ראיון שבועי

• פותח הנושא No¥a
  • פורסם בתאריך

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
הדס
יאללה תתחילו לשרשר שאלות

פרקשון

New member
הדס...חברה של בר נכון?

רוק פור אבר קיצור מה את חושבת על ההתנתקות? על ועדת דוברת? על התחת של שיקו? אם היו נותנים לך 40 מיליון דולר כדי שתפסיקי לשמוע שייגעצ..היית מסכימה? מה הגובה שלך? כמה אצבעות יש לך? כמה שיניים יש לך?

חחח שרוט :]

מה את חושבת על ההתנתקות?
מממ חח מה זאת השאלה הזאת? לאדעת... לא שומעת חדשות... לא מתעניינת על ועדת דוברת?
מה?! לאדעת על התחת של שיקו?
אחח אחח שווההההההה אם היו נותנים לך 40 מיליון דולר כדי שתפסיקי לשמוע שייגעצ..היית מסכימה?
ברור שלאאאאאאאא!!! מה אתה נורמלי??? מה הגובה שלך?
1.63+ כמה אצבעות יש לך?
ממ בכל יד 5 אז 10 ובכל רגל 5 אז עוד 10 סה"כ 20 כמה שיניים יש לך?
לאדעת לא סופרת

אני מציעה לשים את הכינוי גם, בנוסף

לשם.. זה יקל על אנשים להבין על מי מדובר.. ולשאלות
מה שלומך? הכל טוב? מה השיר שלך שאת הכי אוהבת? מי האמן שאת הכי מתחברת אליו? מה הדבר שאת הכי רוצה שיהיה לך ואת לא יכולה להשיג? מה את הכי רוצה לקבל מתנה ממישהו? דבר אחד שהיית משנה בעצמך? דבר אחד שהיית משנה בעולם? מה את הכי מעריכה אצל החברים שלך? מה הדבר שאת הכי מעריכה/אוהבת בעצמך?

No¥a

New member
כן.. חשבתי על זה..

פעם הבאה אני ארשום גם את הכינוי

../images/Emo26.gif

מה שלומך?
הכל טוב מה שלומך? הכל טוב?
כן
מה השיר שלך שאת הכי אוהבת?
אממ השיר שאני הכי אוהבת? "הכי יפה בעולם" של מאור כהן
מי האמן שאת הכי מתחברת אליו?
אממ ניראה לי אביב גפן מה הדבר שאת הכי רוצה שיהיה לך ואת לא יכולה להשיג?
חח בחיים שלא חשבתי על זה אממ לאדעת... לא עולה לי משהו עכשיו מה את הכי רוצה לקבל מתנה ממישהו?
אממ אנלא צריכה מתנה... מספיק לי שיואהבו אותי
דבר אחד שהיית משנה בעצמך?
באופי? העצבנות שלי... אני ילדה שמתעצבנת מהר... ביופי... יענו גוף או משהו... לאדעת... רגלים? דבר אחד שהיית משנה בעולם?
בעולם? לאדעת מה את הכי מעריכה אצל החברים שלך?
שהן מקשיבות לי מה הדבר שאת הכי מעריכה/אוהבת בעצמך?
אממ... לאדעת חח אממ יש דבר שמאוד אני מעריכה שעשיתי... שהשלמתי בין החברה הכי טובה שלי לחבר שלה

No¥a

New member
הדס!../images/Emo26.gif

מה שלומך? איך את מרגישה? מי הבנאדם האחרון שחיבקת? מה הדיסק האחרון שקנית? מה את עוד שומעת? מה את כ"כ אוהבת בהומואים? את נהנת לענות על השאלות? כמה? קיבלתם כבר תעודות? {אם כן, איך התעודה?} את אוהבת מתמטיקה? למה? כמה זמן את שומעת שייגעצ? מה את שומעת עכשיו? באילו עוד פורומים את נימצאת? איזה פורום תרצי לנהל? את לומדת בימי שישי? שמאלית או ימינית? טוב.. זהו, אלה השאלות.. מקווה שתהני לענות עליהן

