ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אני
(
) [•No¥a•] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

•No¥a•

New member

שם- נויה גיל- 13 תאריך לידה- 30.11 מקום מגורים- חור בצפון ליד נהריה >< משו שהייתי רוצה לספר- חזרתי אתמול מהטיול והיה בנזונה

נויה!

איכהיה? בטיול? משלומך? אמ... היית בהמון הופעות של שייגעצ? השיר האהוב של שייגעצ? מה השיר הכי דבילי שלהם בעיניך? אמ.. אין לי כרגע חוטמחשבה... :] אה.. והפריק הוא בעיני המתבונן :]

•No¥a•

New member
רותם!

איכהיה? בטיול? כיפ ((= משלומך? נחמד :] אמ... אמ... גמלך.
היית בהמון הופעות של שייגעצ? לא.. השיר האהוב של שייגעצ? שזיף ולב מפלסטיק מה השיר הכי דבילי שלהם בעיניך? אוי ואבוי
אמ.. אין לי כרגע חוטמחשבה... זה בסדר. :] אה.. והפריק הוא בעיני המתבונן :] בדיוק

היי נויה:)

מה המצב? מה קורה? איך היה בטיול? לאיפה נסעתם? איך האכסניה? כמה ימים? היה כיף? * דיסק אחרון שקנית? איזה שיר את שומעת עכשיו? אם את לא שומעת,אז מה האחרון ששמעת? איזה דיסק אחרון שמעת? איזה דיסק את ממליצה? יומטוב

•No¥a•

New member
היי הדר :)

מה המצב? נחמד ביותר :] מה קורה? הכל טופ איך היה בטיול? בנזונה לאיפה נסעתם? רמת הגולן איך האכסניה? סבירה + >< כמה ימים? 3 היה כיף? מאודד :]] * דיסק אחרון שקנית? המ. וואי.. המון זמן לא קניתי דיסקים.. המ. נראה לי שהאחרון הוא איזה דיסק של הים.. איזה שיר את שומעת עכשיו? him- again אם את לא שומעת,אז מה האחרון ששמעת? איזה דיסק אחרון שמעת? דיסק שצרבתי עם כמה שירים של כל מיני להקות.. איזה דיסק את ממליצה? garbage.. בזמן האחרון אני שומעת אותו הרבה
יומטוב
גמלך!

טוליתתתת!!!! :] ../images/Emo99.gif

מה קורה? יש חדש? נכון היה טיול היה מעולה? נכון בר כהן חמוד ויפה
? נכון שני קצת התלהבה יותר מדי S.O.A.D
? איזה פרצוף את הכי אוהבת? איזה פרצוף את הכי פחות אוהבת [יענו, שונאת]? טולית את יודעת שהיום אני כבר בלי
שבועיים? את יודעת שהיום ה-1.4? את יודעת שהיום הייתה אמורה להיות הופעה של שייגעצ בכפר ורדים? את מי את מותחת היום? אני מתחתי את יעלי [הו, היא כ"כ פָתֵתִית] :]
נכון רוני חיזר? נכון אני חפרנית? נכון בא לך לצאת היום לנהריה? נכון אנחנו נלך היום לסרט כי ממזמן לא יצאת מהבית? [אעלק היה טיול של 3 ימים...] נכון טיול הבא יהיה כייפ?? נכון קרן הולכת לעצב לי את טבלת הHTML יפה? נכון שמרלין מנסון מוזר:-O? את יודעת שטל שר איתי את "מרלין מונרו" שהיינו בבניאס..:) והוא אמר לי שאני מזייפת!!!
נכון רקדתי יפה בדיסקו? נכון אני עכשיו הולכת לרקוד כל הזמן.. :]? טוב.. את שאר הדברים נדבייר אחורייזה... אוהבת הרבה!!!!מאוד!!!
|מואהב||לב
וד"א טולית you are like so שולתת!1111111111!!!!!!!!!11111111 :)

עוד שאלות ../images/Emo122.gif...

