ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
טובי
[Extraordinary Girl 8] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

גוטשה

New member
קבלי :]

חחחח גם ברשמי היה כזה משחק, אז יש לי טונה שאלות לשאול :]] -איזה פוסטרים יש לך בחדר? -אם היית יכולה לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחרת? -מה את חושבת על כדורסל נשים? -למה התחפשת? -מה הסרט האחרון שראית? -מה הבגד האחרון שקנית? -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? -איך היית קוראת לילדים שלך? -איך *לא* היית קוראת להם? -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? -מה ההופעה הבאה שאת מתכוונת ללכת אליה? -מי הבנאדם הכי מוכשר שאת מכירה (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? -את שומע רדיו? *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? -היית פעם בחו"ל? *במידה וכן- איפה? -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? -איפה תרצי לגור בעתיד? -איזה תכונות הכי חשובות לך בבן? -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? -אם היית יכולה להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורגת? -איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? -איזה יום את הכי שונאת? -האם יש הופעה שאתה מצטערת שהיית בה? -האם יש הופעה שאת מצטערת שלא הלכת אליה? -את זוכרת מה לבשת למפגש, במידה והיית? -איזה נעליים מהנעליים שיש לך את הכי אוהבת? -איזה מהסמיילים של הייד פארק את הכי אוהבת? -באמת הגעת עד לכאן? -איזה פרסומת את אוהבת במיוחד? -איזה סוג מים את שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? -איזה חדר את הכי אוהבת בבית שלך? נגיד והיית שותה קולה (את אוהבת קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיימת את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקחת כוס חדשה? -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *את* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? -מה את חושבת על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? http://mp3music.co.il/lyrics/8019.html -מה את חושבת על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? http://www.oldielyrics.com/lyrics/the_beatles/aint_she_sweet.html -מה את חושבת על הליריקס של השיר "אדוני"? http://mp3music.co.il/lyrics/9122.html -איזה שאלה את נורא רוצה שאני אשאל אותך? (ותכתבי שאלה! מנסיון עבר, כדאי לך) -את יודעת לכתוב בכתב מחובר באנגלית? *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? -מה לא מדליק אותך? -איזה צליל את אוהבת? -איזה צליל את לא אוהבת? -מהי הקללה האהובה עלייך? -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאת נכנסת בשערי גן עדן? (במידה ואת מאמינה) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? -זוכרת את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאלי אותה את עצמך ותעני. טוב? *מצטערת על האורך XD*

