ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
מיכל
[°•°מיכי°•°] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

../images/Emo80.gif

שם: מיכל
]
תאריך לידה: 5.8.92 [יאיי זה עוד 4 חודשים בדיוק..:)]
מקום מגורים: ישוב קטן [שהוא דיי חור גדול..] ליד נהריה..
משו שהיית רוצה לספר לנו:ממ... שבוע הבא אני עוברת לגעתון..
הפעם זה קיבוץ הקטן ליד נהריה..

•No¥a•

New member
מיכצ'וק!!!../images/Emo99.gif

-מה קורה? -מה ממצב? -מה חדש? -נכון ש' שקסית זה ה-דבר? -נארף. פוינט. נמנמנמנמ -נכון קריון זה בלאט? -מי גאיי? [וזה לא וילה!
] -מי לא גאיי? -מי קוקסינל? -את זונה. -תשאלי למה -כי את עוברת
-את תבואי להופעה בכפרורדים.. נכון? -נכון בשביל לנקד צריך תוכנה? XD -יש לך כזאת תוכנה? -זמר -פרגיות -פינוקי -אורית עין זכוכית -נכון צריך לרצוח אותה? -לאיזה שיר את הכי מתחברת בזמן האחרון? -איזה שיר זה ה-שיר שלך? נמנמ.. נגמר. נכתוב עוד שאלות שתבוא מוזרה..

טולית!!!../images/Emo99.gif

-מה קורה? הכל בסיידר... -מה ממצב? הכל טוב.. :] -מה חדש? כלומלום... ממ... בעצם, אנחנו מתחילים לארוז...
-נכון ש' שקסית זה ה-דבר? זה הדבר!!!
ולמכואר יש אותה!!! :) -נארף. פוינט. נמנמנמנמ
פינקי
-נכון קריון זה בלאט? זה בלאט רק אם את עם אחותך וההורים שלך... עם את איתי זה לא בלאט!
-מי גאיי? [וזה לא וילה!
]1. וילה לא גאיי, הוא הומו!!!
2. ממ... הסולן של קויין היה הומו..
3.את מתכוונת לפינוקי?.. -מי לא גאיי? ממ... יש הרבה..
הא!!! המכואר לא גאיי!! [דיי כבר עם הגאיי!!!
] -מי קוקסינל? פב"ס? -את זונה.:O -תשאלי למה למה
-כי את עוברת
לונורא!!! אנחנו נשמור על
[קשר]!! -את תבואי להופעה בכפרורדים.. נכון? ברור!! :] -נכון בשביל לנקד צריך תוכנה? XD ממ.. אם את עדן.. אז, כן..חח..XD -יש לך כזאת תוכנה? ברור... ויש לי גמ חברה שקוראים לה עדן שהשכל שלה בתחת...:/ -זמר *בבעעעעע!!* -פרגיות *בעעעעעעעעע!!* -פינוקי *בעעעעעעעע!!* -אורית עין זכוכית *בעעעעעעעעע!!* -נכון צריך לרצוח אותה? עם סכינים ומזלגות.. :] -לאיזה שיר את הכי מתחברת בזמן האחרון? in the end של לינקין פארק.. -איזה שיר זה ה-שיר שלך? ממ.. לוידעת..:/ יש כמה.. "אחלום לנצח"- מופע הארנבות של ד"ר קספר.. ו"נפלת חזק"-איפה הילד.. נמנמ.. נגמר. כבר?! :( נכתוב עוד שאלות שתבוא מוזרה..
יאיי!! :]
גמלך פרע!

היי:)

מה המצב? הכל טוב? איך המרגש? נכון החום שיש היום מזעזע?
כמה הופעות של שייגעצ היית? ישלך את שני הדיסקים?[מקוריים] איזה דיסק אחרון קנית? אחרון ששמעת? שיר אחרון ששמעת? דבר אחרון שקנית? הופעה מתכוננת? הופעה אחרונה שהיית? מתנה שהכי תרצי לקבל ליומולדת? מה החלום שלך? את ישנה עם בובות?[
] היה לך כבר טיול שנתי? אם כן,איך היה? אם לא,מתי? טוב חפרתי. צ'או ויום מהנה