נכון ג'ולי רוג'רס מוזרים? נכון ברויס אובססיבי? נכון מנו יפה!
נכון רני מצחיק? השלימי...[ע"פ אודטה(אפרופו רני...)] =) בוקר- אחלה- איזה שיר את הכי אוהבת של שייגעצ? מתי בסוף אנחנו הולכות להופעה? ולאיזו הופעה? נכון "פרח נתתי לנורית" זה שיר יפה
? נכון אני הילדה הכי חפרנית שפגשת? [יענו... חוצ מרוני...=] כפרעליה..
] נכון ביום חמישי אני ואת נוסעות אליה? [אני עכשיו קבעתי וכדאי לך שזה יצא לפועל.:)] נכון שאם נבוא אליה נעקוב אחרי המכואר?
נכון שני דיסלקטית...! היא כתבה המכואר במקום המכוער..:) טוב אם יבואו לי עוד שאלות אני אכתוב... :) ביי כפרע
אוהבת!

•No¥a•

New member
../images/Emo122.gif

נכון ג'ולי רוג'רס מוזרים? חח.. למה? נכון ברויס אובססיבי? המ.. כן.. קצת נכון מנו יפה! נכון! נכון רני מצחיק? נכון!!
השלימי...[ע"פ אודטה(אפרופו רני...)] =) בוקר- טוב (?) אחלה- בחלה (?) איזה שיר את הכי אוהבת של שייגעצ? כרגע.. שזיף ולב מפלסטיק מתי בסוף אנחנו הולכות להופעה? 20 במאי.. אם לא יבטלו או משו כזה.. ולאיזו הופעה? שייגעצ נכון "פרח נתתי לנורית" זה שיר יפה
? נכון
נכון אני הילדה הכי חפרנית שפגשת? [יענו... חוצ מרוני...=] כפרעליה..
]חח.. לא.. יש יותר :p נכון ביום חמישי אני ואת נוסעות אליה? [אני עכשיו קבעתי וכדאי לך שזה יצא לפועל.:)] כן, למה לא
נכון שאם נבוא אליה נעקוב אחרי המכואר?
חח.. כן..
נכון שני דיסלקטית...! נכון! >< היא כתבה המכואר במקום המכוער..:) חעחע טוב אם יבואו לי עוד שאלות אני אכתוב... :) ביי כפרע
אוהבת! בייי

•No¥a•

New member
מיכצ'וק!!! ../images/Emo99.gif

מה קורה? הכל טוב! יש חדש? נאמ. לא נכון היה טיול היה מעולה? נכון!! נכון בר כהן חמוד ויפה
-נמנעת- נכון שני קצת התלהבה יותר מדי S.O.A.D
? קצת? O: איזה פרצוף את הכי אוהבת? מהאייקונים של תפוז..? אם כן אז.. את שבי הראפר המגנוב
איזה פרצוף את הכי פחות אוהבת [יענו, שונאת]? המ.
הוא מעצבן >< טולית את יודעת שהיום אני כבר בלי
שבועיים? כאבוד את יודעת שהיום ה-1.4? להה את יודעת שהיום הייתה אמורה להיות הופעה של שייגעצ בכפר ורדים? הייתה, אבל זה נידחה ל20 למאי.. ונחשי מי מחמם אותם.. :p את מי את מותחת היום? אחותי.. חח.. סתם לא יודעת אני מתחתי את יעלי [הו, היא כ"כ פָתֵתִית] :]
חעחע נכון רוני חיזר? חח.. נכון אני חפרנית? לא
נכון בא לך לצאת היום לנהריה? נהה.. נכון אנחנו נלך היום לסרט כי ממזמן לא יצאת מהבית? [אעלק היה טיול של 3 ימים...] לא.. :/ נכון טיול הבא יהיה כייפ?? נכון!!! נכון קרן הולכת לעצב לי את טבלת הHTML יפה? נכון!!! נכון שמרלין מנסון מוזר:-O? חח.. נכון.. את יודעת שטל שר איתי את "מרלין מונרו" שהיינו בבניאס..:) והוא אמר לי שאני מזייפת!!! חעחע נכון רקדתי יפה בדיסקו? המ. כן, אני מניחה
נכון אני עכשיו הולכת לרקוד כל הזמן.. :]? נכון!! טוב.. את שאר הדברים נדבייר אחורייזה... אוהבת הרבה!!!!מאוד!!!
גמני!!!!
וד"א טולית you are like so שולתת!1111111111!!!!!!!!!11111111 :) גמאת!!!!!!!

