ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
עדי
[סקוויד] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

פרקשון

New member
סקוויד שולט

שמעת שאמרו על בובספוג שהוא הומו? מה את חושבת על זה? סקוויד יותר מתרומם נכון? מה את חושבת על ההתנתקות? כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו(שמישהו ישבור את השיא!46)? בת כמה היית כשנולדת? מה שוקל יותר...קילו ברזל או קילו נוצות? 3-1= לדוד משה היתה...... את באה לפטיפון? כמה ילדים יש לך? כמה בנים וכמה בנות? כמה נכדים? נינים? בני נינים? נכדים של הנינים? נינים של הנינים? בנים של הנינים של הנינים? את שורצת ילדים אה? מי עשה לך אותם? אם אין לך ילדים-מי יעשה לך אותם? את מפורסמת? למה לא? למה? מה שלומך? להמשיך? סבבה? אין בעיה? בטוחה? על אחריותך כן? מי המציא את הנורה? מי המציא את הטלפון? מי הראשון בתולדות העולם שהפליץ? בכמה הופעות של שייגעצ היית? באיזה עוד הופעות אחרות היית? כמה פעמים בשבוע את עושה יוגה? את אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי?
מזה אומר לך?
וזה?
וזה? כמה דיסקים מקוריים יש לך? של מי ואיזה? די נמאסס לי אם תבקשי יפה תקבלי עוד יום נעים

עדי../images/Emo3.gif

מה קורה? הכל טוף? איך החיים? נכון שאני מוי שולט? נכון שנמש יותר? ידעת שאת יפה? מה את עושה בחיים? נכון תופים זה הכלי הכי שקסי בארץ?! ובעולם?! זהו

סקוויד

New member
you

מה קורה? מצוין!!! הכל טוף? אהמ... כנ"ל [?] איך החיים? חמוד, הכל טוב! נכון שאני מוי שולט? מוי מוי שולט....בן שליט"א!! נכון שנמש יותר? אממ... לאדעת
ידעת שאת יפה? רציני?! *מסמיקה לאדעת מה לעשות עם עצמי* מה את עושה בחיים? פרופסור לביו טכנולוגיה - סתם, הייתי מתה.. אני עולה לי' ועובדת בגן ילדים
נכון תופים זה הכלי הכי שקסי בארץ?! לא, לא ממש ובעולם?! לא, פסנתר יותר
והגיטרה כמופן
זהו
חבל...
היה נחמד THNX

yardenbm

New member
ממצב?

אממ סקוויד זה ניק מאגניב את יודעת למה קראו לך עדי(ההורים שלך)? מה המאכל האהוב עליך? מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? היית עושה הכל בשביל מליון דולר? איזה להקה את מעריצה? מי הבנדם שהיית מחשיבה הגבר הכי שקסי בעולם? איזה תכונות שליליות יש לך? איזה תכונות טובות יש לך? איך היית מתארת יום מושלם? מה התאריך הכי יפה בשנה? איך הכרת את שייגעצ? את מי את הכי אוהבת בלהקה(שאלה רתורית ברור אספיס)? היית עושה משו בשבי לפגוש את שייגעצ או היית מוותרת על התענוג? איזה תוכניות יש לך לחופש? היית אי פעם בחו"ל? נכון עיינים כחולות זה שקסי? נכון צבים הם שליטה? נכון ירוק זה שליטה? מה את חושתב על כל העניינים של לקטלג(לשים תוית) אנשים? מה עדיף אייסי או מסנג'ר? למה? נכון שאלות לא קשורות שאלתי? נכון את לא מכירה אותי? נכון זה מוזר שאני שולחת לך שאלות כשאת לא מכירה אותי? נכון היית מתה להכיר אותי? היית עושה הכל להכיר אותי? את מי את מעריצה יותר אותי או את שייגעצ? זהו

Michali17

New member
ש א ל ו ת י

היי מה שלומך? אם את לא מכירה אותי (חוצפה) אז אני מיכל, נעים מאוד :) ובכן לשאלותי המעמיקות ביותר: מה המצב? איך עבר עליך היום? מה עשית? איזה כיתה את ? איך קוראים לבן דוד של בן דוד של השכן שלך? מי השייגעצ האהוב עליך? מה השיר של שייגעצ האהוב עליך? איזה הופעות של שייגעצ היית? יש לך אחיות/אחים? נכון אני חמודה? נכון את אוהבת אותי? נכון נתראה בזמן כלשהו לא מוגדר בחופש באיזה מפגש כי בטח למפגש של שבועות אני לא אוכל לבוא? יאללה שבת שלום ותהני לא משנה מה תעשי היום :)

•No¥a•

New member
../images/Emo28.gif

שלום
מנשמע? הכל טופ? נכון שיהודונים סאקס? הידעת שלחתוך ורידים זה סופר מאאאגניב? אני מאאגניבה? ]; נכון שפנאטים זה גאיי? מה הדיסק האחרון שקנית? הוא טוב? כמה? את יודעת איזה דיסק טוב? לא.. נסי שוב- גם לא.. להגיד? scenes from a memory, אבל הוא 80 שקל דמאט %&~!%$#*^%#!@ זה גאיי
ממ.. זהו

סקוויד

New member
you

שלום היי כפרע מנשמע? חראגיל הכל טופ? מעולה! נכון שיהודונים סאקס? לא! יהודונים שליט"א! הידעת שלחתוך ורידים זה סופר מאאאגניב? ממש לא... איכס בא לי להקיא כמו בעטיפה של איזהשהו אלבום של סלייר... איוו! אני מאאגניבה? ]; יותר ממאגניבה! נכון שפנאטים זה גאיי? אמ.. אם הייתי יודע על מה את מדברת הייתי עונה
מה הדיסק האחרון שקנית? האנפלאגד של נירוונה הוא טוב? מעולה... כמה? כמה טוב או כמה עלה?... עלה 50 בערך והוא טוב מאוד.. את יודעת איזה דיסק טוב? איזה? לא.. נסי שוב- גם לא.. להגיד? סבבע scenes from a memory, אבל הוא 80 שקל דמאט %&~!%$#*^%#!@ זה גאיי i'm speachless
ביי נויה

למעלה