ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

הראיון שלי כבר הסתיים ממזמן החלטתי לקחת פיקוד (מקווה שזה בסדר מיטל- וגם אם לא, מאוחר מדי
) ולפנות את כיסא הכבוד לדל פיירו שלנו. התלבטתי מאוד האמת...אבל מכיוון שהתגובות שלו תמיד מעלות בי חיוך החלטתי שבו אני בוחרת אז קדימה- לשאול שאלות

TheWhiteTigris

New member
אמ...

שם אמיתי: (ולא, דל פיירו זה לא השם שלך, ואתה לא כדורגלן מוצלח כמוהו...) גיל: מאכל אהוב: יש חברה? לדעתך, סוד ההצלחה של בנות הוא היופי שלך או הדרך בה אתה מסובב אותן? (במידה ו- כמובן...)

הממ קצת שאלות..

שם אמיתי: (ולא, דל פיירו זה לא השם שלך, ואתה לא כדורגלן מוצלח כמוהו...) השם זה רועי.. גיל: 24 וחצי.. מאכל אהוב: הממ יש הרבה.. אבל נגיד שהקובות של אמא שלי.. יש חברה? לא.. לדעתך, סוד ההצלחה של בנות הוא היופי שלך או הדרך בה אתה מסובב אותן? (במידה ו- כמובן...) סוד ההצלחה עם בנות הממ.. טוב אני לא דוגמן על אז אני לא יודע.. אבל אני חמוד אז זה בסדר.. אבל בכל מקרה ברור שסוד ההצלחה עם בנות זה הכמה משפטים שאתה מדבר איתם בהתחלה.. כבר לפי זה אפשר לדעת לאיזה כיוון הכל זורם..

עוד שאלות...

בעצמאות אתה....? איזה מזל אתה? מוזיקה אהובה? לאי בודד היית לוקח.........? חולצות ורודות לגברים בעד/נגד? איך היית מגדיר את עצמך ב4 מילים? ואת הבת זוג שלך ב4 מילים? שיהיה לך אחלה שבוע!

קחי שדונית..

בעצמאות אתה....? אני הממ.. כנראה בכינרת כמו כמו כל העולם.. וכמו כל עצמאות.. לא זוכר מתי לא הייתי שם.. איזה מזל אתה? אני .. עקרב.. מוזיקה אהובה? הממ.. מזרחית.. קצת כושים כמו 50 סנט.. ועופר ניסים ודי ג'יי יעל וכאלה.. ולפי הסדר הזה.. לאי בודד היית לוקח.........? הממ את כל בלוני הגז בעולם.. שיהיה לי אש.. אה וגם את אנג'לינה ג'ולי או טיירה בנקס או ג'ני מקראטי ... כמובן רק כדי שלא ישעמם לי באי הבודד.. וכדי לפתור איתן תשבצי הגיון.. חולצות ורודות לגברים בעד/נגד? הממ עדיף שלא.. למרות שיובנטוס משחקים עם חולצות ורודות לפעמים.. איך היית מגדיר את עצמך ב4 מילים? אני.. לא אוהב להגדיר את עצמי.. ואת הבת זוג שלך ב4 מילים? הממ כוסית.. חכמה וכיפית..

נועם m

New member
אני אוהבת את הטור הזה ../images/Emo13.gif

- למי אתה יותר קשור (או היית
)- סבא או סבתא? - איזה ספר תפס אותך/ השפיע עליך/ אהבת? - מה הפרי האהוב עליך? - הדבר הראשון שאתה שם לב אליו אצל בחורה (בכנות, בבקשה
) - צבע עיניים: כחול/ חום? - והשאלה הקיומית: שוקולד: לא יכול בלי/ נחמד במידה/ מדי פעם/ לא מת על זה? לילה טוב

הממ טוב קבלי..

- למי אתה יותר קשור (או היית )- סבא או סבתא? הממ הסבא וסבתא שלי מצד אמא נפטרו שניהם ולא הגעתי לכיתה ח.. הממ וסבא מצד אבא נפטר כשהייתי בן 4... אז אני מניח שלסבתא היחידה שנשארה לי.. וגם לסתב אמצד אמא אני זוכר אותה.. :(.. - איזה ספר תפס אותך/ השפיע עליך/ אהבת? הממ וואי קראתי בחיים מלא ספרים.. הרבה ספרים.. אבל אם את אומרת השפיע.. הממ אני זוכר שקראתי פעם ספר על ילד בשואה שהצטרף לפרטיזנים.. והתאבד בסוף כשהוא לוקח איתו את כל הקצינים שהיו אצלם במועדון.. נראה לי שזה הספר.. מה הפרי האהוב עליך? לא אוכל פירות.. הדבר הראשון שאתה שם לב אליו אצל בחורה (בכנות, בבקשה ) - הממ עיניים.. וציצי.. וטוסיק.. אבל עיניים הכי חשוב.. צבע עיניים:שלי..? חום.. אבל אני מת על כחול.. הממ וגם ירוק נחמד.. כחול/ חום? כחול.... והשאלה הקיומית: שוקולד: לא יכול בלי/ נחמד במידה/ מדי פעם/ לא מת על זה? הממ לפעמים גומר חבילות שלמות.. יאללה תני לי עוד :)..

