ראיון שבועי

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

לקוח מתוך פורום מוזיקה 24 הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
בן
יאללה תתחילו לשרשר שאלות

יא!!!!../images/Emo47.gif

שם: בן AKA בןבן AKA גמד AKA טמבלללללל גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 27/6/89 מקום מגורים: נס ציונה שהלהלהלהלה משו שהיית רוצה לספר לנו: שאני אוהב אתככככם!!!!1

בנצ'וק../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif../images/Emo29.gif../images/Emo15.gif

ממצב? מה אתה עושה היום? רוצה להיות הדייט שלי?
אבל אני גדולה מידי בשבילך, לא?
עם מי מתנשק בחצות? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך בחיים? והכי שמח? מה הדבר הכי יפה שעשו לך בחיים? מה אתה מאחל לך לשנה החדשה? באיזה פורומים אתה נמצא חוצ מפה? איזה פורום היית רוצה לנהל [חוצ משייגעצ
]? למה אתה חושב שאתה צריך להיות אדום פה כל הזמן? אתה אוהב אותי?|אני מקווה
] ואת שטיצ? [חסר לך שלא
] מה הפנטזיה שלך? איך החיים נראים מנמוך?
[נו הכל בהומור
] מה המסר שלך לאומה לשנה החדשה? נראה לי שזהו..

יאאאא

ממצב? הכל סבבה ++ מה אתה עושה היום? יוצא עם החברה החדשה שלי! רוצה להיות הדייט שלי? יש לי חברה אבל הכל בשבילך אבל אני גדולה מידי בשבילך, לא? חפיף עם מי מתנשק בחצות? חברה שלי
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך בחיים? יש כל כך הרב ה אני לויודע איפה להתחיל והכי שמח? נשיקה ראשונה
(אתמול) מה הדבר הכי יפה שעשו לך בחיים? החברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה..ובבר מצווה כל הקרובים שלי מחו"ל שלא יכולו להגיע וחברים שלא ראיתי/שמעתי מהם מאז שעליתית לארץ, כל אחד צילם קטע וידיאו עם שהוא מברך אותי מרגש! מה אתה מאחל לך לשנה החדשה? שאני אאמין בעצמי יותר, ולויודע אתבגר, להשתנות לטובה קיצר באיזה פורומים אתה נמצא חוצ מפה? מוניקה סקס,רוק ישראלי, תחבורה ציבורית, שוחרים, צופים,נס ציונה, בעיות בגיל ההתבגרות, מיץ תפוזים, ויש עוד הרבה שאני נכנס מידי פעם איזה פורום היית רוצה לנהל [חוצ משייגעצ ]? שירותי בנות(הלהקה שלי
) למה אתה חושב שאתה צריך להיות אדום פה כל הזמן?לא אומר שאני צריך להיות אדום פה.....אם אבל אם את אומרת לויודע אני הכי פעיל אני עוזר להרים את הפורום, אני יודע הרבה על שייגעצ שייגעצ הם החיים שלי בשנים האחרונות וזה יהיה נחמד אתה אוהב אותי?|אני מקווה] מאודדדד!!!!!!! ואת שטיצ? [חסר לך שלא] ברור!!!!!!! מה הפנטזיה שלך? להיות מוזיקאי מפורסם ובמקום להיות בקהל בניצנים להיות על הבמה איך החיים נראים מנמוך? [נו הכל בהומור ] נראה טוב.....גבוה זה מפחיד חחחחח מה המסר שלך לאומה לשנה החדשה? תתבגרו! ושהעולם יפסיק לשחק משחקים אחד עם השני כי בסוף לא יוצא כלום!

No¥a

New member
בני בןXD ../images/Emo26.gif

מה מצבך ברגע זה? באמת? אבל באמת... באמת באמת באמת !!! הכל טוב? מתי הייתה ההופעה האחרונה שלך של שייגעצ? מה הסיפור שלך עם חזי, הא?!
אתה יוצא היום לאנשהו? מה אתה שומע עכשיו? מתי אתה מופיע עם הלהקה שלך? אני מוזמנת להופעה?
אתה רואה היום משחק מכור?
טובבב נגמרו לי השאלות.. המשך ערב מצוין:)

יא!

מה מצבך ברגע זה? מצוין++++ באמת? ברור אבל באמת.. ראסמי!. באמת באמת באמת !!! כההההההההה הכל טוב? ברור מתי הייתה ההופעה האחרונה שלך של שייגעצ? כשהופיעו בתיכון בנס ציונה לפני חודש בערך מה הסיפור שלך עם חזי, הא?! אין סיפור סתם מצחיק אותי, אתה יוצא היום לאנשהו?כהההההה מה אתה שומע עכשיו? את הדיסק החדש של גרין דיי מתי אתה מופיע עם הלהקה שלך? לויודע ההופעה נדחתה
אני מוזמנת להופעה? ברור אתה רואה היום משחק מכור? לא כי אני יוצא
אבל אני מעדיף את החברה שלי

GalushGalush

New member
|תן|בןבן../images/Emo24.gif

-מנשמעע? -הכל טוב? -מתרגש לקראת הדייט? [
] -מה אתה שומע חוץ משייגעצ [למרות שאני יודעת אבל אולי אחרים לא יודעים
] -נכון שגם אותי אתה אוהב?
-ישלך בע"ח בבית? -אחים? -אחיות? -איך זה ללמוד ב..פנימייה צבאית? [תקן אותי אם אני טועה] -למה בעצם אתה לומד שם? מממ..טוב, אני צ'כה להתקשר לחברה שלי לראות מתי יוצאים אז אני אסיים..
תהנו כולם, האפי ניו ייר

