ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

טרילילילילייללילילילילילילילי. אחרי ששכחתי לגמרי מהפינה הזאת- היא חוזרת ובגדול.
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
נויה (טולית
)
(•No¥a•) יאללה תתחילו לשרשר שאלות

•No¥a•

New member
Who? Me? ../images/Emo12.gif

שם: נויה גיל: עוד חודשיים 14
תאריך לידה: 30.11 מקום מגורים: אי שם ליד נהריה >< משו שהיית רוצה לספר לנו: האא יש לי כבר 9 גומיות על היד

keeeren

New member
היי נויה:]

אני לא ממש מכירה אותך אבל אהמ שם.. מיוחד!! ספרי עליו:]

טוליתתת! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אהובתי
ישלי כמה שאלות
מה שלמוך כוסית שלי?
יהיה כייף ב2.10?
המפ, כדי לבוא ביומחמישי, כי אני לא סגורה אם ישלי כסף..
באלך לבוא איתי בפעם הבאה שאני נוסעת לעזריאלי P:? לא שואלת אותך! אני לוקחת אותך בתיק.
טולית!
את יודעת שאני אוהבת אותך!!!
את יודעת שיש אחות מאוד מאוד חמודה, שלוקחת אותנו לבראשית
, מה נסגר איתה בסוף?...
נכון אור כוסון על?
נכון את חייבת לבוא אליי, כי את צריכה לראות את ג'נע
? כן או לא (או כדי להקל עלייך-
או
)
את כוסיע?
את אוהבת אותי?
את ניסית סיגריות?
את ניסית סמים?
את ידעת שאני כבר יותר משבועיים לא מעשנת?
את אוהבת את דני?
מה יותר מאותי?!
נכון אנחנו לא הולכות למסיבה של דני?
אני רוצה להיות בתולה בגיל 13!!!!!1111 את לא?
נכון את באה איתי לקיריון מתי שבנצי ודודי באים?
נכון נכון נכון נכון?
זה או זה אני או דני! תחליטי עכשיו!!! סתם. P: תות או בננה? וילה או ג'וני פיטרסון (תזהרי בתשובה.
)? בנצי או נמש
? מסנג'ר או אס"ק? אבא או אמא? חודש בלי או עם הורים? התאומות בכר או התאומות החדשות? ג'ייד היפית או ג'ייד מטאליסטית קשואחה? (הייתי חייבת.) מורי או בז'יז'י? רונה או המכואר? המכואר: בלי או עם ש' שקסית? קרן: עם שקרים ופוזה או בלי? (
) אני: עם שחור בעיינים או בלי? (נו מה טל כל הזמן יורדת עליי בגלל זה, זה מאוד חשוב!) מידע לא מעניין: הברזתי היום ממדעים עם שני, אז היינו חייבות ללכת לחדר חזרות כדי להגיד לבוריס מזל טוב כי ישלו יומולדת, אז הלכנו לחדר חזרות ורק בוריס ואלי היו שם (ברוך השם אם רוטפלד היה שם הייתי מתעלפת.|||:) אז בוריס פתאום מתחיל לנגן לי שיר של הים ואומר לאלי "ננגן את זה בשביל מיכל" אז אני צוחקת ואומרת לו "XD אני בכלל לא מכירה שירים של הים, רק את ה-סולן"
והוא היה כזה.. אוּוו... חחח..
וזהו. אוהבת אותך!
(נכון שעושים את האיקיון של ה
את גם מתבלבלת וכותבת בהתחלה |נש|?
)