../images/Emo13.gif

-איזה פוסטרים יש לך בחדר? אין לי הרבה, יש לי אחד של פוקס מן [יודה לוי
] וזה בערך לוח שנה.. אמ ועוד כמה, אני צריכה לעדכן.. אני לא כל כך אוהבת פוסטרים.. -אם היית יכולה לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחרת? גרין דיי! אני מתה להיות בהופעה שלהם... -מה את חושבת על כדורסל נשים? אמ, כל הכבוד להן... -למה התחפשת? לשוטרת -מה הסרט האחרון שראית? Riding The Bullet , אבל הפסקתי באמצע כי זה היה משעמם... -מה הבגד האחרון שקנית? מכנס ג'ינס נחמד :) -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? השיר שלנו [אני בקושי רואה סדרות..] -איך היית קוראת לילדים שלך? רותם, ליאור, יובל, תום -איך *לא* היית קוראת להם? נחמה, ברוריה, נחמן, זאב [וכו'] -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת... אני לא כל כך הולכת להופעות -מה ההופעה הבאה שאת מתכוונת ללכת אליה? רוקעצ
-מי הבנאדם הכי מוכשר שאת מכירה (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? יש מלא, יש לי ידיד מוכשר בטירוף בעיצוב, ויש לי ידיד שמוכשר בצילום... -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? לא עולה לי בראש.. -את שומע רדיו? לפעמים כשיוצא *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? גלגל"צ -היית פעם בחו"ל? לא :\ *במידה וכן- איפה? -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? נהניתי בהרבה מקומות.. לא זוכרת :\ -איפה תרצי לגור בעתיד? ירושלים, במרכז, או באשדוד -איזה תכונות הכי חשובות לך בבן? כנות. -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? אחותה של חברה שלי התחפשה ללריסה טרימבבולר, והלך לה כל כך מוצלח.. כמה צחקתי מזה... -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? לא זוכרת.. -אם היית יכולה להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורגת? לא הייתי הורגת אף אחד. -איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? ראשון, כי הוא הראשון בשבוע :) גם שלישי נחמד -איזה יום את הכי שונאת? שישי -האם יש הופעה שאתה מצטערת שהיית בה? לא ממש הולכת להופעות.. -האם יש הופעה שאת מצטערת שלא הלכת אליה? כנ"ל.. -את זוכרת מה לבשת למפגש, במידה והיית? לא הייתי במפגש של הפורום הזה עדיין :) -איזה נעליים מהנעליים שיש לך את הכי אוהבת? אני חייבת לקנות נעליים, כי כל מה שיש לי אני לא כל כך אוהבת. -איזה מהסמיילים של הייד פארק את הכי אוהבת? מאיפה לי :\\\ -באמת הגעת עד לכאן? עד לאיפה? -איזה פרסומת את אוהבת במיוחד? כל פרסומת של פוקס :) -איזה סוג מים את שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? נביעות -איזה חדר את הכי אוהבת בבית שלך? שרותים
סתם, את שלי -נגיד והיית שותה קולה (את אוהבת קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיימת את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקחת כוס חדשה? לא... -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *את* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? נשארת עם אותה כוס :\ לא הבנתי מה הבעיה... -מה את חושבת על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? בין השירים שאני פחות אוהבת של שייגעצ, אני לא מסכימה עם השורה "אוי ואבוי, היום גיליתי שאני לא גוי" .. אני גאה בזה שאני יהודיה http://mp3music.co.il/lyrics/8019.html -מה את חושבת על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? שמישהו יפרש לי, תודה :) http://www.oldielyrics.com/lyrics/the_beatles/aint_she_sweet.html -מה את חושבת על הליריקס של השיר "אדוני"? תמיד אמרתי שעברי לידר מוכשר:) http://mp3music.co.il/lyrics/9122.html -איזה שאלה את נורא רוצה שאני אשאל אותך? (ותכתבי שאלה! מנסיון עבר, כדאי לך) אמ, מה שבא לך... -את יודעת לכתוב בכתב מחובר באנגלית? אני יכולה לנסות..חח.. *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? פס שחור מתחת לעיניים בהירות של גבר, ומבט הישר מהעיניים האלה לעיניים שלי -מה לא מדליק אותך? נזלת באף :\\\ -איזה צליל את אוהבת? מזתומרת צליל? -איזה צליל את לא אוהבת? נ"ל. -מהי הקללה האהובה עלייך? לא מקללת בד"כ, אני אוהבת קללות מקוריות כאלה.. -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאת נכנסת בשערי גן עדן? "אופס טעות, לא את היית צריכה למות כעת" (במידה ואת מאמינה) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? לא זוכרת, יא איזו סנילית נהייתי
-זוכרת את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאלי אותה את עצמך ותעני. טוב? לא זוכרת [[סנילית
]]

../images/Emo26.gif

חח, נעים לי להיות המרואיינת
שם: טובי (tovi) [[בא מהשם "טובה" , גועל נפש]] גיל: 16 תאריך לידה: 23.3.89 מקום מגורים: ירושלים משו שהיית רוצה לספר לנו: אמ, שומדבר מיוחד...

פרקשון

New member
כמה שאלות..לא יותר מדי..

את אוהבת לאכול? את אוהבת לשתות? את אוהבת למכור ארטיקים? את אוהבת לשחק פינג פונג? כמה אחים יש לך? בני כמה הם? מה את חושבת על ההתנתקות? מה את חושבת על תפוח בטעם ענבים? כמה את שוקלת? אם היה לך ווקי טוקי מה היית עושה? כמה טמפ' מחר בהרים? מי המציא את הטלסקופ? זה נכון שבבון יכול להיות סקסי מזוית מסוימת? זהו מספיק

../images/Emo26.gif

את אוהבת לאכול? מאוד
את אוהבת לשתות? :\\\\ את אוהבת למכור ארטיקים? בטח, בלי זה לא היה לי כסף למימון הילדים... את אוהבת לשחק פינג פונג? לא כי כל פעם מישהו דואג שהכדור ינחת על הראש שלי [או שאני המפגרת שלא זזה[?]] כמה אחים יש לך? בני כמה הם? 2, אחד בן 10 והשני בן 6. מה את חושבת על ההתנתקות? פעם הייתי ימנית כמעט קיצונית, היום אני קצת פחות קיצונית... נמאס כבר מכל החרטא הזה. בכל צד יש חיסרון ויתרון. מה את חושבת על תפוח בטעם ענבים? נשמע מגניב.. כמה את שוקלת? אתה מתעקש לדעת?
אם היה לך ווקי טוקי מה היית עושה? בטח שוברת את זה תוך כמה ימים.. :\ כמה טמפ' מחר בהרים? וואלה גם אני שאלתי היום את השאלה הזאת! מי המציא את הטלסקופ? אבאשלאבאשלאבאשלאבאשלאבאשלאבא שלי זה נכון שבבון יכול להיות סקסי מזוית מסוימת? כן! תמיד טענתי שאני בבון. חה

