה? משפט שאת מזדהה איתו: פתגם שאף פעם לא הבנת: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: כשאהיה גדולה, אהיה: אוהבת בעלי-חיים? צבע אהוב: מספר מזל: יש מישהו שאת ברוגז איתו עכשיו? על מה את מתחרטת? המלצה על ספר: נקשרת לחפצים? נותנת שמות לחפצים? מנגנת? איך עברה עלייך השנה הזאת? מורה שהיתה הכי מרגיז/ה ? מורה שהיתה הכי נחמד/ה? ספרי על ריב שהיה לך השנה (אם היה): ספרי על משהו טוב שקרה לך השנה: היתה לך שיחה עם המנהלת השנה? האם הציונים שלך טובים? אם לא במה קיבלת פחות מ-80: היה לך חבר\ה השנה? מה הכי אהבת בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? היה משהו שעצבן אותך כל כך ולא היה לך למי להגיד אותו? מי הילד/ה שהכי עצבנו אותך השנה? והכי הצחיק/ה אותך השנה? והכי רצית להחטיף לו מכות? יאללה מספיק ודי.....

Spirocerca Lupi

New member
אוקיי עוד אחד ארוך(:)../images/Emo28.gif

מהו שמכם? הדרי והגיל? מתקרבת ל19 יש לכם בן/בת זוג? לא... אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? לא טוב לבד... \: איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?חיוך קרמיט כזה... הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? יכול להיות .. בגדו בך פעם? כן כאב? מאוד עבר? כן סבלת פעם מ?נדודי שינה עבר? ברוך השם ..... את בקטע של יזיזים? לא ממש אם כן-נהנת מזה,או שזה גורם לבעיות?גורם לבעיות .. אם לא-למה? גורם להמון בעיות התנשקת? כן מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? כל סוג של חברות .... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לך? ארבע שנים .. למה נפרדתם{אם נפרדתם}? בגד בי ואני בו כמה בני זוג היו לך? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 3 אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? אהבה נטו אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? Time Is On My Side אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בת"א?מממש מממש לא.... יצא לך פעם לקנא בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? כן אבל רק בגלל שהוא היה בן זוג שלי כמה שנים לפני ...ובינינו זה לא הלך מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? ברור אם יש לחבר/ה שלכם בן/בת זוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? לא קרה לך פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה הפך/הפכה בן/בתז וג של הילד/ה שאתם אוהבים? יותר מידי פעמים אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנת? סלחתי אבל ממש לא פירגנתי מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? לא ... מה נראה לך שהיית בגילגול הקודם?