../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif
1. שם: הגר 2. גיל: אם אני ממש רוצה שהוא יהיה 21 אז זה ישנה משהו? 3. תאריך לידה: 27.8.84
. 4. כינוי: האגיס 5. תכונה טובה: אני מקווה שיש.. 6. תכונה רעה: רק אחת? 7. חולשה: מתוקים
. 8. אובססיות: יש כמה. 9. פאדיחה: הוצאתי את הכלבה לטיול והיא פתאום התחילה לרוץ אז היא משכה אותי ונפלתי באמצע הרחוב מול מלא אנשים... 10. כאב: אכן. 11. משאלה: להיות מאושרת
. 12. זיכרון רע: החטיבה. 13. זיכרון טוב: יומולדת 17
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשסבתא שלי הכריחה אותי להסתפר
. 15. געגוע: לחברות שהתגייסו. 16. פחד: יש כמה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא". 18. איפה את\ה גר? הרצליה. 19. החג האהוב עליך: פורים
. 20. אוכל מועדף: ג'אנק. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר/חלב/ביצים/דבש. 22. שתיה מועדפת: קולה. 23. קינוח מועדף: סורבה פסיפלורה ועוגת שוקולד
. 24. ממתק מועדף: במבה. 25. עוגה מועדפת: שוקולד. 26. צבע מועדף: כחול ושחור. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבות, לולה וסם
. 29. ספורט מועדף: ספורט ומעודף באותו משפט?
30. מספר מזל: אין. 31. ספר: קשה לבחור. 32. סרט דיסני מועדף: בית הים הקטנה. 33. סרט: לא יודעת... 34. שחקנ\ית: אין. 35. זמר\ ת: קשה לבחור... 36. סדרה מעודפת: עקרות בית נואשות, הכי גאים שיש, או סי, אי אר... 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה וכימיה. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך. 39. מקום בעולם: לונדון
. 40. המעשה הכי נועז שעשית: תלוי מה את מחשיבה כ"נועז"... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: רק אחד? 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים: ווג'י בורגר! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? אני חוששת שזה לא טבעוני... 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק? רעל של עברי. 60. שיר שגורם לך לבכות? אישה לוויתן, אבות ובנים, הציורים של יובל, גרייס... 61. השיר של כל הזמנים? Stairway To Heaven 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: השיר ששרת לה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? Because You Loved Me 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא כדאי, אני אבריח אנשים מהפורום... 67. שמות החברים הכי טובים שלך? כי זה משנה למישהו? 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת סויה בטעם וניל!
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ו'? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז [משעמם לי המון..]. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, עברי, צמחונות וטבעונות, זכויות בעלי חיים, לימודי רפואה...וואו, אני ממש חסרת חיים
. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הקור יגמור אותי, זה שורה מ'אישה לויתן' של עברי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. 75. באיזה פורומים אתה? שאלת את זה כבר. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זרועות ותחת. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אחת מהם כן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שומעת מוזיקה. 83. מה התחביבים שלך? אין
. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את בארד פיט, צריך לעשות משהו כדי להעביר את הזמן, לא? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? נגן MP3. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ווג'י בורגר וסושי והרבה קינוחים
. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פינגווין צהוב
. 92. מי החברים שלך בפרום? אני מכירה רק את דודי (דודי, רוצה להיות חבר שלי?) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמ... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמ... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אמ... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אמ... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברים בלונדון או בהופעה של נובה
. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.