מיטללל

New member
1 2 3 4

איזה צבע אתה הכי אוהב ? כמה זוגות נעלים יש לך ? מה היה הקשר הכי ארוך שלך ? מה הדבר הכי מגעיל שעשית לבחורה ? איך הגעת לפורום ? כמה זמן אתה בו ? מה אתה הכי אוהב לאכול ? איך אתה מרגיש נוכח ההפסד של מכבי ? מהוא הרגע הכי מצחיק שהיה לך בחיים ? למה אתה מתעקש לכתוב באייסיקיו עם שגיאות? :) מה שלומך ?

למיטלוש..

איזה צבע אתה הכי אוהב ? כחול כמה זוגות נעלים יש לך ? הממ.. 4.. מה היה הקשר הכי ארוך שלך ? 3 או 4 חודש.. מה הדבר הכי מגעיל שעשית לבחורה ? הממ.. טוב אני יספר.. אחרי שהייתי איתה.. לא התקשרתי ולא כלום.. ואז אחרי שהיא התקשרה אחרי כמה ימים.. היא התעצבנה ואמרה לי למה לא דיברתי ולא התקשרתי אליה ולא כלום.. אז אמרתי לה בשקט.. בשביל מה.. הרי קיבלתי מה שרציתי... ותאמינו לי שזה הגיע לה... ואגב..זה עבר לה מהר מאוד... לכלבה.. איך הגעת לפורום ? הממ נכנסתי לתפוז והודעה מהפורום הייתה בדף הראשי כמה זמן אתה בו ? הממ בערך שנתיים ומשהו.. אני זוכר שהגעתי קצת לפני שהקציצה שלנו התגייסה.. מה אתה הכי אוהב לאכול ? אוכל של אמא.. ושווארמות.. ופיצות.. איך אתה מרגיש נוכח ההפסד של מכבי ? על הזין.. חוץ מזה שלא ראיתי אף גמר שלהם חוץ מזה ואת ההוא שהם הפסידו לקטש.. ( אני עושה להם נאחס..) מהוא הרגע הכי מצחיק שהיה לך בחיים ? הממ לא יודע היו הרבה.. למה אתה מתעקש לכתוב באייסיקיו עם שגיאות? ככע... מה שלומך ? טוב .. ומה איתך..? :)..

pain is MY love

New member
אתה קראת לי קציצה?!?!!?

ואל תחמיא לי... עוד לא עברו שנתיים.. רק שנה ו-8 ותאמין לי שאני סופרת כל דקה... אז אם אני כבר פה... מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? באיזו עיר במדינה לדעתך הכי שווה לגור? לאן יצאת יום שישי? מהו השם (של בחורה) האהוב עליך? מעדיף שיער בלונדיני או שחורדיני (אצל בחורות)? איזה מקצוע הכי שנאת ללמוד בבית ספר? מעדיף לצפות בכדורגל או בכדורסל? ולשחק? שעה אהובה ביום? טוב עד כאן. הלכתי להגן על המולדת...

והנה לקציצה..

מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מסתכל בשעון.. באיזו עיר במדינה לדעתך הכי שווה לגור? הממ ראשון או הרצליה.. לאן יצאת יום שישי? אחרון לא יצאתי.. הקודם לטרמינל.. מהו השם (של בחורה) האהוב עליך? חח שם..? הממ.. מיטל .. ליאת .. לירון.. לימור.. יש הרבה.. מעדיף שיער בלונדיני או שחורדיני (אצל בחורות)? הממ בלונדיני בלא ספק.. אבל יש כאלה עם שיער שחור נורא יפה גם כן.. איזה מקצוע הכי שנאת ללמוד בבית ספר? הממ.... מתמטיקה... מעדיף לצפות בכדורגל או בכדורסל? כדורגל.. ולשחק? לשחק.. כדורסל.. שעה אהובה ביום? בערב..

pain is MY love

New member
אני מאוהבת!

זהו החלטתי! אני ואתה נתחתן ונחיה בראשון או הרצליה (שתי הערים האהובות עליי) נגדל הרבה ילדים בלונדינים (כי בלונד זה הכי יפה!) ונצפה בהמון המון משחקי כדורגל עיקר של יובנטוס)

חתונה.....????

אוי ואבוי... חחחחחח טוב עוד הממ לפחות 4-5 שנים אחרי שאני יסיים ללמוד... ויטוס לחו"ל לעבוד קצת... ( רוצה לטוס איתי... חחח... ) הרבה ילדים..? מתי בדיוק נעשה אותם.. במחצית...?.. חוץ מזה יובנטוס משחקים מגעיל.. אז כבר אין חשק לראות אותם אפילו.. אבל אם את תתעקשי.. מי אני שיגיד לך לא..

pain is MY love

New member
חחח ידעתי שאני מלחיצה...

אל תדאג גם אני לא מתכוונת להתחתן ב-7-8 השנים הקרובות.. (תחכה לי?... חחחח) וחוץ מזה אתה עוד צריך להתחיל עם כל הבחורות בלימודים ואני עדיין לא הכרתי אפילו כדורגלן אחד ממכבי חיפה!!

d e m o sthenes

New member
אני גר בהרצליה, תספרו בבקשה מה

כל כך נפלא ומדהים כמו שאתם מתארים יש פה.

pain is MY love

New member
ת'כלס?

המון המון מקומות בילוי מטורפים אבל בעיקר הסטיגמה של הכסף...

d e m o sthenes

New member
הלוואי שהסטיגמה הייתה נכונה לכל

הרצליה ולא רק להרצליה פיתוח. אני לא מתלונן או משהו, לא שחסרים לי דברים אבל אני בהחלט לא עשיר. ממוצע+ נשמע יותר טוב.

למעלה