הייתי בשואה! ספרי לנו סוד: אההההההההההההההההה לא רוצה... איזה שיר עושה לך עצוב? שמש שמש של אריאל זילבר כל השירים של רדיוהד ויותר טוב כלום מכמעט של עברי ..אבל אני עדיין שונאת אותו בוכה בסרטים? יותר מידי .. ללכת לקולנוע או לחכות לדי.וי.די? השאלה כבר הייתה עדיתוש... להיות סלבּ או איש פשוט? איש פשוט ים או בריכה? ים שומרת כשרות? לא ...קלאמרי ...יאמי יאמי .. s.m.s. או מייל? מייל אינטרנט או חברים? חברים חברים או לבד? לפעמים זה ולפעמים זה הפחד הכי גדול שלך? שואה וחייזרים מה מצחיק אותך? הומור דפוק.. את רעבה? תמיד צמאה? קצת יש לך פיפי? לא...:) פורומים שאת כותבת בהם: נובה ערן צור וילדים להורים גרושים .. יש בלוג? לא קפה או תה? תה עם חלב...:) אי אפשר לפתוח בוקר בלי זה משפט שאת מזדהה איתו: אני אחזור לזה יותר מאוחר פתגם שאף פעם לא הבנת: עדיף להיות ראש מזנב..מה זה משנה זה דגים ?!?!?! מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!!!!!!!!! בעעעעעעעע מקצוע אהוב: אמנות כשאהיה גדולה, אהיה: מעצבת פנים ... אוהבת בעלי-חיים? מאודדד צבע אהוב: ירוק מספר מזל: 1 יש מישהו שאת ברוגז איתו עכשיו? קמילה על מה את מתחרטת? על הרבה דברים ...אבל על כל מיני שטויות שעשיתי בעברי המלצה על ספר: מישהו לרוץ איתו נקשרת לחפצים? מאוד ..יש לי עד היום קרע מחולצה של מישו וכל מיני שטויות שהביאו לי נותנת שמות לחפצים? רק לדובים שלי ...ויש לי מלאאאאאאא מנגנת? די'ג וגיטרה איך עברה עלייך השנה הזאת? עברה מהר...הייתה גם די לחוצה מורה שהיתה הכי מרגיז/ה ? מריה , לי קוראים מורי ואני יעשה לכם את המוות מורה שהיתה הכי נחמד/ה? צבי ... היה כזה פסיכי שמנמן ספרי על ריב שהיה לך השנה (אם היה): רבתי עם אבא ספרי על משהו טוב שקרה לך השנה: סיימתי 12 שנות לימוד היתה לך שיחה עם המנהלת השנה? יותר מידי פעמים אוף הוא היה מציק האם הציונים שלך טובים? ממוצעים אם לא במה קיבלת פחות מ-80: בהרבה..!!!! היה לך חבר\ה השנה? כן מה הכי אהבת בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? שנתנו לי אישור לעשות ציור קיר ענקי בכניסה לתיכון ... היה משהו שעצבן אותך כל כך ולא היה לך למי להגיד אותו? יותר מידי פעמים מי הילד/ה שהכי עצבנו אותך השנה? אבישג והכי הצחיק/ה אותך השנה? עמית..(:) והכי רצית להחטיף לו מכות? אבישג...!!!!!

