ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

ראיון עם ערפדה! כן כן! עוד שבוע של כיף כיף וכיף (איזה אוצר מילים גדול יש לי)! אז בנימת שנה טובה ומתוקה, קבלו נא את O L i T אל תשכחו להפציץ בשאלות

NirNova

New member
|שריף אני אתחיל

שם: משפחה: איפה גרה: האם יש קשר לאלושמלוש???
אם לא-איך הגעת לפורום מספר 1 ברשת?? אם כן-את צריכה להודות לה כל חייך (או לפחות בשנתיים שלוש הקרובות).. איך ההרגשה להפוך לערפדה??(עד כמה שידוע לי יש רק ערפדים-את תהי מאוד מבוקשת...) כמה פעמים ראית באורך מלא את הבלוג? מי יותר שחור:אייל או ג'ון??? מי האישיות האהובה עלייך בפורום? (חוץ ממני כמובן) זהו לבנתיים

טולייצ

New member
נכון

כי זה בעתיד. אותיות אי"תן בראש מילה. דגש חזק באותיות בגדכפת בראש מילה. שווא נח. שווא נע. שווא מרחף.
לשון

O L i T

New member
יאייייי ../images/Emo9.gif

שם: אולי משפחה: אל תסבכו ת'צמכם איפה גרה: קרית שמונה (רמז רמז רמז, בואו להופיע בפטרייה) האם יש קשר לאלושמלוש??? כן, אבל אחרי שהכרתי את הפורום אם לא-איך הגעת לפורום מספר 1 ברשת?? שמעתי את השירים שלכם, וחיפשתי בגוגל..
אם כן-את צריכה להודות לה כל חייך (או לפחות בשנתיים שלוש הקרובות).. אני מודה מודה מודה איך ההרגשה להפוך לערפדה??(עד כמה שידוע לי יש רק ערפדים-את תהי מאוד מבוקשת...) כיף חיים.. כזה כבוד
כמה פעמים ראית באורך מלא את הבלוג? כל פעם שהיה בלוג באורך מלא
מי יותר שחור:אייל או ג'ון??? ג'ון? מי האישיות האהובה עלייך בפורום? (חוץ ממני כמובן) כמו לבחור בין אימא לאבא.. כוווווולם
זהו לבנתיים בכיייייף

מותקית.... מקווה שתהני

האמת שאני לא כל כך טובה בלשאול שאלות, אבל אני אשתדל....
קיץ או חורף
ים או בריכה
טלויזיה או מחשב
שירים בעברית או באנגלית
חצאית או מכנסיים
סנדלים או כפכפים
קוקה קולה או פפסי
כלב או חתול
גלידה או ארטיק
שיר שגורם לך לבכות
שיר שגורם לך לחייך
שיר שאת פשוט לא יכולה לשמוע יותר
להקה אהובה (אחרי נובה כ-מ-ו-ב-ן
)
זמר אהוב (חוץ מעברי לידר...
טוב את חייבת להודות שהשתדלתי... אפילו השקעתי ב"קישוטים" שלא יהיה משעמם.... מקווה שנהנת......

O L i T

New member
../images/Emo99.gif

קיץ או חורף : חורף ים או בריכה : ים, למרות שאין פה טלויזיה או מחשב : מחשב שירים בעברית או באנגלית : אממ.. יותר באנגלית חצאית או מכנסיים : מכנסיים סנדלים או כפכפים : כפכפים קוקה קולה או פפסי : קוקה מיי לאב
כלב או חתול :
גלידה או ארטיק : תלוי באיזה מצב וכמה חם לי שיר שגורם לך לבכות : האמת היא שכרגע אין אף שיר כזה אבל בזמנו היה את rain city, כששמעתי אותו בפעם הראשונה, גם הללויה של ג'ף באקלי ויש עוד כמה שיר שגורם לך לחייך : וואלה.. יש הרבה (= שיר שאת פשוט לא יכולה לשמוע יותר : יאק, שירים של רוני סופרסטאר הזאת, במיוחד זה עם הלחן של גארבאג'!! זוז מותק משו להקה אהובה (אחרי נובה כ-מ-ו-ב-ן) קליניק בזמן האחרון, מיוז, לייף האוס, אואזיס, גראנדדי, רד הוט, דה פרישרס, פינק פלויד, הדיסק האחרון של הפו פייטרז, דד אב פור קיוטי כמובן
, טראספאסרס וויליאם.. זמר אהוב: aqualung, ג'ף באקלי, סופג'אן סטיבנס, elefant.. טוב את חייבת להודות שהשתדלתי... אפילו השקעתי ב"קישוטים" שלא יהיה משעמם.... באמת השקעה..
תודה
מקווה שנהנת...... נהניתי!!
תודה על השאלות

dsol

New member
יאללללללללה

ממצב ? מה חדש ? מה ישן ? מה התוכניות לחגים הקרובים ? נראה לך שתספיקי את הכול ? מה את הכי אוהבת בראש השנה ? (ואת תגידי חופש...) חוויה בלתי נשכחת מהשנה האחרונה ? משהו שמממממממש רצית ולא הצלחת להשיג ? משהו שמממממממש רצית וכן הצלחת להשיג ? טוב נשמיך אחר כך אולי זהו בנתיים

O L i T

New member
יא עיני (מה זה?)

