וואוו.. איזו הפצצה!
אני מקווה שאני בקו השפיות כדי לענות כמו שצריך.. ההאנגאובר התחיל לחגוג אצלי....
מה היית לוקח לאי בודד? את האישה שלי (לכשתהיה), טרנזיסטור, חוברת תשחצים ואת אמא שלי!
איזה דיסק יושב לך במערכת עכשיו? דיסק? חחחחחחח הרדיו בקושי עבד אצלי באוטו!
ממה אתה פוחד? רק מאלוהים!
מה יגרום לך אושר עילאי? למצוא את החצי השני שלי...
דבר הראשון שאתה עושה בבוקר הוא? משתין, מתקלח, מניח תפילין, שותה קפה והולך לעבודה.
איזה צליל אתה אוהב? אהההה, אההההה, כן, עוד...
איזה צליל אתה שונא? <שקט>
תחביב עיקרי,איך הגעת אליו,מה עושה איתו? מתי ולמה? לשחק כדורגל, התחלתי מגיל צעיר, למה? כי אני נהנה מזה! ואני לא עושה עם זה שום דבר מיוחד לצערי, עובדה שאני משחק רק קט-רגל ולא מיקצועי...
אתה באמת שווה/חמודי? את זה תחליטו אתם.. אני יודע שאני בנאדם טוב! זה מה שחשוב לי...
מה הדבר הכי נחמד שעשית למישהו אחר השבוע? השבוע? ממממ...
מה הדבר הכי נחמד שעשית עבור עצמך השבוע? הייתי ב-3 מסיבות לכבוד היום הולדת שלי שחל יום שלישי, האחרונה בהן עד לפני חצי שעה והתפרקתי עד שיכרון חושים, שנים שלא עשיתי את זה.. הייתי זקוק לזה!
מה הדבר הכי נחמד שמישהו אחר עשה בשבילך השבוע? מה המחמאה הכי גדולה שאי פעם נתנו לך? מה הפך אותה לכל כך גדולה בעיניך? קיבלתי הרבה מחמאות בחיים, לא עולה לי משהו ספציפי...
אלוהים,מאמין? מאד! אני שומר מסורת... משתדל לפחות כמה שיותר...
מה מניע אותך? הרנו 5 שלי
ממה אתה הכי נעלב? מחברים שתוקעים לי סכין בגב.
ממה אתה הכי פוחד? בעיקרון משום דבר...
מה מקומם אותך?|סדגש בגידות. מה יצחיק אותך עד דמעות? לא יודע, כשזה יקרה אני אספר לכם מה היה! מה היית משנה בגוף שלך? אולי את השיער שיפסיק לנשור, וכמה נקודות חן שלא באים לי טוב. מריטת שיער חזה, כן או לא? בעד! לא עשיתי אבל אני לא פוסל... מהי התכונה הכי טובה שלך? אוהב תמיד לעזור. אבל אני חושב שיש מספיק אנשים שיעידו, לא מתפקידי להגיד את זה... על מה לא תסלח? בגידה! מנסיון... איזו תכונה היית משנה בעצמך? נוטה להתעצבן בקלות... אשה שהיא מודל השראה לגביך? אמא שלי!
אתה קרבן אופנה? לא ממש... את חלק מהבגדים שלי קניתי מהשוק, לא מתלהב משמות. על מה אתה מבזבז? לצערי סיגריות בעיקר. ההחלטה הכי נועזת שלך? להציע נישואין לאקסית שלי מלפני 4 שנים (היא ענתה בחיוב, אבל זה נגמר בטרם התחתנו) הכי גאה ב..? כל מה שעשיתי עד היום... הכי מקנא ב..? אנשים עם מזל בחיים.. חסר לי הרבה ממנו!
מה עושה לך נדודי שינה? בירות, בגלל זה אני מגיב בשעה כזו..
יפה או חכמה,מה יותר חשוב? גם וגם! חובה... סף פסילה של בחורה? קנאות יתר... תבלו!