נויהההההההה

מה שלומך?
הכל סבבעעע איך את מרגישה?
ממ אחלה ואת?? מי הבנאדם האחרון שחיבקת?
ממ ידיד שלי אני חושבת מה הדיסק האחרון שקנית?
אממ שייגעצ ניראה לי מה את עוד שומעת?
אממ להתחיל לפרט?? טוב אז ככה: מאור כהן, אביב גפן, זקני צפת, מוניקה סקס, ד"ר קספר, אינפקציה, איפה הילד, ברי סחרוף, היהודים, החברים של נטאשה, המכשפות, להקת חופש, ירמי קפלן, כוורת, כנסית השכל כל זה רק ישראלי... בגלל שאני חמודה אני ארשום גם לועזי led zeppelin, red hot cgili peppers, nirvana, muse, incubus, the doors, blink 182, good charlotte, metallica, pink floyd ועוד מה את כ"כ אוהבת בהומואים?
וואי שאלה מה זה קלההה!! חח מה אני אוהבת בהם?!?! 1. הם יפים!!!!2. הם חמודים!!! 3. הם מבינים יענו את הבנות כי יש להם צד נשי 4. הם שווים בטירוף! עוד סיבות את רוצה?? את נהנת לענות על השאלות?
כן! כמה?
מאוווווווווווווד!!! קיבלתם כבר תעודות? {אם כן, איך התעודה?}
כן קיבלתי! אחלה תעודה... נכשל אחד חעחע את אוהבת מתמטיקה?
ממ אפשר להגיד למה?
כי השנה יש לי ציונים טובים בלי עין הרע כמה זמן את שומעת שייגעצ?
אממ וואי לאדעת... ניראה לי משנה שעברה שהתחלתי לשמוע רוק מה את שומעת עכשיו?
לא שומעת מוסיקה עכשיו באילו עוד פורומים את נימצאת?
אממ לד זפלין, טלנובלה ב"מ איזה פורום תרצי לנהל?
לאדעת... את לומדת בימי שישי?
לא!
שמאלית או ימינית?
ימינית

No¥a

New member
אחלה טעם במוזיקה :] |חוץמגודשרלוט|

וגמני לא לומדת ביום שישי

איך שכחתי?! חחח

שם: הדס גיל:15 וחצי תאריך לידה:20/9/89 מקום מגורים:גבעת שמואל... מישהו מכיר?? [חוץ מזרי-אל) משו שהיית רוצה לספר לנו:שאני מאושרת חעחע

אני לא נכנסת מספיק! זה לא בריא!

אוהוו אזככה: 1.מאשלומך?? 2.את בטוחה שיש לך רק 20 אצבעות? 3.לא 21? 4.עם היו אומרים לך שאת יכולה לשמוע רק דיסק אחד של שייגעצ איזה היית בוחרת? 5.כמה פעמים יצא לך לדבר /להצתלם/קחת חתימה/לשחות/לישון/ואכו... עם שייגעצון? 6.פרטי. 7.מה היה המפגש שלך המרגש ביותר עם שייגעצ? 8.היית על סמים/שיכורה? 9.טוביי!!! איי ורי וואנט טו בי מרואיינת!! :] זה מצחיק אותי XD

../images/Emo11.gif

1.מאשלומך??
הכל טוב! 2.את בטוחה שיש לך רק 20 אצבעות?
כן! 3.לא 21?
לא! אין לי 21! 4.עם היו אומרים לך שאת יכולה לשמוע רק דיסק אחד של שייגעצ איזה היית בוחרת?
וואי אממ ניראה לי הראשון 5.כמה פעמים יצא לך לדבר /להצתלם/קחת חתימה/לשחות/לישון/ואכו... עם שייגעצון?
אממ פעם אחת... 6.פרטי.
בהופעה בשברולט... סתם אחרי ההופעה יצא לי לדבר איתם ולבקש חתימות! יש לי 2 חתימות מיובל! 7.מה היה המפגש שלך המרגש ביותר עם שייגעצ?
אממ בשברולט! 8.היית על סמים/שיכורה?
לא חח אצלי זה בטיביעות! 9.טוביי!!!
ביי

../images/Emo11.gif

1.מאשלומך??
הכל טוב! 2.את בטוחה שיש לך רק 20 אצבעות?
כן! 3.לא 21?
לא! אין לי 21! 4.עם היו אומרים לך שאת יכולה לשמוע רק דיסק אחד של שייגעצ איזה היית בוחרת?
וואי אממ ניראה לי הראשון 5.כמה פעמים יצא לך לדבר /להצתלם/קחת חתימה/לשחות/לישון/ואכו... עם שייגעצון?
אממ פעם אחת... 6.פרטי.
בהופעה בשברולט... סתם אחרי ההופעה יצא לי לדבר איתם ולבקש חתימות! יש לי 2 חתימות מיובל!
7.מה היה המפגש שלך המרגש ביותר עם שייגעצ?
אממ בשברולט! 8.היית על סמים/שיכורה?
לא חח אצלי זה בטיביעות! 9.טוביי!!!
ביי

bubble gum bule

New member
לי יש

בתולה? סטרייטית? פנויה? פעם השתכרת עד שהלכת בסיבובים הוצקת לעזי? פעם רצת בכביש יחפה ושרת שירי ארץ ישראל? פעם אמרת ליובל שיעשה לך אלפקה? וכמה שערות ישלך על הראש?

למעלה