ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif

בלעכס. אני יודעת שעברו רק 4 ימים מאז הראיון השבועי הקודם, אבל אינלי סבלנות לחכות עד יומראשון ומשעמם לי נורא.. אז.. זהו.
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
טל
(נמש לנצח) שוטו כפרעות

ziljian 1234

New member
טלושששששששששש ../images/Emo99.gif

מה המצב? הכל טוב? איך בצבא? נכון שנהננו המון המון המוןןןן בראשון?? נכון שאת אוהבת אותי? שותה? מעשנת? אוהבת סקס? קעקועים? פיריסנגים? מסר לאומה? אוהבת אותךך

../images/Emo24.gif

מה המצב?
מצויין. הכל טוב?
הרבה יותר מזה
איך בצבא?
אחלה בחלה. אחרי שעברתי בסיס, אני ממש נהנת! נכון שנהננו המון המון המוןןןן בראשון??
ברור. נכון שאת אוהבת אותי?
שותה?
כן.. מסיבות ואירועים שכאלו.. מעשנת?
יאפ.
אוהבת סקס?
אוי כ"כ
קעקועים?
בקרוב יהיה לי. פיריסנגים?
לשון, נזם, היה לי בגבה מסר לאומה?
פיל גומר!!!!!!!!1

ManRed

New member
נמשי

נכון את אוהבת לשים אצבעות בקולה? עם כמה אנשים התנשקת? החלטת מי יהיה נשיקה 100? מה יותר כואב? לדפוק את האצבע הקטנה של הרגל במשקוף או שנתפס השיער באוזניות? איזה חברה מייצרת את הנייר טואלט שיש לך בבית? זה רך? כמה מים את שותה ביום? מטפטף לך לפעמים המים על החולצה? אם מטפטף לך ויש לך חולצה לבנה ובמקרה שחכת חזיה ואז את נהבלת וכל הכוס מים נשפכת לך על החזה ואת בראיון עבודה... מה את עושה? את אוהבת רסרים עם שפם גדול? כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך? זהו

../images/Emo120.gif

נכון את אוהבת לשים אצבעות בקולה?
מממ.. לא זה לא ממש עושה לי את זה..
עם כמה אנשים התנשקת?
96. החלטת מי יהיה נשיקה 100?
יש לי תקווה שזה יהיה מישהו ספציפי אבל אני חייה בסרטים.
מה יותר כואב? לדפוק את האצבע הקטנה של הרגל במשקוף או שנתפס השיער באוזניות?
האצבע הקטנה של הרגל במשקוף
איזה חברה מייצרת את הנייר טואלט שיש לך בבית?
למה אני אמורה לדעת את זה?!
זה רך?
איי גאס סו.. כמה מים את שותה ביום?
המון
מטפטף לך לפעמים המים על החולצה?
איזה מים על איזה חולצה?
אם מטפטף לך ויש לך חולצה לבנה ובמקרה שחכת חזיה ואז את נהבלת וכל הכוס מים נשפכת לך על החזה ואת בראיון עבודה... מה את עושה?
בורחת כל עוד נפשי בי
את אוהבת רסרים עם שפם גדול?
גאדדדד NO
כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך?
65 נראה לי..

../images/Emo70.gif

96 זה טירוף !! איך הספקת?! כל שבוע נשיקה? מה זה גם אני רוצה
בטח את נשקנית מעולה עם הנסיון שלך
ואני קיבלתי בתנ"ך 62 סופי מוחאחאחאחא [יחידת בקיאות]

../images/Emo9.gif

שם: טל נמש גיל: 19
תאריך לידה: 25/9/86 מקום מגורים: ראשון לציון
משו שהיית רוצה לספר לנו: האלו!! אדון גיברת!! מה אתה?!?!?!

keeeren

New member
היי:]

למרות שאת מנהלת את הפורום אני לא מכירה אותך בכלל.. ראית מה זה? אז אני אנצל את הראיון ואשאל מיהו הסלב שהיה לך איתו קטע? מוחעחעחעחע סתם נו את לא חייבת לענות את יודעת.. וזהו לבינתיים:]

לא היה לי. עדיין ../images/Emo9.gif

אבל יהיה.. בקרוב
ואני נמנעת מלענות על השאלה לגבי מי הוא האיש.. מפאת שמירה על הפרטיות שלו/שלי.