•No¥a•

New member
מיכליי../images/Emo99.gif

אהובתי
ישלי כמה שאלות
- לי יש כמה תשובות
מה שלמוך כוסית שלי? פסדייר^_^ יהיה כייף ב2.10? כןכןכןכןןכןכןכן מאודמאודמאוד [[: המפ, כדי לבוא ביומחמישי, כי אני לא סגורה אם ישלי כסף..
אממ.. תבואי.. מקסמים לא נהייה בהופעה, סתם נהיה בנהריה..
באלך לבוא איתי בפעם הבאה שאני נוסעת לעזריאלי P:? לא שואלת אותך! אני לוקחת אותך בתיק.
כמובן [[: טולית! את יודעת שאני אוהבת אותך!!!
גמניגמניגמני
את יודעת שיש אחות מאוד מאוד חמודה, שלוקחת אותנו לבראשית
, מה נסגר איתה בסוף?... אממ.. וואלה, אין לי מושג\: נכון אור כוסון על?
נכון
נכון את חייבת לבוא אליי, כי את צריכה לראות את ג'נע
? גם בלי קשר ]; כן או לא (או כדי להקל עלייך-
או
) את כוסיע? שאלה מכשילה.. ^: את אוהבת אותי?
את ניסית סיגריות?
את ניסית סמים?
את ידעת שאני כבר יותר משבועיים לא מעשנת?
ותמשיכי ככה!!!
את אוהבת את דני?
מה יותר מאותי?!
אותך הכי בעולם
נכון אנחנו לא הולכות למסיבה של דני?
^___^ אני רוצה להיות בתולה בגיל 13!!!!!1111 את לא? מה את מנסה לרמוז..?
נכון את באה איתי לקיריון מתי שבנצי ודודי באים?
נכון נכון נכון נכון? נכוןנכוןנכוןנכוןנכוןנכון
זה או זה אני או דני! תחליטי עכשיו!!! סתם. P: חחח.. סתומהP: תות או בננה? תות וילה או ג'וני פיטרסון (תזהרי בתשובה.
)? עבור בנצי או נמש
? בהחלט
מסנג'ר או אס"ק? מסנג'ר אבא או אמא?
.. נו, התשובה כבר נמצאת בגוף השאלהP: חודש בלי או עם הורים? בלי
התאומות בכר או התאומות החדשות? הממ.. לא הן ולא הן X: ג'ייד היפית או ג'ייד מטאליסטית קשואחה? (הייתי חייבת.) היפית מורי או בז'יז'י? בז'ז'י :$ רונה או המכואר? רונה המכואר: בלי או עם ש' שקסית? עם
קרן: עם שקרים ופוזה או בלי? (
) איזו שאלה, כמובן שעם.. חח.. סתם בלי
אני: עם שחור בעיינים או בלי? (נו מה טל כל הזמן יורדת עליי בגלל זה, זה מאוד חשוב!) עם
מידע לא מעניין: הברזתי היום ממדעים עם שני, אז היינו חייבות ללכת לחדר חזרות כדי להגיד לבוריס מזל טוב כי ישלו יומולדת, אז הלכנו לחדר חזרות ורק בוריס ואלי היו שם (ברוך השם אם רוטפלד היה שם הייתי מתעלפת.|||:) אז בוריס פתאום מתחיל לנגן לי שיר של הים ואומר לאלי "ננגן את זה בשביל מיכל" אז אני צוחקת ואומרת לו "XD אני בכלל לא מכירה שירים של הים, רק את ה-סולן"
והוא היה כזה.. אוּוו...
חחח.. וזהו. חחח.. אז היית אומרת לו שישיר את זה בשבילי ]; נאף
אוהבת אותך!
גמניגמניגמני
(נכון שעושים את האיקיון של ה
את גם מתבלבלת וכותבת בהתחלה |נש|?
) חחח.. כן

Hezi The One

New member
התרמות זה רע.כן נויה היי.

מה קורה? מנשמע? נכון שאת מתה עלי? נכון שמיכלינקה חמודה? הידעת כי את נעלמת לנו מהפורום? מה הצבע האהוב עליך? (תמיד צריך שאלה תקועה) זה הכל להיוםO:

•No¥a•

New member
כן חזי היי ../images/Emo9.gif

מה קורה? הכל טוב
מנשמע? פסדר ^^ נכון שאת מתה עלי? בארורP: נכון שמיכלינקה חמודה? נכוןנכון הידעת כי את נעלמת לנו מהפורום?
מה הצבע האהוב עליך? (תמיד צריך שאלה תקועה) LOLL.. אמ.. האמתי, אין לי צבע אהוב
זה הכל להיוםO:

לא פייר את אמרת לי שאני אהיה

טוב לומשנה... נויה איך זה לגור הרחק מהמרכז באמצע שומקום!?(נהריה זה שומקום) נכון חברה שלך מיכל חולת נפש?! נכון את אוהבת אותי?! את לא יכולה שלא!? מי הבנאדם הכישקסי שאת מכירה?(הברור שאני מהזה השאלה הזאת) זהו אשתוק עכשיו

•No¥a•

New member
תשובות תשובות תשובות

נויה איך זה לגור הרחק מהמרכז באמצע שומקום!?(נהריה זה שומקום) היי
אני לא גרה בנהריה, אני גרה ליד.. בכל אופן.. אממ.. שורדיםP: נכון חברה שלך מיכל חולת נפש?! מיכל?! OO: נכון את אוהבת אותי?! כמובן P: את לא יכולה שלא!? לא]; מי הבנאדם הכישקסי שאת מכירה?(הברור שאני מהזה השאלה הזאת) נו ברור, אתה.. זהו אשתוק עכשיו

בצה17

New member
נויה ../images/Emo39.gif

דבר ראשון- מ'מצפ ילדונת? למה אפעם לא באת למפגש פורום?:< תבואי למפגש עם שייגעצ??(אם יהיה טפו טפו טפו
) P: או :p? נכון לבר רפאלי יש כישרון משחק של עציץ? זהו

•No¥a•

New member
[:

דבר ראשון- מ'מצפ ילדונת? הכל טוב
למה אפעם לא באת למפגש פורום?:< אמא שלי... ^: תבואי למפגש עם שייגעצ??(אם יהיה טפו טפו טפו) אני מקווה >: P: או :p? תלוי נכון לבר רפאלי יש כישרון משחק של עציץ? נכון >< זהו

למעלה