ארוך....
-איזה פוסטרים יש לך בחדר? אמממ לא ממש פוסטר זה עשוי מבד ... של דמות מאנימה -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? אמממממממממממ ממש לא יודע ... אבל מה שכן אני רוצה הופעה משולבת של שייגעצ+אינפקציה+עברי לידר -מה אתה חושב על כדורסל נשים? שיהיה להן בכיף -למה התחפשת בפורים האחרון? לא התחפשתי -ממה הכי נהנית בפסח האחרון? לפגוש אנשים -איפה היית בערב יום העצמאות? רוק עצמאות -מה הסרט האחרון שראית? כנר על הגג -מה הבגד האחרון שקנית? חולצה שחורה קטנה עם קישקושים מקדימה -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? the o.c / מגרש ביתי -איך היית קורא לילדים שלך? לא יודע נמצא כבר משהו.... -איך *לא* היית קורא להם? יוחנן ושושנה ושמות ישנים כאלו -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? עצאמות -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוונ ללכת אליה? *מקווה* שבןע הבא להופעה של "דילמה" -מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? אממ יש הרבה ! -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? עברי לידר ! -אתה שומע רדיו? רק באוטובוס *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? 99 FM -היית פעם בחו"ל? כן *במידה וכן- איפה? גרמניה-הולנד-שוויץ-צרפת ולאחורנה פולין -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? כולם -איפה תרצה לגור בעתיד? אמממ נראה לי ארה"ב איפושהו (גיליתי שאני חולה על קליפורניה) -איזה תכונות הכי חשובות לך בבת? כנות, רגש, מצחיקה וצניעות (לא יותר מידי אבל שלא תהיה שרלילה כזו שהולכת עם כל אחד) -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? חילזונות (חיל-זונות) -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? מעודדות -אם היית יכולה להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? את עצמי אבל אז זה לא היה כיף -איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? שישי -איזה יום את הכי שונאת? ראשון -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? לא -האם יש הופעה שאתה מצטער שלא הלכת אליה? לא -אתה זוכרת מה לבשת למפגש, במידה והיית? לא הייתי -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? חומות כאלו אבל לא חום אחיד זה כזה עם גוונים של TRAK -איזה מהסמיילים של תפוז אתה הכי אוהב? את זה של החיבוק -באמת הגעת עד לכאן? כן משעמם לי... -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? מצחיקות ! -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? בעע לא זוכר.. יש לנו מתקן כזה בבית כמו קולר כזה -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? שלי נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? מעדיף ספרייט אבל ניחא.... ולא הייתי לוקח חדשה רק שותף במיים ואז ממלה מים לשתיה -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? יש מדיח XDD -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? שיר שווה !http://mp3music.co.il/lyrics/8019.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? נראה ממש נחמד אני ישמע אותו בהזדמנות http://www.oldielyrics.com/lyrics/the_beatles/aint_she_sweet.html -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? דיי יפה רק זמרת דפוקה הגירסה של עברי יותר טובה http://mp3music.co.il/lyrics/9122.html -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? (ותכתוב שאלה! מנסיון עבר, כדאי לך) יש לך חיית מחמד ? -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? כן. *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? הרבה דברים -מה לא מדליק אותך? מעשנים -איזה צליל אתה אוהב? בקבוק שנפתח -איזה צליל אתה לא אוהב? רעשן -מהי הקללה האהובה עלייך? לא מקלל רק יורד (לא במובן שלכם סוטים) -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? לא מאמין (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? פרדי פרינז ג'וניור -זוכרת את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאלי אותה את עצמך ותעני. טוב? טוב ~_~ יש לי .... תכירו זה עיו ^ (לקשיי הבנה שבינינו SHIFT+6 ) הוא איתי כבר שנים.... אבל מצאתי לו שם רק לפני כמה ימים...