בשם השיגעצוצים

בן. מקורה? מנשמע? סתם סתם. הנה. איך נגלה אליך נפלאות השייגעצ? ומתי וכוכולי. איך תמתכנן לבלות בסילבסטר כלומר עוד שעה ומשו.?? מה מצחיק אותך במיוחד? כמה זמן כבר לא שמעת שיר של שייגעצ? איזה שיר זה היה? ידעת שעשר בחזקת שבע זה 10 מיליון? אני כן. כי זה היה שיעורי בית. ועשיתי ביומרביעי שיעורי בית. אתה עשית? זיהו.. :] חע לי... לי יש חרא בסילבסטר? מהיש לי? יש לי לעשות בייביסיטר.. [צחקו צחקו נבלות.] אה תחדש על החברה

!!!!!!!!

מקורה? הכל טוף מנשמע? הכל מאגניף סתם סתם. הנה. איך נגלה אליך נפלאות השייגעצ? ומתי וכוכולי. טוף פעם ראשונה אבל לה התיחסתי לי לזה היה בכיתה ו' לפני 4-5 שנים שראיתי בחדשות כתבה עליהם לא התייחסתי כי היה לי חרא טעם במוזיקה בפעם שבאמת נדלקתי היה אמצע כיתה ז' ששמעתי איפשו את ניו יורק רפיח נראה לי ברדיו או אצל בנדוד שלי לוזוכר ואז רצתי לקנות את הדיסק וזהו איך תמתכנן לבלות בסילבסטר כלומר עוד שעה ומשו.?? עם חברה שלי והיה מדהים! מה מצחיק אותך במיוחד? חזי
סתם לויודע כל מיני דברים כמה זמן כבר לא שמעת שיר של שייגעצ? מאז אתמול בערב איזה שיר זה היה? כולם שמעתי אבל האחרון נראה לי היה רוצה ללכת אבל לא בטוח ידעת שעשר בחזקת שבע זה 10 מיליון? אני כן. כי זה היה שיעורי בית ועשיתי ביומרביעי שיעורי בית. טוף לדעת....מידע חיוני לחיים אתה עשית? שיעורים כה נראהלי

../images/Emo47.gif

-מנשמעע? הכל סבבה +++++ -הכל טוב? כהההההההה -מתרגש לקראת הדייט? היה כבר! והיה הכי מדהים בעולם! כל הערב אני וחברה שלי התנשקנו היה מדהים אני כל כך אוהב אותה!!!!!!! -מה אתה שומע חוץ משייגעצ [למרות שאני יודעת אבל אולי אחרים לא יודעים] הרבה: אביב גפן, מוניקה סקס, הדג נחש, גרין דיי, בלינק 182, עיברי לידר, גלעד שגב, היהודים ,המכשפות, מופע הארנבת של ד"ר קספר, חמי רודנר ואיפה הילד, רד הוט, לינקין פארק, ויש עוד הרבהההה -נכון שגם אותי אתה אוהב? כהההההה!!!!!! -ישלך בע"ח בבית? חתולה בגדול של ממוטה -אחים? לא -אחיות? יותר נכון כמו חיות 2 אחיות, 12 ו 8 -איך זה ללמוד ב..פנימייה צבאית? [תקן אותי אם אני טועה] בעעעעע רצח חבל שאני לא יכול לעזוב! -למה בעצם אתה לומד שם? אין לי מושג

פעם אחרונה

שחברי הפורום ראו אותי היה כשהייתי 1.55 ואני בכיתה י'......מאז גדלתי ב7 ס"מ 1.62 עדין נמוך

Hezi The One

New member
אממ כן בן...

1.מ'נשמע? 2.מה הגובה שלך? בס"מ... 3.אתה אדיווט! כן נו בלי סימן שאלה...אתה פשוט אדיוט:) זהו להיום

../images/Emo11.gif

1.מ'נשמע? כל טוב 2.מה הגובה שלך? בס"מ... 162 3.אתה אדיווט! כן נו בלי סימן שאלה...אתה פשוט אדיוט:)אני יודע....

בן בן בןןן...

מה המצב איתך? ממצב יא גבר?? מה קורה איתך? האם הכל בסדר?? טוב עכשיו ברצינות, מה הציון הכי גבוה שלך בתעודה השנה? מה הכי נמוך? מתי העיפו אותך מהשיעור בפעם האחרונה? פרט, נמק, והסבר. אממ כמה זמן אתה לומד תיפוף?? ונכון שאני יהיה בין הראשונים שיקבלו תאלבום הראשון (עם כל החתימות של חברי הלהקה)של שרותי בנות.??!?!!
. טוב נגמר לי השאלות. אממ לא יודעת לא מוצאת עוד שאלות מעניינות

שאלוווום

מה המצב איתך? הכל סבבה ממצב יא גבר?? מאגניף מה קורה איתך? הכל טוב האם הכל בסדר?? יותר מפסדר טוב עכשיו ברצינות, לא צוחק מה הציון הכי גבוה שלך בתעודה השנה? 90 אנגלית ואחריו כנראה סביבות 70-60 מה הכי נמוך? 40 פיזיקה מתי העיפו אותך מהשיעור בפעם האחרונה? פרט, נמק, והסבר. ממעבדה כי שיחקתי איקס עיגול אממ כמה זמן אתה לומד תיפוף?? כמעט 3 שנים ונכון שאני יהיה בין הראשונים שיקבלו תאלבום הראשון (עם כל החתימות של חברי הלהקה)של שרותי בנות.??!?!! ברור! כמו כל שאר חברי הפורום

למעלה