ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

והנה מגיח לו עוד שבוע, וכאמור, שבוע חדש=ערפד(ה) חדש(ה) (אני סתם מנסה לחדש את הפתיחות של הפינה השבועית, אל תשימו לב
) בכל מקרה
השבוע יש לנו ערפדה (הפתעה הפתעה
) קבלו נא בשאלות מביכות, מוזרות, מגניבות ומרובות את Amber

D i s o r d e r

New member
יקירתי-

נתחיל בשאלות NOVA- 1. כמה זמן את מכירה את הלהקה? 2. איך שמעת על NOVA? 3. שיר מועדף: 4. קאוור שהיית רוצה לשמוע את נובה מנגנים: 5. צופה בבלוג? 6. מעדיפה את נועם על הקלידים, או על התפוח? 7. מה את חושבת על הקליפ של "the clock is ticking" 8. לאיזה שיר לדעתך צריך לעשות קליפ? 9. היית רוצה שנובה ישירו גם בעברית? 10. בכמה הופעות היית? וקצת שאלות כלליות- 1. בלוג? 2. פורום אהוב: 3. גיל: 4. מעשנת? 5. חבר? 6. עבודה? 7. מקום בילוי מועדף: 8. חברה טובה או ידיד טוב? 9. יש לך סודות אפלים? 10. מסר לאוּמה: זהו. שיהיה שבוע טוב.
מיטל

Amber

New member
../images/Emo140.gif

מיטל'וש
נתחיל בשאלות NOVA-
1. כמה זמן את מכירה את הלהקה ? נראה לי... חודשיים... שלושה?! 2. איך שמעת על NOVA? הפעם הראשונה שראיתי אותם הייתה בהופעה עם עברי ששודרה בתפוז (ראיתי ממש לא מזמן בסופשבוע עברי... 3. שיר מועדף: אני חושבת ש- Sunday 4. קאוור שהיית רוצה לשמוע את נובה מנגנים: וואו... משהו של רובי וויליאמס... עם המון אנרגיות
5. צופה בבלוג? האמת... מאז שהייתי בהופעה במיטצ' לא יצא לי... אבל לפני ראיתי פעם אחת. 6. מעדיפה את נועם על הקלידים, או על התפוח? אני אגיד קלידים כי ... תפוח
7. מה את חושבת על הקליפ של "the clock is ticking" וואו... לא ראיתי... האבנים בצד, אתם מוזמנים להתחיל לזרוק...
8. לאיזה שיר לדעתך צריך לעשות קליפ? ... Sunday... 9. היית רוצה שנובה ישירו גם בעברית? האמת שזה דווקא מרענן שהם שרים באנגלית... ודווקא מבחינת חברים שלי... סוף סוף יש מי שיבוא איתי להופעות ("אנחנו לא שומעים את הרוק הישראלי שלך" פפפפ
!) 10. בכמה הופעות היית? אחת ויחידה וקצת שאלות כלליות- 1. בלוג? ישנו... אי שם במעמקי תפוז... 2. פורום אהוב: NOVA
והפורום של עברי... 3. גיל: 21 4. מעשנת? לא 5. חבר? לא כרגע... תודה
6. עבודה? פפפפ... עובדת על העניין 7. מקום בילוי מועדף: מאוד אוהבת את המיטץ'... ומשום מה מוצאת את עצמי יותר מדי פעמים בלנדבר בת"א... 8. חברה טובה או ידיד טוב? אחרי הכל... חברה טובה. 9. יש לך סודות אפלים? לא אפלים... 10. מסר לאוּמה: האמת, שיש לי מסר (נתתם לי במה, אז אני משתמשת בה לקצת פלצנות
תראו את הסרט Crash .."התרסקות" בעברית... אני בדיו קחוזרת ממנו עכשיו ובאמת... לראות את הדברים הממש דפוקים של החיים מהצד זו זוית מאוד מעניינת... מומלץ
אבל אתם לא חייבים

