ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
דודי
[dsol] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

dsol

New member
יאי ^

שם: דוד/דודי גיל: 17 (עוד פחות מחודש) תאריך לידה: 16.6.1988 מקום מגורים: עיר נידחת בשם אשדוד משו שהיית רוצה לספר לנו: שאלו הכול חופשי

גוטשה

New member
כמה שאלות

-איזה פוסטרים יש לך בחדר? -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? -מה אתה חושב על כדורסל נשים? -למה התחפשת בפורים האחרון? -ממה הכי נהנית בפסח האחרון? -איפה היית בערב יום העצמאות? -מה הסרט האחרון שראית? -מה הבגד האחרון שקנית? -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? -איך היית קורא לילדים שלך? -איך *לא* היית קורא להם? -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוונ ללכת אליה? -מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? -אתה שומע רדיו? *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? -היית פעם בחו"ל? *במידה וכן- איפה? -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? -איפה תרצה לגור בעתיד? -איזה תכונות הכי חשובות לך בבת? -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? -אם היית יכולה להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? -איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? -איזה יום את הכי שונאת? -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? -האם יש הופעה שאתה מצטער שלא הלכת אליה? -אתה זוכרת מה לבשת למפגש, במידה והיית? -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? -איזה מהסמיילים של תפוז אתה הכי אוהב? -באמת הגעת עד לכאן? -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? http://mp3music.co.il/lyrics/8019.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? http://www.oldielyrics.com/lyrics/the_beatles/aint_she_sweet.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? http://mp3music.co.il/lyrics/9122.html -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? (ותכתוב שאלה! מנסיון עבר, כדאי לך) -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? -מה לא מדליק אותך? -איזה צליל אתה אוהב? -איזה צליל אתה לא אוהב? -מהי הקללה האהובה עלייך? -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? -זוכרת את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאלי אותה את עצמך ותעני. טוב?

dsol

New member
ארוך....

-איזה פוסטרים יש לך בחדר? אמממ לא ממש פוסטר זה עשוי מבד ... של דמות מאנימה -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? אמממממממממממ ממש לא יודע ... אבל מה שכן אני רוצה הופעה משולבת של שייגעצ+אינפקציה+עברי לידר -מה אתה חושב על כדורסל נשים? שיהיה להן בכיף -למה התחפשת בפורים האחרון? לא התחפשתי -ממה הכי נהנית בפסח האחרון? לפגוש אנשים -איפה היית בערב יום העצמאות? רוק עצמאות -מה הסרט האחרון שראית? כנר על הגג -מה הבגד האחרון שקנית? חולצה שחורה קטנה עם קישקושים מקדימה -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? the o.c / מגרש ביתי -איך היית קורא לילדים שלך? לא יודע נמצא כבר משהו.... -איך *לא* היית קורא להם? יוחנן ושושנה ושמות ישנים כאלו -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? עצאמות -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוונ ללכת אליה? *מקווה* שבןע הבא להופעה של "דילמה" -מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? אממ יש הרבה ! -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? עברי לידר ! -אתה שומע רדיו? רק באוטובוס *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? 99 FM -היית פעם בחו"ל? כן *במידה וכן- איפה? גרמניה-הולנד-שוויץ-צרפת ולאחורנה פולין -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? כולם -איפה תרצה לגור בעתיד? אמממ נראה לי ארה"ב איפושהו (גיליתי שאני חולה על קליפורניה) -איזה תכונות הכי חשובות לך בבת? כנות, רגש, מצחיקה וצניעות (לא יותר מידי אבל שלא תהיה שרלילה כזו שהולכת עם כל אחד) -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? חילזונות (חיל-זונות) -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? מעודדות -אם היית יכולה להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? את עצמי אבל אז זה לא היה כיף -איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? שישי -איזה יום את הכי שונאת? ראשון -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? לא -האם יש הופעה שאתה מצטער שלא הלכת אליה? לא -אתה זוכרת מה לבשת למפגש, במידה והיית? לא הייתי -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? חומות כאלו אבל לא חום אחיד זה כזה עם גוונים של TRAK -איזה מהסמיילים של תפוז אתה הכי אוהב? את זה של החיבוק -באמת הגעת עד לכאן? כן משעמם לי... -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? מצחיקות ! -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? בעע לא זוכר.. יש לנו מתקן כזה בבית כמו קולר כזה -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? שלי נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? מעדיף ספרייט אבל ניחא.... ולא הייתי לוקח חדשה רק שותף במיים ואז ממלה מים לשתיה -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? יש מדיח XDD -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? שיר שווה !http://mp3music.co.il/lyrics/8019.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? נראה ממש נחמד אני ישמע אותו בהזדמנות http://www.oldielyrics.com/lyrics/the_beatles/aint_she_sweet.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? דיי יפה רק זמרת דפוקה הגירסה של עברי יותר טובה http://mp3music.co.il/lyrics/9122.html -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? (ותכתוב שאלה! מנסיון עבר, כדאי לך) יש לך חיית מחמד ? -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? כן. *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? הרבה דברים -מה לא מדליק אותך? מעשנים -איזה צליל אתה אוהב? בקבוק שנפתח -איזה צליל אתה לא אוהב? רעשן -מהי הקללה האהובה עלייך? לא מקלל רק יורד (לא במובן שלכם סוטים) -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? לא מאמין (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? פרדי פרינז ג'וניור -זוכרת את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאלי אותה את עצמך ותעני. טוב? טוב ~_~ יש לי .... תכירו זה עיו ^ (לקשיי הבנה שבינינו SHIFT+6 ) הוא איתי כבר שנים.... אבל מצאתי לו שם רק לפני כמה ימים...