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo112.gifאוקיי זה ארוך...:)

הסרט האהוב עלייך: מועדון ארוחת בוקר... הספר האהוב עלייך: מישהו לרוץ איתו משקה אהוב (לא אלכוהול): דיאט קולה... מקדונלד'ס או בורגר קינג? בורגר קינגג חברות או ידידים? ידידים צבע אהוב: ירוק קולנוע או לחכות לדי.וי.די? תלוי איזה סרט זה... חיית מחמד: טופי ...הכלבה הכי חמודה בעולם .. סמים חוקיים, בעד או נגד? נמנעת .. ספרי פדיחה: פעם דיברתי עם אח של מישו שהייתי מאוהבת בו ..וחברה שלי לקחה לי את הטלפון ואמרה לו שתמסור לבן אדם שאני חולה לו על התחת ...זה היה גדול ... הדיסק האחרון שקנית:אפרת גוש... ההופעה האחרונה שהיית בה: כנסיית השכל .. מכנס או חצאית? חצאית ים או בריכה? ים ! איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ? וניללללללל!!!!! שקיעה או זריחה? שקיעה ג'חנון או מלאווח ? גחנון עם גבינה לבנה ...:) המבורגר או פיצה? פיצה... שלום חנוך או איינשטיין ?שניהם ביחד בשבלול.. בוב ספוג או בוב הבנאי ? בוב ספור'חה....((((((:) סגול או ירוק? ירוקקק סנדל או כפכף ? סנדל לקוסט פינק או ארמני ? ארמני .. כאמל סופט או קשה? סופט אלעד או גלעד? אלעד שפם או לא? תלוי ... ברחת אי פעם מהבית? כן (חחח) דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? לא זכור לי ... עברת יישור שיניים? לא... נעצרת אי-פעם? נמנעת ... השם שלך הופיע בעיתון? כן ..!!:) הגשמת פנטזיה? אפשר להגיד.. היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? אוווו הרבה פעמים ... הופעת אי-פעם על במה?מזל שיש מסיבות סיום...:) סיננת מישהו בטלפון? מלאאאאאן את יודעת לבשל? אני עוד יהיה שפית מתישהו מה את הכי שונאת לעשות? לריב .. איך את עוזרת בבית? אני עושה הכל בבית ... \: איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בסיני איפה את רוצה לגור? בצפון ... חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה?שאלה קשה.. מה את מתכננת ללמוד? עיצוב פנים:) התעקשת על משוּ מטופש? התחלתי לבכות בגלל מטריה...מה יותר מטופש מזה?! הלכת מכות אמיתיות? כן ...לצערי באיזה חוגים היית כשהיית קטנה? הייתי רק בטניס, עד היום אני שואלת מה הקשר שלי לטניס?! דגני-בוקר אהובים: קינמונים.. מאוהבת עכשיו? קצת .. קינאת פעם במישהו? יש מצב מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? כתבתי ספר או יותר נכון מגילה . התמכרות: סיגריות , והכלבה שלי ... עשית משהו שלא חשבת שתעשי? שאני אשפיל את עצמי בטעות ...)): רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? אויי כן .. טורקת לאנשים בפרצוף? רק לאבא ודנה.. אוהבת שטורקים לך?שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ממלאת לוטו/טוטו וכו'? רק שהפרסים גבוהים...מי יודע אולי אני אזכה.. זכית פעם בפרס? שהייתי בכיתה ב' זכיתי ב400 ומשו שקל בטוטו .. סלב'ס שנפגשת איתם.. מאור כהן..תומר יוסף תומר שרון מוש בן ארי ועדן הראל .. מייל או מכתב בדואר? מייל מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? לעזור לאנשים .. עייפה עכשיו? לא ממש אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה ואימההה... האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? החייזרים באים ..לא ישנתי לילות שלמים האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? אווי אני בוכה המון , ואני לא זוכרת אני בוכה גם בקומדיות ... מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת ... האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר/ה : כן ...): (או, במידה ואין לך, גורם לך לרצון למערכת יחסים)? האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? רק חיזקו טענות שלי ... מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'וני דפ .. האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא פגשתי ...): בעד\נגד: סיגריות? נגד אבל בכל זאת מעשנת .. סמים? נמנעת גזענים? נגד אלכוהול? בעד לימור לבנת? נגדדדדדדד!!!!! ועדת דוברת? לא מבינה בזה... אריק שרון? מה עם הפרות בחווה שלו ? בצפר? בעד ביטול מגנים? נגד אמא? מה? אבא?אה? הומואים? בעד מה שעושה טוב לאנשים.. לסביות כנ''ל .. מה היה החלום הילדות שלך? חחח בגיל 7 רציתי להיות דוגמנית .. והאם הגשמתם אותו? לא ... קצת העדפות יבש או רטוב? יבש טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה... MP3 או IPOD? איפוד שיח או פרח? לא זה ולא זה...פוביה מצמחים רוני סופארסטאר או משינה? משינה ...איכסה רוני פינק או אברי לאבין? אמרו לי שאני דומה לאבריל ... T.V או מוזיקה? מוזיקה שעון או פלאפון? שעון משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא הכי שוס.. בא לך ליהיות באי בודד? לפעמים שעצוב גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? שנורקל , ספר, ומקדם הגנה.. ספה או כורסה? מיטה... הדגש או סדגש?הדגש.. ספרי על אמא שלך: אשה חזקה..שדוגלת במשפט מה שלא הורג אותך רק מחשל אותך .. ספרי על אבא שלך: יש לו יומהולדת יום רביעי ...

