ראיון שבועי

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
הדר
[רק אור הירח] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

.

שם:הדר גיל:14 תאריך לידה:24.6 מקום מגורים:חיפה משו שהיית רוצה לספר לנו:"שייגעצ חרא להקה"

../images/Emo95.gifהדרררררררר

שלום הדר מה שלומך??
נעים מאוד אני יערה נעים להכיר??
אז מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות???
ויוצא לך הרבה לעשות את זה????
כמה זמן את שומעת אביב גפן??
איזה דיסק שלו את הכי אוהבת?
ותאמרי לי בבקשה יש לך איזה סרט/ספר/הצדה מעניינת להמליץ עליהן?
ומה את מעדיפה קיץ או חורף?
אם אני אומר לך שנגמרו לי השאלות לשלב זה תופתעי?? הפתעה....המשך יבוא. אולי אוהבתותכם

:)

שלום הדר מה שלומך??מצויין מה איתך? נעים מאוד אני יערה נעים להכיר??נעים מאוד אני הדר נעים להכיר:) אז מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות???לאכול
ויוצא לך הרבה לעשות את זה????כה:-\ כמה זמן את שומעת אביב גפן??ממ לא בדיוק יודעת זמן מסויים,הוא היה הסיפתח שלי כשהתחלתי לשמוע מוזיקה כמו בצריך:) איזה דיסק שלו את הכי אוהבת?שומקום,אביב|||,חלולים,המכתב. ותאמרי לי בבקשה יש לך איזה סרט/ספר/הצדה מעניינת להמליץ עליהן?אני ממש לא סובלת סרטים,כנ"ל ספרים,וכנ"ל הצגות:-\ ומה את מעדיפה קיץ או חורף?חורף
אם אני אומר לך שנגמרו לי השאלות לשלב זה תופתעי??בהחלט[סתם
] יומטוב:)

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

מה שלומך? הכל טוב? טוב טוב? מי הבנאדם האחרון שראית? כמה זמן את כותבת בתפוז? כמה זמן את שומעת את שייגעצ? מה את עוד שומעת? את מי את יותר אוהבת, בלינק 182 או סאם 41? מי את אומרת יזכה בהרכב השנה בטקס פרסי עמ"י? ובזמר השנה? עם מי הכי היית רוצה להיות ברגע זה? למה? כמה דיסקים יש לך? איזה? מה הדיסק האחרון שקנית?

[:

מה שלומך?אחלה הכל טוב?כה טוב טוב?יש מקום לשיפור מי הבנאדם האחרון שראית?אמא כמה זמן את כותבת בתפוז?בערך שנה אבל בניק הזה לא הרבה... כמה זמן את שומעת את שייגעצ?שנה וחצי מה את עוד שומעת?סינרגיה,אביב גפן,נמרוד שיקלר,היהודים,עברי לידר וכו' וכו' וכו' את מי את יותר אוהבת, בלינק 182 או סאם 41?יאקקק לא סובלת.... מי את אומרת יזכה בהרכב השנה בטקס פרסי עמ"י?מקווה שבלאקפילד אבל נראלי שאלג'יר[הם מועמדים נכון?] ובזמר השנה?אני כ"כ רוצה את שחר...
אבל אמ בטח גלעד שגב עם מי הכי היית רוצה להיות ברגע זה?את האמת עם עצמי למה?סתם
כמה דיסקים יש לך?וואי באמת שלא ספרתי
איזה?הרבהה מה הדיסק האחרון שקנית?אמ למעלה מ-3 חודשים לא קניתי דיסק,אנלא מצליחה לחסוך כסףףף
אבל אני חושבת שהיום אני קונה את החדש של שיקלר((:)

No¥a

New member
גמני לא ממש אוהבת את סאם ובלינק

אבל.. לבלינק יש כמה שירים טובים :]

פרקשון

New member
הדר הדר הדר

מי אחד המעריצים הראשונים שהכרת? אם לא ענית "אתה".. תעני שוב! איזה שיר את הכי אוהבת? לא חייב של שייגעצ... את מי את הכי אוהבת משייגעצ? למה? מה את חושבת על ההתנתקות? את תתגייסי כשתהיי בגיל המתאים? כמה פעמים ביום את מקללת? תשלימי: כוס _ _ _ (כל קו זה אות) זהו תהני לך

