ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אני לא יצירתית היום לכן השבוע אני אחסוך ממכם את הפתיחות הכה מקוריות, יפות, מהממות ומושלמות שלי (כמה שאני צנועה היום) ופשוט אכריז על הערפדה הכוסע שלנו
אז קבלו נאאא את הקור יגמור אותי הלוא היא הגר המושלמת שלנו
תנו לה בשאלות מגניבות

ברררר

New member
הגר המושי שלי!

1. איך קוראים לך? 2.איפה אתה חי? 3.כמה ימים אתה חי?(למחוליסטיות: שנה- 365 ימים חודש-30-31 יום) 4.היכן אתה ישן? 5.כמה שעות ישנת רצוף? 6.כמה מקקים השמדת בחייך? 7.העיר הגדולה או הקיבוץ? 8.מרפסת או גינה? 9.כמה עשבים שוטים הוצאת בחייך? 10.מה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? 11.האם נדרסת פעם? 12.ע"י מה? 13.האם אתה יודע לרכב על אופניים? 14.כמה פעמים נפלת מהם? 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? 17.כמה תמונות תלית בחייך? 18.מה היא התמונה המוזרה ביותר שראית? 19.על כמה שאלונים ענית בחייך? 20.האם קראת פעם את התשובות של כולם? 21.כמה שקעים יש לך בבית? 22.כמה מנורות יש לך בבית? 23.כמה מתגים יש לך בבית? 24.כמה צלחות שברת בחייך? 25.האם גנבת סמל של מכונית? של איזו? 26.האם יצאת למחאה על רקע פוליטי? 27.האם אתה חבר בתנוער נוער? 28.מה הדבר המוזר ביותר שעשית במסגרתה? 29.האם אתה מסתובב עם סרט? איזה צבע? 30.כמה חתולים ליטפת בחייך? ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? 34.יש לך חבר/ה? 35.כמה פעמים בגדת בו? 36.האם היתה לך הזדמנות לבגוד שלא ניצלת? 37.אם היה מגיע לידך באופן לא חוקי מבחן הבגרות... מה היה אומר לך השדון הטוב? מה היה אומר לך השדון הרע? 38.האם נגסת פעם בכובע? 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? 40.מה היה אומר הפיל? 41.אם היית נופל ממטוס ללא מצנח, מה תגיד לשחף הראשון שתפגוש? 42.מה הוא יענה לך? 43.מה היציאה/אימרה המטומטמת ביותר שלך? 45.כמה כדורים לקחת בחייך? 46.כמה פעמים שברת/פתחת איבר בגוף? פרט 47.פתח את המקרר. מה יש במדף השלישי מלמטה בצד ימין? 48.האם יש לך מאוור תקרה בחדר? 49.כמה פעמים קיבלת ממנו מכה בראש? 50.האם אתה מגדיר את עצמך כשפוי? 51.האם אתה מגדיר את עצמך כ"מיוחד"? 52.כיצד יגדיר האוייב הגדול ביותר שלך? 53.כיצד תגדיר אותך חיית המחמד שלך? 54.כמה שירים אתה יודע לנגן על גיטרה? 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? 56.מה היה הציון האחרון שלך בלשון? 57.האם הנורית דולקת? 58.מה יהיה בסוף? 59.כיצד נוצר העולם? 60.בנים או בנות? 61.האם אתה יודע מה זה סיגר בוקס? 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? 63.האם החלקת על קליפה של בננה? 64.האם ארנבים יודעים לדבר? 65.למה אתה כל כך אובססיבי? 66.אתה אוהב את הצוואר שלך? 67.אתה מסכים איתי? 68.האם פינטזת פעם על עצמך? 69.האם נתקעת פעם בתוך גדר? 70.מה השהות הארוכה שלך ביותר במעלית? 71.תגיד אתה נורמלי? 72.מה התאריך העברי היום? 73.מה תלבש ביום שני בעוד שבועיים? 74.מה הוא הלבוש המינימלי ביותר שיצאת איתו לרחוב? 75.כמה פעמים עברת באור אדום? תתביש לך!!! 76.אתה שומר חוק? 77.השלם: שנינו יחד תחת מטריה אחת...... 78.יש לך עינים בגב? 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? 80.האם תקריב את יד ימינך בעד עכבר ששוה 30 מיליון דולר? 81.מה אתה אומר? 82.איך יקראו לנין של אח שלך? 83.כמה אשכנזי אתה? 84.כמה כסף הרווחת עד עכשיו? 85.כמה שווה הדולר היום? 86.מחר יהיה חם? 87.מה היא התקופה הארוכה ביותר שלא יצאת מהבית? 88.מה היא התקופה הארוכה ביותר שלא יצאת מהחבית? 89.מה המקום האידיאלי לרבוץ בו בקיץ? 90.חד אופן? 91.האם אתה חבר בקבוצה מסוימת? 92.מה הוא הדבר הגדול ביותר שעשית על חשבונו של מישהו אחר? 93.מה הוא הסכום הגדול ביותר שהלוות לחבר? קמצן... 94.למה לובשת הזברה פיג'מה? 95.אוהב את ההורים שלך? למה? 96.מה אתה רוצה על הפיצה שלך? 97.איזה שיער יש לאמא? 98.באיזה צבע היית צובע את הכד שלך? 99.מה יש לך על הקיר בחדר? 100.מי האדם האחרון שנכנס לשם?(לא כולל משפחה) 101.מהי משמעות החיים? 102.מהי משמעות המוות? 102. מהי משמעות השינה? 103. כועים או נעליים? 104.פריט לבוש? 105. מה הסיכוי למצוא אותך נואם בכנס האופרה הישראלי העוד שנה? 106. כמה דפים היו בנאום שכתבת לאח שלך לבר מצווה 107.תגיד השאלון הזה תרם לך במשהו?
איזו רעה אניייייי