היי../images/Emo13.gif

מה המצב? לא משו, עצבנית. הכל טוב? לא. אני עצבנית. איך המרגש? מממ... עכשיו כבר נרגעתי. נכון החום שיש היום מזעזע?
למה? כייפ!
כמה הופעות של שייגעצ היית? מממ.. לא הייתי..:-O ישלך את שני הדיסקים?[מקוריים] ברור!
רק מקוריים!
איזה דיסק אחרון קנית? מממ.. לא זוכרת אבל עוד מעט אני קונה את האוסף הכפול של המכשפות..
אחרון ששמעת? toxcity של S.O.A.D
שיר אחרון ששמעת? in the end של לינקין פארק דבר אחרון שקנית? אה.. 3 בזוקות..
הופעה מתכוננת? הופעה של שייגעצ ב-20.5 בכפר-ורדים!
הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי בהופעות...
מתנה שהכי תרצי לקבל ליומולדת? אה.. כלב..
מה החלום שלך? ממ.. לויודעת... את ישנה עם בובות?[:-O]כן...
הן שומרות עליי..
והן גמ חמידות
היה לך כבר טיול שנתי? כן!!!!!
אם כן,איך היה? היה שולט!
אם לא,מתי? היה..
טוב חפרתי. לונורא..
צ'או ויום מהנה
גמלך!

מיכל : )

-מה קורה ? -הכל טוב ? -ממתי את שומעת שייגצ? -איזה שיר שלהם את הכי הכי הכי אוהבת ? -למה ? -מתי יש לך יומולדת ? וזהו

דניאלה :)

-מה קורה ? כבר לא עצבנית!
-הכל טוב ? אההא!
-ממתי את שומעת שייגצ? ממ.. מלפני 3 שנים בערך?.. -איזה שיר שלהם את הכי הכי הכי אוהבת ?
לב מפלסטיק
ויש גמ את דיילת באל על..
-למה ? כי... כי... כי לויודעת למה... אני פשוט אוהבת אותם!
-מתי יש לך יומולדת ? ב-5.8
אני אהיה בת 13..

dsol

New member
טוב טוב טוב הגמד

1.ממצב ? 2.איך החיים ? 3.מה בא לך שישאלו אותך ? 4.(השאלה שאת רוצה שישאלו אותך..אז תעני תחשבתי שאני שואל אותה עכשיו ותעני)

טוב טוב טוב הגמד../images/Emo35.gif

1.ממצב ? נחמד לי. 2.איך החיים ? מממ.. אתה בטוח שאתה רוצה שאני אענה? 3.מה בא לך שישאלו אותך ? מממ... זאת שאלה רטורית?
4.(השאלה שאת רוצה שישאלו אותך..אז תעני תחשבתי שאני שואל אותה עכשיו ותעני) מה?! התבלבלתי...

מיכ! כןזית!

מיכ. אינלי הרבה שאלות אז הנה קצת ואז פתעה! איזה עוד להקות את אוהבת? אמ. שיר עדיף של שייגעצ? בדיסקיה? טובטוב אז אינלי רעיונות אז הזאתי לך שאלון מקצועי: כן אבל לא היה לי כח למחוק את התשובות שלי אז תפתחי את הקובץ המצורף ופשוט תשני. אבל עדיין תאהבי אותי ^^

רותמ! לאזית! הוא מעצבן אותי!

מיכ. אינלי הרבה שאלות אז הנה קצת ואז פתעה! איזה עוד להקות את אוהבת? איפה הילד, ד"ר קספר, S.O.A.D, טייטיפה אביב גפן, המכפשות, קצת קצת קצת אלג'יר מוניקה סקס, שייגעצ [כמובן] ויש עוד שלא עולים לי בראש עכשיו... אמ. שיר עדיף של שייגעצ?
"לב מפלסטיק"
ו"דיילת באלעל"
בדיסקיה? מה ז"א בדיסקיה?.. טובטוב אז אינלי רעיונות אז הזאתי לך שאלון מקצועי: כן אבל לא היה לי כח למחוק את התשובות שלי אז תפתחי את הקובץ המצורף ופשוט תשני. שיניתי!
אבל עדיין תאהבי אותי ^^ ברור!
אני אף פעם לא אספיק..

למעלה