עידן עידן עידן

מי אחד המעריצים הראשונים שהכרת?אמ אתה בין הראשונים אבל לא הראשון!
אם לא ענית "אתה".. תעני שוב!
איזה שיר את הכי אוהבת? לא חייב של שייגעצ...יש הרבה... את מי את הכי אוהבת משייגעצ?אספיס
למה?כי הוא הכי חמוד
מה את חושבת על ההתנתקות?בעד
!!! את תתגייסי כשתהיי בגיל המתאים?נראלי שכן. כמה פעמים ביום את מקללת?חח אנלא סופרת...אבל הרבה
תשלימי: כוס _ _ _ (כל קו זה אות)עמק :)

../images/Emo71.gifהדר(וש)

מה שלומך?
עייפה?
איך הדיסק של נמרוד?
אם את עכשיו בקריה של החיים אז כשתמותי תעברי לגור בקריית המוות?
בת כמה אחותך?
נכון שאת באה להופעה של היהודונים?
נכון שבשעה כזאת שאני סובל מה-מון חוסר שינה אני שואל שאלות מפגרות?
מה מקור הניק שלך?
אין לי יותר מה לשאול
אוהבתך

שי:)

מה שלומך?חרא
עייפה?מאוד איך הדיסק של נמרוד?מהמם
אין לי פשוט מילים לתאר
אם את עכשיו בקריה של החיים אז כשתמותי תעברי לגור בקריית המוות?מניאק
בת כמה אחותך?מה אכפת לך?[
[21212121212121 נכון שאת באה להופעה של היהודונים?yes yes yes! נכון שבשעה כזאת שאני סובל מה-מון חוסר שינה אני שואל שאלות מפגרות?דווקא לא
מה מקור הניק שלך?מה נראה לך?
"זה רק אור הירח...." אין לי יותר מה לשאול,גמלי אין כפרע

הדרוששששששש

הדר.ר.ר.ר.ר.ר.ר מה קורה גבר?
הכל טוב גבר?
מה חדש בובע?? קר לי
את יודעת?? ואת יודעת שאני מאוהבת
??? את יודעת במי??? לא?? באספיססססס
וגם בפקונדו ארנה אבל זה נושא אחר!!! את רואה רבלדה או בובה פראית?? רק אני מכורה לטלנובלות???
השכן שלי מנגן על תופים עכשיווווו!!!
גמני רוצהההההההה מחר אני בדיזנגוף
אני אקנה אולי מיתרים!!!!
יאאאאאאאאא יש לי מחר מבחן בתנ"ך ולא התחלתי להתכונן ואין לי כוחחחחחחח!!! את יודעת שאני אוהבת אותך
??? את אוהבת אותי?!?!!?!? איך זה שאת לא אוהבת את בלינק ואת סאם
!? כאלה מושלמים!!!!!!! אחח אחח נכון הומואים מושלמים
!?!?!? טוב נגמרו לי השאלות!!! עפתי מפה ביי לאב יו

הדס../images/Emo99.gif

מה קורה גבר?חרא הכל טוב גבר?לא
מה חדש בובע??את יודעת שאני שונאת שקוראים לי בובע
קר לי את יודעת?? כה תמיד קר לך
ואת יודעת שאני מאוהבת???מה?! זונע לא סיפרת לי?
את יודעת במי???לא לא??לא
באספיססססס,חח קרועה. וגם בפקונדו ארנה אבל זה נושא אחר!!!מי זה לעזאזל!? את רואה רבלדה או בובה פראית??דברי איתי בשפה שאני אבין בבקשה. רק אני מכורה לטלנובלות???נראלי שכן.
השכן שלי מנגן על תופים עכשיווווו!!! גמני רוצהההההההה.כנ"ל מחר אני בדיזנגוף אני אקנה אולי מיתרים!!!! אני קניתי ביום חמישי מיתר חדש ואני מתכננת ללמוד חע יאאאאאאאאא יש לי מחר מבחן בתנ"ך ולא התחלתי להתכונן ואין לי כוחחחחחחח!!! לכי תחרשי!!!! אני חרשתי כל הסופ"ש והודיע לי שהתבטל
את יודעת שאני אוהבת אותך???באמת?
את אוהבת אותי?!?!!?!?כה מאוד
מתה עלייך
איך זה שאת לא אוהבת את בלינק ואת סאם!? כאלה מושלמים!!!!!!! לא אמרו לך שאין אנשים מושלמים?
אחח אחח נכון הומואים מושלמים!?!?!?שולטים כה,מושלמים לא. טוב נגמרו לי השאלות!!!חבל.
עפתי מפה ביי לאב יו