Michali17

New member
שאלות שאלות שאלות שאלות

היי מה שלומך? מה העיניינים? מה קורה? נכון שאת אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי? המון? איך היה היום בביה"ס? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע שאת הכי לא סובלת? מה החלום שלך? נכון שאת רוצה שפסח יגיע? איך קוראים לאמא ואבא שלך? יש לך אחיות? בכמה הופעות של שייגעצ היית? מה השיר האהוב עליך של שייגעצ? מה השיר האוהב עליך בכלל? ומממ זהו... אה ונכון שאני חמודה? חחח שבת שלום!

•No¥a•

New member
תשובות תשובות תשובות תשובות ../images/Emo9.gif

היי היי =] מה שלומך? נחמד ביותר :] מה העיניינים? הכל בסיידר מה קורה? הכל טופ נכון שאת אוהבת אותי? נכון
כמה את אוהבת אותי? המון המון? המון איך היה היום בביה"ס? לא הייתי :p אני לא לומדת ביום שישי מה המקצוע האהוב עליך? המ. נגיד שסיפרות
מה המקצוע שאת הכי לא סובלת? ספורט, מתמטיקה ואנגלית! [אבל אנגלית זה רק בגלל המורה
] מה החלום שלך? אין לי :X נכון שאת רוצה שפסח יגיע? כע! D: איך קוראים לאמא ואבא שלך? דליה ואברהם יש לך אחיות? כע בכמה הופעות של שייגעצ היית? 2 מה השיר האהוב עליך של שייגעצ? שזיף ולב מפלסטיק מה השיר האוהב עליך בכלל? כרגע.. אמ. אני לא זוכרת את השם אבל הוא של דרים ת'יאטר ומממ זהו... זהו? ): אה ונכון שאני חמודה? חחח נכון :p שבת שלום! גמלך! :]

שטיצה

New member
שאלות. ../images/Emo12.gif

מה שלומך?
מה חדש? O: איך זה לגור בצפון? ;[ אילו דיסקים מקוריים יש לך? חוץ משייגעצ, מה עוד את שומעת? משתתפת בעוד פורומים חוץ מזה? איזה דיסק הוא ה-דיסק הכי טוב שיצא אי פעם, לדעתך? אם היית יכולה, איזו להקה היית מביאה עכשיו להופיע בפנייך? טוב, נגמר.

•No¥a•

New member
תשובות. ../images/Emo12.gif

מה שלומך?
נחמד ביותר (= מה חדש? O: ת'אמת.. שומדבר ): איך זה לגור בצפון? ;[ סבבה
אילו דיסקים מקוריים יש לך? אני לא אכתוב פה את הכל.. העיקריים הם אוסף של הדורז, משקאות חריפים, שניים של הים, כל הדיסקים של מוניקה סקס, כמה של אביב גפן, שניים של סוויד ואם את רוצה לראות את שאר הרשימה אז אפשר לראות פה ברשימת דיסקים שברשותי. חוץ משייגעצ, מה עוד את שומעת? לד זפלין, הדורז, מוניקה סקס, גאנס אנד רוזס, נירוונה, הים, כוורת ועוד.. משתתפת בעוד פורומים חוץ מזה? כע, מוניקה סקס ורוק ישראלי פה ושם.. איזה דיסק הוא ה-דיסק הכי טוב שיצא אי פעם, לדעתך? זו שאלה קשה
אם היית יכולה, איזו להקה היית מביאה עכשיו להופיע בפנייך? גםזו שאלה קשה
אבל.. אמ. נגיד לד זפלין
טוב, נגמר. מה.. כבר? ):

למעלה