שלומלום!

היי! מה קורה? את יודעת מי אני?! אני מקווה שכן =] נממ שאלה בקשר לפירס ולצבא, לא עושים לך בעיות עם הפירס באף או בלשון!?!??! כי אמרו לי שצריך להוריד בצבא ואני מתה לדעת אם זה נכון או לא! ועוד שאלות: איזה להקות לועזיות את אוהבת? זמר אהוב? שחקן האוהב? שחקנית? אישיות אהובה? שנואה? איזה מזל את? את מאמינה ב....? את לאמאמינה ב....? זהו ניראה לי

היי היי ../images/Emo9.gif

מה קורה?
מצויין
את יודעת מי אני?!
וודאי. אני מקווה שכן =] נממ שאלה בקשר לפירס ולצבא, לא עושים לך בעיות עם הפירס באף או בלשון!?!??! כי אמרו לי שצריך להוריד בצבא ואני מתה לדעת אם זה נכון או לא!
אוקיי, בלשון אף אחד לא רואה אותו, ומה שאף אחד לא רואה לא מפריע לאף אחד. באף, אני שמה אותו בסופי שבוע בעיקר, לא על מדים ולא כשאסור
ועוד שאלות: איזה להקות לועזיות את אוהבת?
פרל ג'אם, דרים ט'יאת'ר זמר אהוב?
אביב גפן. שחקן האוהב?
ג'ים קארי, ג'וני דפ. שחקנית?
ג'וליה רוברטס אישיות אהובה?
יצחק רבין ז"ל, יהונתן ואביב גפן, שלום חנוך. שנואה?
יש יותר מידי
איזה מזל את?
מאזניים
את מאמינה ב....?
עצמי, אהבה. את לא מאמינה ב...?
גורל.

פרקשון

New member
אה קוראים לך טל?

חחחח סתם נשמה אז נמש! עד מתי?! (אני יודע שאסור להגיד אבל לא נורא) אז חוצמזה...בסוכות נראה אותך? חנוכה? פסח? עישנת פעם משהו לא חוקי? אם כן כמה זמן את כבר בלי? כמה קופסאות סיגריות את גומרת ביום? את אוהבת לשיר? איזה שיר את הכי אוהבת לשיר? אם היית יכולה לשלב ידיים כשיד אחת עוברת מאחורי הראש ויד אחת עוברת בין הרגליים, איך היית מרגישה? השאלה הנחוצה-את אוהבת אותי? השאלה הלא כל כך נחוצה-כמה? שיהיה לך יום נעים!

עידנו'ש ../images/Emo99.gif

עד מתי?! (אני יודע שאסור להגיד אבל לא נורא)
אפריל 07
אז חוצמזה...בסוכות נראה אותך?
אני מקווה מאוד
חנוכה?
למה לא
פסח?
כמה שאתה רוצה האני
עישנת פעם משהו לא חוקי?
גראס, חשיש. אם כן כמה זמן את כבר בלי?
שנה לא נגעתי בכלום. כמה קופסאות סיגריות את גומרת ביום?
קופסא ביומיים שלוש. את אוהבת לשיר?
אוהבת אבל לא טובה בזה במיוחד. איזה שיר את הכי אוהבת לשיר?
כל מה שאני אוהבת לשמוע
אם היית יכולה לשלב ידיים כשיד אחת עוברת מאחורי הראש ויד אחת עוברת בין הרגליים, איך היית מרגישה?
לאידעת כי אני לא יכולה לעשות את זה
השאלה הנחוצה-את אוהבת אותי?
וודאי.
השאלה הלא כל כך נחוצה-כמה?
מ-1 עד מליון
מיליארד וחצי

../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif רוצה לספר לי משו שלא ידעתי?

למה לשנות את השם שילי

למעלה