היי הדר:)

אני אוסנת נייס טו מיט יו:) מההההה המצב? מקווה שטוב! ראית את טקס פרסי העמי? ואם כן מה דעתך עליו? חגגת את יום האהבה? אם כן, איך? סטרייטית?(וזה כי ממש משעמם לי כרגע) אין לי עוד שאלות:) לילה טוב!

:)

אני אוסנת נייס טו מיט יו:) נייס טו מיט יו טו(:) מההההה המצב?סביר מקווה שטוב!
ראית את טקס פרסי העמי?ראיתי ואם כן מה דעתך עליו?היה נחמד,פאשלות,אבל בכלליות היה אחלה. חגגת את יום האהבה? לא
אם כן, איך?:X סטרייטית?(וזה כי ממש משעמם לי כרגע)אולי...עיין לא סגורה על זה.יש לי עוד כמה שנים להבין מה אני אין לי עוד שאלות:) לילה טוב! ולי בוקר טוב:) [נשארתי בבית
]

בצה17

New member
הדר הדר הדר הדר הדר../images/Emo140.gif

מה נשמע? הכל טוב? הכל בסדר? הכל נפלא? הכל מעניין? הכל מדהים? הכל משגע? הכל מושלם? הכל מיוחד? הכל מרתק? אממ זהו... .. ... .... ..... ....... סתםםםם מה קורה? חיח חיח סתם מתי התחלת לאהוב את שיגעצ?
למי יש תחת הכי שווה שיקו או יובל?
את יודעת שאת מותק? מה את חושבת על פורומינו היקר?(דעה אובייקטיבית) מה את חושבת על פרסי העמי(פחחה מה זה השם הזה?!
)? את אוהבת תפוחי אדמה?(אני אוהבת
מאוד מאוד מאוד) ערסים זה יצור אידיוטי ומגעיל בדיוק התחילו איתי ועם חברה שלי כמה היום בחוף ירושלים בעעע איזה מטומטמים, נכון? חח בלע טוף זהו
have anice day

[=

מה נשמע?בסדר הכל טוב?נחמד הכל בסדר?סביר הכל נפלא?לא הכל מעניין?בהחלט לא הכל מדהים?ממש לא הכל משגע?ממש ממש לא הכל מושלם?מפתאום! הכל מיוחד?-לא הכל מרתק?חח לא[גיוון] אממ זהו... .. ... .... ..... ....... סתםםםם חמודה
מה קורה? בסדר מתי התחלת לאהוב את שיגעצ?מעל שנה אני חושבת... למי יש תחת הכי שווה שיקו או יובל?של שיקו שטוח
אז יובל
את יודעת שאת מותק?באמת? *מסמיקה* מה את חושבת על פורומינו היקר?(דעה אובייקטיבית)נחמד וחביב
מה את חושבת על פרסי העמי(פחחה מה זה השם הזה?!)?היה נחמד,עם הרבה מקום לשיפור הייתי אומרת. את אוהבת תפוחי אדמה?(אני אוהבת מאוד מאוד מאוד)כה
ערסים זה יצור אידיוטי ומגעיל בדיוק התחילו איתי ועם חברה שלי כמה היום בחוף ירושלים בעעע איזה מטומטמים, נכון? חח נכון
בלע טוף זהו -
have anice day,גמלך
|4u|

למעלה