הגרו'ש.... תהני מאמי :)

שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

1. שם: הגר 2. גיל: אם אני ממש רוצה שהוא יהיה 21 אז זה ישנה משהו? 3. תאריך לידה: 27.8.84
. 4. כינוי: האגיס 5. תכונה טובה: אני מקווה שיש.. 6. תכונה רעה: רק אחת? 7. חולשה: מתוקים
. 8. אובססיות: יש כמה. 9. פאדיחה: הוצאתי את הכלבה לטיול והיא פתאום התחילה לרוץ אז היא משכה אותי ונפלתי באמצע הרחוב מול מלא אנשים... 10. כאב: אכן. 11. משאלה: להיות מאושרת
. 12. זיכרון רע: החטיבה. 13. זיכרון טוב: יומולדת 17
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשסבתא שלי הכריחה אותי להסתפר
. 15. געגוע: לחברות שהתגייסו. 16. פחד: יש כמה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא". 18. איפה את\ה גר? הרצליה. 19. החג האהוב עליך: פורים
. 20. אוכל מועדף: ג'אנק. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר/חלב/ביצים/דבש. 22. שתיה מועדפת: קולה. 23. קינוח מועדף: סורבה פסיפלורה ועוגת שוקולד
. 24. ממתק מועדף: במבה. 25. עוגה מועדפת: שוקולד. 26. צבע מועדף: כחול ושחור. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבות, לולה וסם
. 29. ספורט מועדף: ספורט ומעודף באותו משפט?
30. מספר מזל: אין. 31. ספר: קשה לבחור. 32. סרט דיסני מועדף: בית הים הקטנה. 33. סרט: לא יודעת... 34. שחקנ\ית: אין. 35. זמר\ ת: קשה לבחור... 36. סדרה מעודפת: עקרות בית נואשות, הכי גאים שיש, או סי, אי אר... 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה וכימיה. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך. 39. מקום בעולם: לונדון
. 40. המעשה הכי נועז שעשית: תלוי מה את מחשיבה כ"נועז"... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: רק אחד? 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים: ווג'י בורגר! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? אני חוששת שזה לא טבעוני... 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק? רעל של עברי. 60. שיר שגורם לך לבכות? אישה לוויתן, אבות ובנים, הציורים של יובל, גרייס... 61. השיר של כל הזמנים? Stairway To Heaven 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: השיר ששרת לה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? Because You Loved Me 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא כדאי, אני אבריח אנשים מהפורום... 67. שמות החברים הכי טובים שלך? כי זה משנה למישהו? 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת סויה בטעם וניל!
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ו'? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז [משעמם לי המון..]. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, עברי, צמחונות וטבעונות, זכויות בעלי חיים, לימודי רפואה...וואו, אני ממש חסרת חיים
. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הקור יגמור אותי, זה שורה מ'אישה לויתן' של עברי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. 75. באיזה פורומים אתה? שאלת את זה כבר. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זרועות ותחת. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אחת מהם כן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שומעת מוזיקה. 83. מה התחביבים שלך? אין
. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את בארד פיט, צריך לעשות משהו כדי להעביר את הזמן, לא? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? נגן MP3. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ווג'י בורגר וסושי והרבה קינוחים
. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פינגווין צהוב
. 92. מי החברים שלך בפרום? אני מכירה רק את דודי (דודי, רוצה להיות חבר שלי?) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמ... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמ... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אמ... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אמ... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברים בלונדון או בהופעה של נובה
. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.

dsol

New member
הגרווווש ../images/Emo24.gif

ממצב ? איך זה לקבל תמיד חתימות שכתוב "להדר"? איך הבגרויות שלך ? מה את מתכננת לזמן שנשאר לך עד הגיוס ? באיזו הופעה שהיית בה הכי נהנית ? (אממ) טוב אין לי רעיון חשבתי יותר מידי בבית ספר... אולי אחר כך נוסיף לך...

דודי.

ממצב? חרא, הייתי אמורה לנסוע לירושלים ולא נסעתי, אבל מצאתי קעקוע! איך זה לקבל תמיד חתימות שכתוב "להדר"? אני כבר שוקלת לשנות את שמי ל"הדר". איך הבגרויות שלך? סבירות. מה את מתכננת לזמן שנשאר לך עד הגיוס? אמ..לעבוד קצת[אני רק צריכה למצוא עבודה קודם] ואז לנסוע קצת לחו"ל...מי תורם לי כסף?
באיזו הופעה שהיית בה הכי נהנית ? (אממ) סלקום ווליום, דה! חחח..האמת, נראה לי שיום העצמאות ברעננה...יוני
ונו...איך קוראים לו? עברי לידר?
. טוב אין לי רעיון חשבתי יותר מידי בבית ספר... אולי אחר כך נוסיף לך... "אולי"? תודה באמת!

למעלה