ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

באיחור של שבועיים אפילו יותר
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
יערה
[שחקנית של החיים] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

../images/Emo95.gif

שם:
יערה גיל:
16 וקצת תאריך לידה:
13.2.89 מקום מגורים:
פ"ת עיר ה"אורות" משו שהיית רוצה לספר לנו:
אני הולכת היום לארוחת ערב אצל המשפחה של חבר שלי פעם ראשונה.....אהההה אני מפחדת

•No¥a•

New member
שאלות ^^

מה שלומך? מה חדש? דיסק אחרון שקנית- דיסק אחרון ששמעת- שיר אחרון ששמעת- באילו עוד פורומים את נמצאת? ניימ. תהני היום בארוחה
מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ? אם היית באי בודד והיית יכולה לקחת רק דיסק אחד, איזה דיסק זה היה? שומרת כשרות בפסח? מנגנת על משו? אם לא, על מה היית רוצה? ניימ. זהו
המשך יומטוב :)

../images/Emo95.gif

מה שלומך?
אני בסיידר טוב תודה ואת? מה חדש?
2 זוגות מכנסיים 2 חולצות ושמלה
דיסק אחרון שקנית-
שאני קניתי לעצמי אמממ 5 של אביב אבל זה היה ממש מזמן ומאז היה לי יומולדת וקיבלתי טונות של דיסקים
דיסק אחרון ששמעת-
אביב גפן 3 שיר אחרון ששמעת-
עכשיו אני שומעת "the show must go on" בביצוע מהפסקול של מולאן רוז' באילו עוד פורומים את נמצאת?
בתפוז? אביב גפן, היהודים. ניימ. תהני היום בארוחה
תודה רבה רבה.
מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ?
אביב גפן, היהודים, מוניקה סקס, עברי לידר, היפהופ, שירים ישנים, לטיני קצת, ומטאל-בעיקר עם ברק באוטו אם היית באי בודד והיית יכולה לקחת רק דיסק אחד, איזה דיסק זה היה?
ואללה.... אין לי שמצ של מושג. דיסק אוסף עם מגוון שירים שמסמלים כל דבר משהו שומרת כשרות בפסח?
אממ...לא מנגנת על משו?
בעיקר על העצבים אם לא, על מה היית רוצה?
אממ גיטרה או סקסופון או פסנתר. אבל בעיקר הייתי רוצה לשיר

היי../images/Emo13.gif

מה שלומך? הכל טוב? איך החופש? מה עשית בינתיים? נכון שמצות זה איכ? איזה שיר אחרון שמעת? דיסק אחרון ששמעת? דיסק אחרון שקנית? הופעה אחרונה שהיית? הופעה באה מתכוננת? איזה אמן\זמר\מוזיקאי את הכי מעריצה\מעריכה? כמה זמן ישלך חבר?
את חוגגת את המימונה? קולולולולו זהו
דר"כ את כ"כ יפה
בהצלחה בארוחה. יומטוב שיהיה לך.
הדר.

../images/Emo95.gif

מה שלומך?
בסיידר באופן כללי, ואתה? הכל טוב?
אף פעם לא הכל טוב איך החופש?
קצרררר מידי מה עשית בינתיים?
טיול עם חניכים, טיול של הקבוצה, התנחלות בקיבוץ אפיק,וקצת שופינג נכון שמצות זה איכ?
לחלוטיןן!! איזה שיר אחרון שמעת?
hungry eyes מהפסקול של ריקוד מושחת דיסק אחרון ששמעת?
אביב גפן 3 דיסק אחרון שקנית?
עניתי על זה-כמה של אביב. או בעצם כשאני חושבת על זה אז קניתי "פצעים ונשיקות" של מוניקה סקס לחברה במתנה הופעה אחרונה שהיית?
היהודים בגני התערוכה הופעה באה מתכוננת?
אינטימית של אביב גפן בזאפה שבוע הבא איזה אמן\זמר\מוזיקאי את הכי מעריצה\מעריכה?
ואללה יש המון. מאוד מעריכה את אביב גפן, אלטון ג'ון זה מה שקפץ לי לראש כמה זמן ישלך חבר?
חודשיים (ושלושה ימים) את חוגגת את המימונה? קולולולולו
לא ממש זהו
מה? כבר נגמר דר"כ את כ"כ יפה
א. תודה על המחמאה (אמא אמרה לי שלא יפה להתווכח עם אנשים שמחמיאים לך. צריך להגיד תודה ולחייך חיוך גדול
ב. איפה ראית אותי? בהצלחה בארוחה.
תודההההה
יומטוב שיהיה לך. הדר.

../images/Emo95.gif אוופס

סורי על ההתבלבלות. שוב תודה על המחמאה. ודרך אגב הארוחת ערב אתמול הלכה ממש מוצלח
ואח"כ יצאנו והיה לי ממש כיף.

