ראיונות יא"ו

eris1515

New member
../images/Emo41.gifראיונות יא"ו../images/Emo41.gif

והיום איתנו נמצאת עוד שרון
אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות לכאן
והיא תשתדל לענות בהקדם

eris1515

New member
השאלות שלי ../images/Emo13.gif

שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
שיר אהוב?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
מה החלום שלך?
אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת?
נגיד עכשיו בא אליך גמד ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת?
מה היית לוקחת איתך לאי בודד?
מה זה בשבילך עולם מושלם?
מה הדבר שהכי נותן לך מזל?
מאמינה באמונות? מקווה שלא חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאת לא רוצה לענות תדלגי

מתחילה לענות

שחקן אהוב?אין לי העדפה שחקנית אהובה?אין לי העדפה שיר אהוב?הרבה שירים החל משרית חדד, ריטה, שלמה ארצי ועוד.... זמר אהוב?אין מישהו ספציפי- זה תלוי בשירים לא במבצעים זמרת אהובה?אותו דבר מה החלום שלך?להוציא ספר, שההצגה שאני כותבת ואשחק בה תצליח אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת?לא רוצה לחזור אחורה- רק קדימה נגיד עכשיו בא אליך גמד ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת?בריאות, פרנסה ולהמשיך תמיד לחיות בהרמוניה עם בעלי וילדיי מה היית לוקחת איתך לאי בודד?מראה,קרם לחות,ספר, כלי כתיבה ומחברת,ואת המישפחה שלי כמובן מה זה בשבילך עולם מושלם?לא יודעת מה הדבר שהכי נותן לך מזל?לא גיליתי שיש משהו כזה, בנתיים מזלי טוב ואני מאחלת לעצמי שישאר כך. מאמינה באמונות?תפלות או דתיות?

גמאני רוצה לשאול ../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך?
מה השיר שאת הכי מתחברת אליו ומדוע?
כיצד הכרת את בעלך?
מה הבילוי המועדף עלייך?
מה הפאדיחה הכי מצחיקה שקרתה לך?

והנה אני עונה

התחביבים שלי- משחק ודרמה, כתיבה ואיסוף מגנטים למקרר.
השיר שאני הכי מתחברת? יש כמה וזה תלוי בתקופות שונות בחיי.
את בעלי הכירתי בפגישה עיוורת- הוא יצא מוקסם , אני לא. חודשיים אחרי זה כבר החלטנו על חתונה.
הבילוי המועדף עלי- קריאה, מסעדה, רכיבה על רולרבליידס (התחלתי ללמוד לא מזמן)
הפדיחה הכי מצחיקה?שרקדתי במהלך החתונה שלי וראו לי את התחתונים. אולי יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.....

allheart

New member
גם לי יש כמה...

מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה?
איזו תכונה הכי מאפיינת אותך?
מאיזו תכונה היית שמחה להיפטר?
עם איזה אח/ אחות יש לך את הקשר הקרוב ביותר?

אז הנה

מאחלת לעצמי להצליח בהצגה לבני משפחתי הקרובים אני מאחלת בריאות ואושר ופרנסה התכונה שהכי מאפיינת אותי היא רגישות וטוב לב הייתי שמחה להיפטר מ...פרפקציוניזם עם אחותי הצעירה יש לי קשר הכי טוב.

קשה, כואב, מפחיד, מרגש

הלידה הראשונה הייתה רגילה והשניה בניתוח קיסרי אז היו הבדלים בניהן. הפעם השניה מפחידה יותר!!!

למעלה