והשאלות שלי הן.... ../images/Emo6.gif

תראי, מכיוון שאנחנו לא יודעים עלייך כלום אני פשוט שואלת את כל מה שהייתי רוצה לדעת... (בערך.. פחות או יותר...) תהני...
שיר שגורם לך לבכות:
שיר שגורם לך לחייך:
גלגל"צ או 99 fm:
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו:
ערוץ 2 או 3:
ארכדי דוכין או שלום חנוך:
קיץ או חורף:
סופר פארם או ניו פארם (תזהרי בתשובה):
בית קפה או פאב:
סרט- להשכיר או ללכת לקולנוע:
קומדיה או דרמה:
יהודה הלוי או דודי בלסר:
icq או מסנג'ר:
עיניים ירוקות או חומות:
בגד ים שלם או ביקיני: טוב מתוקה שלי.. זה מה שעולה לי בראש... מקווה שנהנת ושוב, קחי בחשבון שבד"כ אני לא משקיעה ופשוט מעתיקה שאלות מאחרים.... לילה טוף

Amber

New member
עדית../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

לעבודה
שיר שגורם לך לבכות: נוצה ברוח של רמי קלינשטיין. שיר שלדעתי ילווה אותי עוד הרבה שנים.
שיר שגורם לך לחייך: הכי יפה בעולם- מאור כהן פשוט שיר... כיפי
גלגל"צ או 99 fm: גלגל"צ כמובן... רק חבל שמנת יתר מהתחנה הזו יכולה להרוג.
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו: טלנובלה בע"מ רולז
כל כך התמכרתי...
ערוץ 2 או 3: 3
ארכדי דוכין או שלום חנוך: ארכדי דוכין...
קיץ או חורף: חורף מה קשור חום עכשיו
סופר פארם או ניו פארם (תזהרי בתשובה ):חחח... למה מי תחכה לי בקופה
אמממ... סופר פארם.
בית קפה או פאב: תלוי במצב רוח... שניהם נחשבים לבילוי טוב עבורי
סרט- להשכיר או ללכת לקולנוע: אמממ... בעיקרון, קולנוע. אבל, תלוי מי הפרטנר...
קומדיה או דרמה: דרמה
יהודה הלוי או דודי בלסר :אף אחד מהשניים... באמת... הולכת על גייל הארולד או... דרו פאלר (תחפשו תמונה, יאמי...)
icq או מסנג'ר: מסנג'ר...
עיניים ירוקות או חומות: ירוקות...
בגד ים שלם או ביקיני: ביקיני מתוקה
מעריכה את המאמץ (מעתיקה שאלות? אני קוראת לעצמי מקורית ועושה משחקי אסוציאציות
) לילה טופי לכווולם

D i s o r d e r

New member
אני בּשוונג,

ובא לי לעשות לך משחק אסוציאציות, אַר יוּ רֶדִי
גוֹווווווו: שיר
ילד
כלב
מחשב
אוכל
קולה
משקפיים
פלאפון
כן, כן, אני 'זורקת' את כל מה שיש לי על השולחן עכשיו...
נר
שקית
דגל
שַלָט
דיסק
מאפרה
ספריי (נגד ג'וקים...)
קופסא
קטורת
מפתחות
עט
מספריים
זהו... נגמרו לי הדברים...

Amber

New member
אז אנחנו כאן, וזה כבר ברור...

ומממ.. המשך המשפטמהשיר לא מתאים הא
אַר יוּ רֶדִי איי אם
גוֹווווווו: שיר
רגש ילד
לחיים שאפשר לצבוט כמו דודה טובה כלב
טריפ... הכלב של חברה שלי! הכי חמוד העולם! מחשב
פפפ... דבוקה אליו מדי... אוכל
חולשות. קולה
דיאט קולה לימון! נראה לי שאני היחידה שאוהבת את הטעם משקפיים
שמש! פוזה ניידת
פלאפון
קרינה... כן, כן, אני 'זורקת' את כל מה שיש לי על השולחן עכשיו... מה את זורקת עליי, מה?!
נר
רומנטי... שקית
שקית של חנות ארנקים שמתנחלת אצלי בחדר שלושה שבועות רק כי אני שומרת את הקבלה... עצוב... דגל
יום העצמאות... מה שעושה לי אסוציאציות ליום שהפך ליום החג הכי כיפי בשבילי... שַלָט
נשבר! בפעם השנייה! כי יש לי אחים קטנים, אלא מה?! ררררררר....
דיסק
מחפשת בימים האחרונים משהו מסוים. רובי וויליאמס בהופעה. מאפרה
משהו כזה, כמו צלחת קטנה נכון
לא מתעסקת... ספריי (נגד ג'וקים...)
אסור! אחי אלרגי... קופסא
אוווו קופסאות קטנות צבועות עם מלאכים עם ברכות קטנות בפנים (הכנתי את זה ל- 32 חברים בשחרור...) קטורת
אוהבת מאוד אבל משום מה אף פעם לא משקיעה בעצמי מספיק בשביל להדליק... מפתחות
מחזיק מפתחות... משום מה יש לכל אחד מהמחזיקים ערך סנטימנטלי אצלי... עט
עט
מספריים
אסוציאציה: פינת יצירה, 30 ילדים משועממים בני 6 בחופש הגדול רודפים אחרי... (או שזה החלום של אתמול?! ממממ.... מטריד...)