ממצב ? וואלה.. סבבה מה חדש ? אתה לא באמת רוצה לדעת מה ישן ? כל מה שקרה אתמול חעחע מה התוכניות לחגים הקרובים ? לישון.. ולהתאמן קצת על הגיטרה בגלל שאני ממש גרועה נראה לך שתספיקי את הכול ? בתקווה.. מה את הכי אוהבת בראש השנה ? (ואת תגידי חופש...) נכוןן!! חחחח... סתם, אני אוהבת גם ת'אווירה, זה כמו סילבסטר בקיץ חוויה בלתי נשכחת מהשנה האחרונה ? ראיתי את סבתא שלי שלא ראיתי 12 שנה!! וגם טסתי.. משהו שמממממממש רצית ולא הצלחת להשיג ? אחח... חבר? משהו שמממממממש רצית וכן הצלחת להשיג ? גיטרה!! פיינלי.. אבל בעיקר מישו שפעם הייתי ממש דלוקה עליו והוא לא שם עליי, ופתאום עכשיו הוא נזכר שאני קיימת, ואני מנפנפת אותו!! למה? כי אני כלבה. וגם כי מגיע לו (בעיקר) טוב נשמיך אחר כך אולי זהו בנתיים בכיף, קח ת'זמן

ברררר

New member
אהמ אהמ

-בכללי: 1.את/ה אדם בריא בדר"כ? 2.מה נשמע היום? 3.איך החיים ככה? 4.את/ה יושב/ת עכשיו מול מחשב רגיל או נייד? 5.מה עושות האיילות בלילות? 6.בא לך על חביתה עכשיו? 7.ועל שווארמה? 8.באיזו מידה את/ה אוהב/ת את עצמך(מ 1 עד 10)? 9.את/ה עם נעליים עכשיו? 10.עייף/ה? -זה או זה? 1.חמש או שש? 2.שש-בש או שח-מט? 3.ללכת על הידיים-בעד או נגד? 4.עוגיית קוקוס או עוגיית חמאה? 5.לשבת בשקט או להשתולל? 6.חיפה או נתניה? 7.משחק-7 בום,או ארבע פינות? 8.כיתה ה' או ו'? 9.בת יענה או נגד גורילה? 10.שסק או מסטיק? 11."יאללה בלאגן",או "יאללה מכות יאללה"? 12."שיחקת אותה",או "דפקת שואו"? 13.מוחמד דאחלן או ג'יבריל רג'וב? 14.פסיפלורה או מוקה? 15.מעדן חלב או לא מעדן חלב? 16.לחימה או לוחמה? 17.איך נכון להגיד-סירב,או סרב? 18.שיעמום כרוני-בעד או נגד? -האם ניסית פעם... 1.לקרוא לילד בשמו? 2.לאחוז במקל משתי קצותיו? 3.לתפוס שתי ציפורים במכה אחת? 4.לרקוד ריקודים סלוניים בתוך הכיתה תוך כדי שיעור? 5.לקפוץ כל הדרל לבי"ס על רגל שמאל? 6.לישון בעמידה? 7.להיכנס לבריכה ולצאת ממנה יבש? מקווה שנהנת

O L i T

New member
מממממממ

1.את/ה אדם בריא בדר"כ? כה.. 2.מה נשמע היום? נשמע אחלה 3.איך החיים ככה? תמיד יכול להיות יותר טוב 4.את/ה יושב/ת עכשיו מול מחשב רגיל או נייד? רגיל.. חחחחח 5.מה עושות האיילות בלילות? ישנות? 6.בא לך על חביתה עכשיו? ממש לא 7.ועל שווארמה? לאא 8.באיזו מידה את/ה אוהב/ת את עצמך(מ 1 עד 10)? 9 9.את/ה עם נעליים עכשיו? לא 10.עייף/ה? ככה ככה -זה או זה? 1.חמש או שש? 6 2.שש-בש או שח-מט? שש בש 3.ללכת על הידיים-בעד או נגד? איך שנוח.. 4.עוגיית קוקוס או עוגיית חמאה? קוקוס 5.לשבת בשקט או להשתולל? תלוי במצב רוח 6.חיפה או נתניה? נתניה 7.משחק-7 בום,או ארבע פינות? ....... מה זה? 8.כיתה ה' או ו'? ו 9.בת יענה או נגד גורילה? או או נגד? 10.שסק או מסטיק? מסטיק 11."יאללה בלאגן",או "יאללה מכות יאללה"? עוד לא ראינו ליטר דם!! 12."שיחקת אותה",או "דפקת שואו"? שיחקת אותה 13.מוחמד דאחלן או ג'יבריל רג'וב? ג'יבריל רג'וב (מי זה?) 14.פסיפלורה או מוקה? אני שונאת את שניהם אבל כבר אז מוקה 15.מעדן חלב או לא מעדן חלב? מעדן חלב 16.לחימה או לוחמה? לחימה.. לוחמה מזכיר לי מלחמה 17.איך נכון להגיד-סירב,או סרב? עם ניקוד או בלי ניקוד? 18.שיעמום כרוני-בעד או נגד? נגדדד -האם ניסית פעם... 1.לקרוא לילד בשמו? wtf? 2.לאחוז במקל משתי קצותיו? האמת, לא נראה לי 3.לתפוס שתי ציפורים במכה אחת? ניסיתי.. לא הלך 4.לרקוד ריקודים סלוניים בתוך הכיתה תוך כדי שיעור? ולא פעם אחת 5.לקפוץ כל הדרל לבי"ס על רגל שמאל? אני נוסעת באוטובוס 6.לישון בעמידה? מדי פעם זה יוצא לי 7.להיכנס לבריכה ולצאת ממנה יבש? חעחע מקווה שנהנת נהניתי
אני רוצה שווווווווב

למעלה