Sheygets16

New member
חורגת מהרגלי ..

ושואלת שאלות
אני מה שנקרא בתולת ראיונות פעם ראשונה [וסביר להניח שגם אחרונה] שאני מגיבה לזה :] כנראה יש לי מצברוח ממש טוב. אזז.. מה שלומך? טוב.. אני אדבר לעצמי ואתה פשוט תענה :] איפה אמרת שאתה גר? אשדוד? זה קרוב לניצנים
בוא נראה.. מתי אכלת פעם אחרונה? פעם בכמה זה אתה מתקלח? אתה רואה טלנובלות?[אני יודעת שכן] מה אתה שומע ברגע זה?[קולות של כיסוח דשא גם נחשבים] קונה דיסקיים מקוריים? נתחיל בסדרת שאלות של האם אתה.. בא לבארבי? אוכל קוביות קרח? אוסף בולים? מכין שיעורים?[
] גאון של אמא? ניסית אי פעם להכניס מילקי למירקו ולראות מה קורה? אוהב לפוצץ את הבועות שעוטפים איתם טלוויזיות? קורא אינציקלופדיות? מעריץ את בריטני ספירס? מקבל חשבון פלאפון מטורף? עושה מדורה בל"ג בעומד?[זה לא מובן מאליו אגב] משחק מונופול? חוגר גם מאחור? ולסיום.. איזה תמונה יש לך על השולחן עבודה? מה הבגרות הקרובה שלך? [שיהיה בהצלחה אגב] וחידה: לאמא של דינה יש שלוש בנים.. איקס מיקס ו.. ? מה עודמהעוד.. טוב זה מספיק לפעם ראשונה יומטוב

dsol

New member
אההה דני

טוב ~_~ אז יש לי 3 בנים ? אז היא יכולה עכשיו לבחור את המין של העובר הבא שלה זה היה כתוב בעיתון מי שיש לו 3 ילדים מאותו מין יכול לבחור את המין של הבא או שזה היה 4 ילדים מאותו מין.... לא זוכר כבר...

dsol

New member
יאיי

יאייי זכיתי לכבוד להיות הראשון שלך XDDDD מה שלומך? יהיה טוב ^ טוב.. אני אדבר לעצמי ואתה פשוט תענה :] איפה אמרת שאתה גר? אשדוד? כן... עיר נידחת זה קרוב לניצנים בוא נראה.. מתי אכלת פעם אחרונה? לפני שעה וחצי פעם בכמה זה אתה מתקלח? כל ערב/בוקר תלוי מתי יש לי כח אתה רואה טלנובלות?[אני יודעת שכן] ממש לא מה אתה שומע ברגע זה?[קולות של כיסוח דשא גם נחשבים] מוזיקה (את להקת "סטנגה") קונה דיסקיים מקוריים? לפעמים... תלוי אם אני חושב שזה שווה את הכסף... קניתי לא מזמן את החדש של עברי לידר אות משקאות חריפים נתחיל בסדרת שאלות של האם אתה.. בא לבארבי? לא אוכל קוביות קרח? לא אוסף בולים? לא מכין שיעורים?[] לא גאון של אמא? לא ניסית אי פעם להכניס מילקי למירקו ולראות מה קורה? חחחחח לא אוהב לפוצץ את הבועות שעוטפים איתם טלוויזיות? מאוד ! קורא אינציקלופדיות? חח כן זה תחביב שלי..... לא ! מעריץ את בריטני ספירס? בעעע לא !!!! מקבל חשבון פלאפון מטורף? חח 7 שקל זה מטרוף ? (אני שונא פלאפונים ודברים כאלו.. משתמש רק מתי שחייב) עושה מדורה בל"ג בעומר?[זה לא מובן מאליו אגב] כן משחק מונופול? ביום כיפור חוגר גם מאחור? כן ולסיום.. איזה תמונה יש לך על השולחן עבודה? אין... המחשב שלי נהרס וזה מחשב של שכן שלי שהוא הביא לי עד שיחזירו את שלי ואין לי כח להתעסק עם המחשב הזה אני משתמש בו רקלאינטרנט מה הבגרות הקרובה שלך? 17.6 בלשון [שיהיה בהצלחה אגב] תודה ^ וחידה: לאמא של דינה יש שלוש בנים.. איקס מיקס ו.. ? דינה זה בן או בת ?!