michaliron

New member
משחק אסוציאציות, איזה כיף!../images/Emo109.gif

שיר - יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן (נשבעת לכם שזה לא בגלל ג'ון זה כי ראיתי את התמונה של הילדון המתוק שטוליצ שמה) ילד - טוליצ? כלב - ביפי (זה השם החדש, לא התבלבלתי. כל שבוע יש שם אחר) מחשב - מרובע אוכל - מלון (זה מה שאני אוכלת עכשיו) קולה - שחור משקפיים - זכרון ילדות... פלאפון - סגול (אה אופס זה סלקום) נר - לבן שקית - נייר חומה דגל - ישראל שַלָט - שחור דיסק - יומולדת מאפרה - סיגריות ספריי (נגד ג'וקים...) - ג'ון (סיפור ארוך, עיזבו..) קופסא - אפור (כל האסוציאציות שלי הם צבעים זה נורא) קטורת - יוגה מפתחות - המשרד של אמא שלי עט - כחול מספריים - עלמה (ילדה שטיפלתי בה ולימדתי אותה לגזור במספרים וזה היה נורא מפחיד. היא עוד לא בת 3) טוב, נראה לי הייתי די משעממת. זה מה יש. מחר המבחן הגדול!!!!!!! (אז המוח שלי קצת מרוקן, למעט פרומונים ואודורנטים)

michaliron

New member
אוי ואבוי

רק עכשיו קלטתי שזה בהמשך לראיון עם ערפד. אמבר מצטערת שפלשתי!!!!!!! לא התכוונתי, לוקחת בחזרה. מעכשיו אני אשמור על דממת אלחוט. הייתי משום מה בטוחה שאני בהמשך לשאלון שיש. סורי

א ו ר 21

New member
לא מחבבת מבחנים..

איך היה המבחן??? אני מיחה שאני היחידה בשירשור שלא כתבה בהצלחה אז אני אשאל איך היה כי לא הייתי פה???

michaliron

New member
תודה ותודה!

היה די בסדר אני חושבת. אני במרחק של עבודה אחת מסיום התואר!!!!!!!!! (כמובן למעט הטרגדיה הנוראית בה לא עברתי היום את המבחן)

dsol

New member
קצת שאלות ^

בגלל שאני בדרך החוצה לעבודה..... ממצב ? איך החופש ? חח או שאין לך חופש? דבר הכי אהוב עליך ? הכי שנוא ? הכי כיפי ? הכי מאכזב שהיה ? בילוי מועדף ? עם ? למה ? כמה ? איך ? טוב אני ימשיך אחר כך אולי..... בייי

Amber

New member
../images/Emo132.gif

ממצב ? החיים... נחמדים איך החופש ? חח או שאין לך חופש? יש לי יותר מדי חופש (אמנם לא מחכה לי שנת לימודים אבל סיימתי פסיכומטרי בערך כשסיימתם בגרויות... ) ואם אני לא אמצע לי עבודה ומהר, מישהו יסבול (אמממ... כנראה שאני
) דבר הכי אהוב עליך ? טיולים... ומוזיקה. הכי שנוא ? שקרים... הכי כיפי ? טיול לראש הנקרה, פרקים של "אוז" בוידאו, סרטי אהבה קיטשיים (לפעמים!)...These are a few if my favorite things הכי מאכזב שהיה? עצוב מכדי להתחיל לפרוש את זה כאן... בילוי מועדף ? פאב... בית קפה... סרט... עם ? כל מי שיש לי איתו נושא שיחה מעניין למה ? כי עם כמה שאני הולכת להישמע סבתא עכשיו, הכי כיף זה לשבת עם אנשים שאתה אוהב ולדבר ולצחוק ו... בלה בלה בלה... כמה ? 100
איך ? ככה
בה ביי

למעלה