D i s o r d e r

New member
עדית../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עכשיו באמת גנבת את כל השאלות
מה זה אמור להיות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיטל ../images/Emo70.gif

כן אני יודעת, את לא מבינה כמה זמן זה לקח לי.....

dsol

New member
חח טוב שלא רשמת פה את כל

פורום שאלונים וסקרים

ברררר

New member
הדר-

באה לניצנים? לאיזה הופעות? טסת בחיים? אם כן, לאן? את טסה החופש? אם לא, את רוצה לטוס? ולאן? יש לך חלום? את עושה משו כדי להגשים אותו? רואה מגרש ביתי? רואה THE O.C? רואה סמולויל? איזסה סדרות את רואה? מי את רוצה שינצח בכוכב נולד היום? הדר עוזרי, שלומי סבן אורועי חיים זינר?חחחח אם עכשיו היית זוכה ב1000 דולר מה הייתי עושה איתם? טוב אין לי יותר סורי...

Spirocerca Lupi

New member
......../images/Emo177.gif

באה לניצנים? כן.. לאיזה הופעות? ברי ופורטיס ..ועברי ( ורק בגלל מטרופולין...) טסת בחיים? לא אם כן, לאן?.... את טסה החופש? אולי ליוון אם לא, את רוצה לטוס? ולאן? יש לך חלום? יש לי הרבה חלומות את עושה משו כדי להגשים אותו? מנסה... רואה מגרש ביתי? לא רואה THE O.C? לפעמים רואה סמולויל? לא איזסה סדרות את רואה? מש' סימפסון , עקרות בית נואשות... מי את רוצה שינצח בכוכב נולד היום? הדר עוזרי, שלומי סבן אורועי חיים זינר?חחחח לא מבינה בזה... אם עכשיו היית זוכה ב1000 דולר מה הייתי עושה איתם? קונה מלא מלא אקריליק ...(צבעים)

dsol

New member
-_-'

ממצב ? היית כבר בצו ראשון ? נכון זה חרא של דבר ? גם לך נתנו להתייבש שם בתורים לכל דבר ? מה את רוצה לעשות/עושה בצבא ? ואם לא יתנו לך את זה מה תעשי ? (אל תייחסי אני עדיין קצת בהשפעת הצו הדפוק הזה) מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות ? מה את הכי רוצה לעשות ולא יכולה ? מה הכי לא רצית לעשות והיית חייבת ? מה הדבר הכי נהנית בו ? במה הכי לא נהנית ? מה הבילוי האהוב עליך ? עם מי ? למה ? כמה ? נהנית מהחופש ? מה התיכנונים שלך אליו ? מה נראה לך לא תספיקי לעשות החופש ? טוב זהו כואב לי הראש ~_~

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif

ממצב ? ווואלה בסדר.. היית כבר בצו ראשון ? כן נכון זה חרא של דבר ? כן בהחלט גם לך נתנו להתייבש שם בתורים לכל דבר ? האמת שלא לכולם רק באחד..): מה את רוצה לעשות/עושה בצבא ? אני הולכת להיות מורה חיילת... ואם לא יתנו לך את זה מה תעשי ? פקידה... (אל תייחסי אני עדיין קצת בהשפעת הצו הדפוק הזה) מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות ? לצייר לנגן לבלות מה את הכי רוצה לעשות ולא יכולה ? לנסוע על אופניים..(אני לא יודעת לרכב) מה הכי לא רצית לעשות והיית חייבת ? לעשות בגרויות ... מה הדבר הכי נהנית בו ? החופשה שלי בסיני במה הכי לא נהנית ? בביקור שהיה לי עכשיו בנק)): מה הבילוי האהוב עליך ? לצאת לאיזה מסיבה טובה...אולי הופעה וכאלה..:) עם מי ? חברים ... למה ? כי הם מכירים את השטויות שלי כמה ? הרבההההההההההההההההה נהנית מהחופש ? האמת שקצת משעשמם..אני בחופש מפסח ... מה התיכנונים שלך אליו ? סיני, יוון ושיגועים נוספים מה נראה לך לא תספיקי לעשות החופש ? מי יודע...

אתם מבישים את הראיון הכה מיוחד הזה!

יאללה חבר'ססס להתעורר! אני רוצה לראות פה שאלות

למעלה