•No¥a•

New member
דודי דודי דודי

מה קורה? הכל טוב? יופי. ממ.. מה השעה עכשיו? נכון שמטאליסטים מתלהבים זה דבר מצחיק? נכון שצריך להשמיד חלק מהם? בכמה הופעות של שייגעצ היית? היה כיפ? הופעה אחרונה שהיית? (גם לא שייגעצ) איזה זמר/זמרת/להקה אתה ממש מתעב? נכון שלהיות צמחוני זה בלאט? נכון שבשר זה טעים?
דיסק אחרון ששמעת- תמליץ לי על סרט טוב ^^ ממ.. זהו :X המשך יומטוב :)

dsol

New member
זה אני ^

מה קורה? יהיה טוב הכל טוב? יהיה בקרוב יופי. ממ.. מה השעה עכשיו? 18:20 נכון שמטאליסטים מתלהבים זה דבר מצחיק? חחח מאוד ! נכון שצריך להשמיד חלק מהם? אמממ חלק... אבל מטאל שולט ! בכמה הופעות של שייגעצ היית? 1 היה כיפ? מאוד הופעה אחרונה שהיית? (גם לא שייגעצ) חעחח הייתי קר ברוקצ איזה זמר/זמרת/להקה אתה ממש מתעב? רוני ! נכון שלהיות צמחוני זה בלאט? מאוד נכון שבשר זה טעים? ברור ! דיסק אחרון ששמעת- עברי לידר - זה לא אותו דבר תמליץ לי על סרט טוב ^^ אמממ סרט טוב......... THIRTEEN סרט שאני ממש אוהב

שאלות P:

באיזה מקיף אתה לומד ? שומע עכשיו מוזיקה ? אם כן, מה ? רוק ישראלי או לועזי ? להקה אהובה [חוץ משייגעצ] ? נכון שעוגי זה טעים
? נכון שנס זה ממכר
? דיסק אחרון שקנית ? סרט אהוב ? ממ.. זהו נראה לי :] סעמק אני חייבת לישון ;[

dsol

New member
תשובות =-)

באיזה מקיף אתה לומד ? לומד בבית ספר מגעיל ששמו "הולץ" בתל אביב שומע עכשיו מוזיקה ? לא אם כן, מה ? חח לא רוק ישראלי או לועזי ? ישראלי.... לועזי זה רק מטאל ! להקה אהובה [חוץ משייגעצ] ? סינרגיה נכון שעוגי זה טעים ? תלוי איזה נכון שנס זה ממכר ? בעע לא רק שוקו בשבילי ! דיסק אחרון שקנית ? עברי לידר "זה לא אותו דבר" ביחד עם FIGTH ומשקאות חריפים סרט אהוב ? יש הרבה ! אבל THIRTEEN ו"על בנים ועל בנות" אלו סרטים שאני ממש אוהב ממ.. זהו נראה לי :]

dsol

New member
שושנה השכנה ממול ?

חעחחח אני יודע שאת
אבל אני רוצה שגם תשאלי שאלות !

פרקשון

New member
דוד...

מה הגובה שלך? מה הכינוי הכי מצחיק שהדביקו לך? מה אתה חושב על ההתנתקות? אם עודד אומר "להרים ידיים!", אתה מאלה שירימו? בהנחה וענית כן- אם הבית שחי שלך היה כל כך מסריח ומלא בזיעה עם עיגולים כאלה..עדיין היית מרים? היית עושה לעודד מנשה ילד? את מי מחברי להקת שייגעצ אתה הכי אוהב? כמה פעמים אתה יכול להגיד בדקה "קוקוריקו"? כמה פעמים בשבוע אתה עושה שעווה? קוקה, אר סי או פפסי? מה הדבר הכי מטורף שעשית? מה הדבר הכי רע שעשית?

dsol

New member
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

מה הגובה שלך? 183 מה הכינוי הכי מצחיק שהדביקו לך? אמממ מוגלי מה אתה חושב על ההתנתקות? שיהיה להם בכיף... יש לי חברים שם וככה הם יעבור לגור ליידי אם עודד אומר "להרים ידיים!", אתה מאלה שירימו? בעעעע לא... אם אני יגיד שהוא יביא לי את הכסף שלו הוא יביא ? בהנחה וענית כן- אם הבית שחי שלך היה כל כך מסריח ומלא בזיעה עם עיגולים כאלה..עדיין היית מרים? ------- היית עושה לעודד מנשה ילד? בטח.... מנייר את מי מחברי להקת שייגעצ אתה הכי אוהב? שיקו כמה פעמים אתה יכול להגיד בדקה "קוקוריקו"? לא יודע ...הרבה כמה פעמים בשבוע אתה עושה שעווה? אממממממ 0 קוקה, אר סי או פפסי? עכשיו קוקה בשביל ניצנים (אבל בכללי אני מעדיף ספרייט), אבל בדרך כלל RC מה הדבר הכי מטורף שעשית? היה לי משעמם אז שחיתי חצי כינרת (אחרי זה לא יכולתי לזוז מרוב שנתפסו לי השרירים), נסעתי על טרקטורון והפכתי אותו ? (זה היה כואב...), אני מת לעשות בנג'י ! או צניחה חופשית... מה הדבר הכי רע שעשית? שפכתי צבע על תיק חדש של מישהו כי הוא עיצבן אותי

למעלה