אחת קשה

מה עמדתך בנושא הסוציו אקונומי, פוסט מודרני של ההתחממות הגלובלית החיצונית של כדור הארץ?

Hezi The One

New member
הממ...שאלות[?]

כן אממ אם היו חלק מהשאלות האלה כבר אז...קפצו לי
ועכשיו ברצינות: מה קורה? הכל טוב? יופי ממתי את שומעת שייגעצ? איזה שיר את הכי אוהבת? (בכללי לא רק שייגעצ) באה לרוקצ? אבב אה נייס דיי אין לי יותר שאלות

../images/Emo26.gif

מה קורה? הכל טוב:) הכל טוב? כן :| יופי ממתי את שומעת שייגעצ? לא זוכרת ממתי.. תמיד שמעתי אותם פה ושם.. מלפני חודשיים בערך יש לי את הדיסק שלהם ומאז אני יותר אוהב אותם :) איזה שיר את הכי אוהבת? (בכללי לא רק שייגעצ) אין שיר שאני הכי אוהבת.. יש הרבה שירים יפים... של שייגעצ אני אוהבת "שחק את המשחק".. באה לרוקצ? ברור

•No¥a•

New member
:)

מה קורה? הכל טוב? איך היה בבי"ס היום? באה לרוק"צ? מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ? נכון שניו מטאל סאקס? נכון שגם דת' ובלאק סאקס?
נכון שצריך להשמיד את קאניבל קורפס?
במבה שוש, אוסם או פרפר? יש מישו שהיית רוצה להרוג ברגע זה ממש? איזה שיר את שומעת עכשיו? אם את לא שומעת כלום, מה השיר האחרון ששמעת? דיסק אחרון שקנית- מעדיפה רוק נשי או רוק גברי? אם הייתה לך איפשרות, איזו להקה היית מחזירה לחיים? ממ.. זהו

../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

מה קורה? כע הכל טוב? :) איך היה בבי"ס היום? היה לי בגרות היום במחשבים... 2 יחידות הלך אחלה :) באה לרוק"צ? ברור
מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ? Green Day, Simple Plan, Good Sharlotte, System, Sum41, מוניקה, משינה, עברי, אינפקציה, ועוד... נכון שניו מטאל סאקס? יש ויש :\ נכון שגם דת' ובלאק סאקס? כנ"ל.. אגב אני לא ממש יודעת להבדיל בין הסוגים, מה שכן אני יודעת זה שאני מסוגלת לאהוב כל דבר:) נכון שצריך להשמיד את קאניבל קורפס? מיזה?:\ במבה שוש, אוסם או פרפר? אסם! יש מישו שהיית רוצה להרוג ברגע זה ממש? לא איזה שיר את שומעת עכשיו? Ash - Orpheus אם את לא שומעת כלום, מה השיר האחרון ששמעת? דיסק אחרון שקנית- לא זוכרת..חח... אני הכל מורידה.. מעדיפה רוק נשי או רוק גברי? גברי אם הייתה לך איפשרות, איזו להקה היית מחזירה לחיים? הביטלס:)

BatHell

New member
טובי, אחותי :]

עד לכאן הגעתי בשבילך...
ממצב איתך?
איפה נפגשים ברוק עצמאות?
מתי התחלת לאהוב את שייגעצ?
איזה שיר שלהם את הכי אוהבת?
אמרו לך שאת מזכירה מישי?
זהו. אני עייפה רצח ואין לי עוד שאלות... לילה טוב

יאלה שאלות :)

מי אמר לך שאת מוזרה? מי אמר שזה אסור? מי זרק לך איזו הערה? מי אמר לך שאת מוכרחה? מי לחץ אותך לקיר? מי אמר לך שאין שום ברירה? מי מחליש תגל בחוף? מי אמר לך שאת יכולה לתת הכול מבלי לחשוב? אני לא מקורית, אין לי רעיון לשאלות ובדיוק שמעתי את השיר. כן אז עכשיו תסבלי (סורי).

למעלה