../images/Emo121.gifשאלות שאלות

הכל טוב? כוס-החצי המלא, או הריק? את באה לרוק העצמאות? אוהבת את השם שלך? מה מקור הכינוי שלך? היית פעם "סולנית התעויוט", או שזאת אחת אחרת? איזה דיסק את הכי מעדיפה מבין כ-ל הדיסקים של שייגעצ? אוהבת לנסוע באוטובוסים? במה את נוסעת יותר, במוניות או אוטובוסים? מה את חושבת על מושיק עפיה, כפרע עליו? נכון שנחמד ששואלים אותך הרבה שאלות מפגרות? מעשנת? שותה? <אלכוהול> נוהגת? ניסית פעם סמים? מעדיפה חורף או קיץ? שומעת משינה? אם יכולת לקנות משהו אחד, לא משנה כמה הוא עולה. מה היית קונה? עשית משהו מיוחד בחופש? אוהבת צבים? צבע מועדף? טוב, זהו
יומשובח, שי.

../images/Emo95.gif

הכל טוב?
לא הכל. אבל אני מחייכת
כוס-החצי המלא, או הריק?
רוב הזמן
ריק את באה לרוק העצמאות?
ברור אוהבת את השם שלך?
כן מה מקור הכינוי שלך?
לא ממש יודעת. משהו שפעם יצא לי מהלב פעם, אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו אפילו היית פעם "סולנית התעויוט", או שזאת אחת אחרת?
אחת אחרת איזה דיסק את הכי מעדיפה מבין כ-ל הדיסקים של שייגעצ?
אני לא בטוחה. בניו יורק רפיח יש משהו מאוד מחוספספ וגס שהוא מיוחד ומושך. משהו שלא עושה חשבון שיוצר שירים כמו "שגר פגר" "חייל של 100 שערים" "לב מפלסטיק" "עושה ביד" אבל מצד שני במשקאות חריפים יש כמה שירים עם מנגינות כלכך כלכך טובות שעליהם התווספה הפקה מוזיקלית מצוינת כמו "אלוף בלפשל" "אין לי אויר" וכו' אוהבת לנסוע באוטובוסים?
אם אני עם הקייס של הדיסקים אז בהחלט. אבל אני מעדיפה רכבות. חולללה על רכבות במה את נוסעת יותר, במוניות או אוטובוסים?
אוטובוסים! מה את חושבת על מושיק עפיה, כפרע עליו?
שהוא חייב לעשות משהו עם הגבות האלו נכון שנחמד ששואלים אותך הרבה שאלות מפגרות?
לחלוטיייןןן מעשנת?
לעיתים רחוקות מאוד שותה? <אלכוהול>
לא! בכלל לא! נוהגת?
לא ניסית פעם סמים?
לא מעדיפה חורף או קיץ?
שאלה קשה, מבלבלת אבל נראה לי שקיץ שומעת משינה?
אממ...כןן אם יכולת לקנות משהו אחד, לא משנה כמה הוא עולה. מה היית קונה?
דירה לאחותי מאובזרת נוחה עם הכל עשית משהו מיוחד בחופש?
הייתי בצפון אצל "משפחה" שלנו שם עשינו את הסדר ויצאתי עם הידידים שלי אוהבת צבים?
אין לי נגדם שום דבר. יש לי אפילו צב מחמד צמוד לתיק טיולים שלי שקיבלתי ממקדונלדס צבע מועדף?
אדום טוב, זהו
סבבה יומשובח, שי.
גם לך

רותמיתXD

New member
3 שבועות. מאז שנמש התגייסה!

לא היה מתי שנמש התגייסה :p טוב אז יערה: משלומך? את מכירה אותי? כי אני לא כל כך אותך... אבל שיה... זמפ.. את באה לרוקעצ? איזה דיסק של שייגעצ את מעדיפה? משקאות או רפיח? איזה שיר שמעת אחרון? של מי הוא? מה השיר האחרון ששמעת של שייגעצ? מה השיר המועדף עליך של שייגעצ כרגע? איפה זה פתח תקווה? תכתבי פה תבלוג שלך: נראה לי בגלל שהרבה זמן לא היה נשאל שבועי אז נאגרו אצלי הרבה שאלות... כן זה הרבה לי! טוב ביי. בהצלחה במה שזה לא יהיה...

../images/Emo95.gif

טוב אז יערה משלומך?
נפלא ואת?? את מכירה אותי?
אמממ לא כלכך. ובהזדמנות זו אני רוצה לשאול אותכם מזה לעזאזאל הXD הזה שנכתב פה די הרבה כי אני לא כל כך אותך...
אז נעים להכיר
רותם, אני יערה אבל שיה... זמפ.. את באה לרוקעצ?
בהחלט איזה דיסק של שייגעצ את מעדיפה? משקאות או רפיח?
כבר מישהו שאל אותי פה על זה ועניתי שאני ממש ממש לא יודעת. איזה שיר שמעת אחרון?
משהו באוטו של ברק אתמול בלילה. ואללה לא זוכרת של מי הוא?
אנלדעת מה השיר האחרון ששמעת של שייגעצ?
נראה לי שניו יורק רפיח מה השיר המועדף עליך של שייגעצ כרגע?
נראה לי ש"רוצה ללכת" איפה זה פתח תקווה?
חור כזה ליד ת"א הוד השרון ראש העין ורמת גן תכתבי פה תבלוג שלך:
אין לי נראה לי בגלל שהרבה זמן לא היה נשאל שבועי אז נאגרו אצלי הרבה שאלות... כן זה הרבה לי! טוב ביי. בהצלחה במה שזה לא יהיה...

למעלה