ראיון שבועי
נהאי נהאי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif נהאי נהאי ../images/Emo15.gif

חעחעחעחעחעחעח. בנצי העביר את הראיון השבועי לי
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
יאללה תתחילו לשרשר שאלות

../images/Emo7.gif אני לא יכולה להיות כ"כ טיפשה!

+
בעצם, אני כן.
טוב, המרואיין השבועי הוא...
טובי
!!!!!!!!1111111111111 ( Extraordinary Girl 8 )

יאייי ../images/Emo9.gif

שם: טובי גיל: 16.4 תאריך לידה: 23.3.89 מקום מגורים: ירושלים משו שהיית רוצה לספר לנו: היום!!!!11111 היום!!!!!!!1111 אנשיםםם!!! שעתייםםם וחצייי אני לאאא ררווקההההה איציק אני כלכך אוהבת אותך

בצה17

New member
טובושP:

מה נשמע??? כועסת על נטישת הצ'אט ההמונית?
את עם דני בפסטיבל הבירה, אה?
(רכלנית שכמותי חיחיח) אוהבת בר?
בר אוהבת טובי
חיח אני מתגעגעת לקומבינה, זוכרת שנטשנו באמצע עזריאלי ת'קרטון חיחחיח
מה את חושבת על נמלים?[רק אל תגידי לי שאת אוהבת אותם] נסעת/נוסעת לאנשהו החופש?P: קיבלת כבר צו ראשון?[אם כה- נכון שלישכת הגיוס מנוהל ע"י קופים?] מה הכי בא לך עכשיו? זייהו
יום מקסים

בר../images/Emo70.gif

מה נשמע??? הכל טובב מה איתך? כועסת על נטישת הצ'אט ההמונית? כן
רק אותי השאירו בדדד!!!! את עם דני בפסטיבל הבירה, אה?(רכלנית שכמותי חיחיח)
מזתומרת? אני עם כולם... אוהבת בר? נראלי בר אוהבת טובי
|מסמיק| חיח אני מתגעגעת לקומבינה, זוכרת שנטשנו באמצע עזריאלי ת'קרטון חיחחיח . כןן חחחחח ובעטתי בו, בסוף הפסקתי.. מה את חושבת על נמלים?[רק אל תגידי לי שאת אוהבת אותם] חיות מצחיקותתת!! נסעת/נוסעת לאנשהו החופש?P: ת"א ? קיבלת כבר צו ראשון?[אם כה- נכון שלישכת הגיוס מנוהל ע"י קופים?] לא..ממ אני לא מתגייסת.. אני עושה שירות לאומי מה הכי בא לך עכשיו? חיבוק מבנאדם מסויים יום מקסים גם לך!!

../images/Emo9.gif טובי ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

1. את מכירה את חיפושע
? 2. את אוהבת לשחק בקלפי פוקימון? 3. נכון את אוהבת את דודי
? 4. ואת עידן ובנצי וכל השאר שאינלי מושג את שמם...
5. את משענת? 6. שותה? אם לא לשניהם- יופי
. אם כן לשניהם- דיי.
. עם מעורב- תחליטי לבד.
7. נכון לוסי כוסית? 8. נכון הצ'ט של ציקי יותר טוב מהצ'ט שלנו
? סתם, שנהיים טובים באותו המידה
9. בכמה פורומים את?! [זאת שאלה.] 10. למה רואים אותך בכל פורום?:!
טוב, אינלי יותר שאלות. אז שתהיה בריאה
בעיי

ziljian 1234

New member
חחחחחח מיכלללללל!! :)

טובייי!! הייי מניינים? הכל טוב? את אוהבת אותי? כמה? את תתגעגעי אלי כשאני אסע? את כועסת עלי? חחח נו הייתי חייבת לשאול. מה את אוהבת לעשות ? את אוהבת לישון? לילה או יום? ישראל או חו"ל? ירושלים או תל אביב? מתה עליךךך!!

אורטטטלל../images/Emo70.gif

טובייי!! הייי מניינים? הכל טוב? מעולהההההההה אורטללללל יאאאיייייייייייייייי איזה כיףףףלייייי
את אוהבת אותי? כןןן כמה? מאודדד את תתגעגעי אלי כשאני אסע? כן.. את כועסת עלי? חחח נו הייתי חייבת לשאול. לא.. מה את אוהבת לעשות ? להתנשקקק סתם נווו אני בהייי.... עזבי... חחחחחח את אוהבת לישון? בטח
מי לא
לילה או יום? מממ לילה ישראל או חו"ל? לא הייתי בחו"ל... ירושלים או תל אביב? ירושלים!!
מתה עליךךך!! גמאני!

דבעעע../images/Emo70.gif

1. את מכירה את חיפושע ? כן, נראלי ראיתי אותה לפני כמה ימים פה בחוץ.. 2. את אוהבת לשחק בקלפי פוקימון?
3. נכון את אוהבת את דודי ? חחחחחח הוא אמר לך לשאול את זה
וכן, אני אוהבת
4. ואת עידן ובנצי וכל השאר שאינלי מושג את שמם... לא
סתם, ברור...! 5. את משענת? משענת? לא.. מעשנת? גם לא
6. שותה? לא ממש אם לא לשניהם- יופי .
אם כן לשניהם- דיי. . עם מעורב- תחליטי לבד. 7. נכון לוסי כוסית? ככןןןן!!! גמאני רוצה ציצים כמו של לוסיי
8. נכון הצ'ט של ציקי יותר טוב מהצ'ט שלנו ? ת'אמת
לא...
סתם, שנהיים טובים באותו המידה 9. בכמה פורומים את?! [זאת שאלה.] 12. 10. למה רואים אותך בכל פורום?:! את יודעת המ פורומים יש בתפוז
יש פווווללל! ובמה שאני נמצאת זה יחסית כלום.. חוצמזה שברובם אני בקושי כותבת, הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה אלה - שייגעצ [מקום ראשון], סרטי מתח ואימה, ואינפקציה המשך ערב מדהים

Hezi The One

New member
טובי../images/Emo99.gif

1.טוב בואי נתחיל מזה שאת כן אוהבת אותי! נכון?:p 2.מה קורה? 3.נכון שנהנת לאכול חול בניצנים כשהפלתי אותך? 4.נכון שנהנת לרדוף אחרי ולא לתפוס אותי? 5.מה המס' מזל שלך? (לא קשור) 6.הידעת כי הייתי בטוח שקוראים לך TOBI? 7.כן אני טיפש נו 8.זהו43^#$^34

חזיייי../images/Emo70.gif

1.טוב בואי נתחיל מזה שאת כן אוהבת אותי! נכון?:p לא כי הפלת אותי בחול
2.מה קורה? אחלההההההההההההה
3.נכון שנהנת לאכול חול בניצנים כשהפלתי אותך?
4.נכון שנהנת לרדוף אחרי ולא לתפוס אותי?
5.מה המס' מזל שלך? (לא קשור) 8
[סתכל בניק] 6.הידעת כי הייתי בטוח שקוראים לך TOBI?
7.כן אני טיפש נו

טובי!! משוש חיי!

אוקיי מה קורה?.. יש לך מושג איפה אני עכשיו? לא אגלה לך אוקיי אני בטבריה חיח, נשברתי אממממממממממממממממממממ יאיי אני חוזרת יום חמישי טוב זהו אין לי מה לשאול

אסנתושששש../images/Emo70.gif

אוקיי מה קורה?.. מצויייןן יש לך מושג איפה אני עכשיו? לא אגלה לך . כן, בטבריה
אוקיי אני בטבריה חיח, נשברתי . נו איך ידעתי

למעלה