ראיונות מנ"ר

night mistress

New member
זיגי..

ורוד או אני? קפה או בננה? אפרוחים..הם חומים או צהובים? מה אתה אוהב יותר במבה או חלבה? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? מה היה הארוע הכי מסעיר בחייך? וכל שאר השאלות הגדולות יבואו בהמשך..אבל רק אם תרשה..
 

ז י ג ז ג

New member
הופה... אני? ../images/Emo9.gif

ורוד או את?... בטח שאת!
קפה או בננה?... קפה! ופרוחים... צהובים לא? במבה או חלבה?... במבה. נשיקה ראשונה.. בגיל 17 אם אני זוכר נכון... הארוע הכי מסעיר... מממ... לא עולה לי בראש.. מבטיח לחסור עם תשובה! מחכה לשאלות הגדולות.. יש אישור, שאלי כל דבר!
 

free soul

New member
עכשיו תורי..

בגלל שיעמום טוטאלי, הינה כמה שאלות שמצאתי בפורום נחמד: 1.מה היית לוקח לאי בודד? 2.איזה דיסק יושב לך במערכת עכשיו? 3.ממה אתה פוחד? 4.מה יגרום לך אושר עילאי? 5.הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר הוא... 6.איזה צליל אתה אוהב? 7.איזה צליל אתה שונא? 8.תחביב עיקרי,איך הגעת אליו,מה עושה איתו מתי ולמה 9.אתה באמת שווה /חמודי?;-.) מה הדבר הכי נחמד שעשית למישהו אחר השבוע? מה הדבר הכי נחמד שעשית עבור עצמך השבוע? מה הדבר הכי נחמד שמישהו אחר עשה בשבילך השבוע? מה המחמאה הכי גדולה שאי פעם נתנו לך? מה הפך אותה לכל כך גדולה בעיניך? אלוהים,מאמין? מה מניע אותך? ממה אתה הכי נעלב? ממה אתה הכי פוחד? מה מקומם אותך? מה יצחיק אותך עד דמעות? מה היית משנה בגוף שלך? מריטת שיער חזה,כן או לא? מהי התכונה הכי טובה שלך? על מה לא תסלח? איזו תכונה היית משנה בעצמך? אשה שהיא מודל השראה לגביך? אתה קרבן אופנה? על מה אתה מבזבז? ההחלטה הכי נועזת שלך? הכי גאה ב..? הכי מקנא ב..? מה עושה לך נדודי שינה? יפה או חכמה,מה יותר חשוב? סף פסילה של בחורה?
 

ז י ג ז ג

New member
וואוו.. איזו הפצצה!

אני מקווה שאני בקו השפיות כדי לענות כמו שצריך.. ההאנגאובר התחיל לחגוג אצלי.... מה היית לוקח לאי בודד? את האישה שלי (לכשתהיה), טרנזיסטור, חוברת תשחצים ואת אמא שלי! איזה דיסק יושב לך במערכת עכשיו? דיסק? חחחחחחח הרדיו בקושי עבד אצלי באוטו!
ממה אתה פוחד? רק מאלוהים! מה יגרום לך אושר עילאי? למצוא את החצי השני שלי... דבר הראשון שאתה עושה בבוקר הוא? משתין, מתקלח, מניח תפילין, שותה קפה והולך לעבודה. איזה צליל אתה אוהב? אהההה, אההההה, כן, עוד...
איזה צליל אתה שונא? <שקט> תחביב עיקרי,איך הגעת אליו,מה עושה איתו? מתי ולמה? לשחק כדורגל, התחלתי מגיל צעיר, למה? כי אני נהנה מזה! ואני לא עושה עם זה שום דבר מיוחד לצערי, עובדה שאני משחק רק קט-רגל ולא מיקצועי... אתה באמת שווה/חמודי? את זה תחליטו אתם.. אני יודע שאני בנאדם טוב! זה מה שחשוב לי... מה הדבר הכי נחמד שעשית למישהו אחר השבוע? השבוע? ממממ... מה הדבר הכי נחמד שעשית עבור עצמך השבוע? הייתי ב-3 מסיבות לכבוד היום הולדת שלי שחל יום שלישי, האחרונה בהן עד לפני חצי שעה והתפרקתי עד שיכרון חושים, שנים שלא עשיתי את זה.. הייתי זקוק לזה!
מה הדבר הכי נחמד שמישהו אחר עשה בשבילך השבוע? מה המחמאה הכי גדולה שאי פעם נתנו לך? מה הפך אותה לכל כך גדולה בעיניך? קיבלתי הרבה מחמאות בחיים, לא עולה לי משהו ספציפי... אלוהים,מאמין? מאד! אני שומר מסורת... משתדל לפחות כמה שיותר... מה מניע אותך? הרנו 5 שלי
ממה אתה הכי נעלב? מחברים שתוקעים לי סכין בגב. ממה אתה הכי פוחד? בעיקרון משום דבר... מה מקומם אותך?|סדגש בגידות. מה יצחיק אותך עד דמעות? לא יודע, כשזה יקרה אני אספר לכם מה היה! מה היית משנה בגוף שלך? אולי את השיער שיפסיק לנשור, וכמה נקודות חן שלא באים לי טוב. מריטת שיער חזה, כן או לא? בעד! לא עשיתי אבל אני לא פוסל... מהי התכונה הכי טובה שלך? אוהב תמיד לעזור. אבל אני חושב שיש מספיק אנשים שיעידו, לא מתפקידי להגיד את זה... על מה לא תסלח? בגידה! מנסיון... איזו תכונה היית משנה בעצמך? נוטה להתעצבן בקלות... אשה שהיא מודל השראה לגביך? אמא שלי!
אתה קרבן אופנה? לא ממש... את חלק מהבגדים שלי קניתי מהשוק, לא מתלהב משמות. על מה אתה מבזבז? לצערי סיגריות בעיקר. ההחלטה הכי נועזת שלך? להציע נישואין לאקסית שלי מלפני 4 שנים (היא ענתה בחיוב, אבל זה נגמר בטרם התחתנו) הכי גאה ב..? כל מה שעשיתי עד היום... הכי מקנא ב..? אנשים עם מזל בחיים.. חסר לי הרבה ממנו!
מה עושה לך נדודי שינה? בירות, בגלל זה אני מגיב בשעה כזו..
יפה או חכמה,מה יותר חשוב? גם וגם! חובה... סף פסילה של בחורה? קנאות יתר... תבלו!
 
תורי!!!

1. רישיון? רכב? איזה? 2. סיגנון לבוש? 3. מידת נעליים? 4. חוטיני? כן או לא? 5. הייניקן או קרלסברג? 6. החבר/ה הכי טוב/ה? 7. מקום בילויי מועדף? 8. האם אתה טיפוס סלחן? וותרן? או שאוהב לעקוץ ולא לוותר? זהו נגמרו לי השאלות יום נעים...
 

ז י ג ז ג

New member
נו טוב... תורך!

1. רישיון? רכב? איזה? רשיון יש, רכב יש.. רנו 5 מודל 91 לעת עתה! בשאיפה להתקדם... 2. סגנון לבוש? ג'ינס, גופיה ומגף.. בארועים מסויים אני גם לובש אלגנטי... (בקיצור נמנעתי מלענות "ספורט אלגנט" כדי לא להשמע נדוש) 3. מידת נעליים? 43 4. חוטיני? כן או לא? אצל נשין כן זה יפה! גברים עם חוטיני נראים כמו הומואים! 5. הייניקן או קרלסברג? רק הייניקן! 6. החבר/ה הכי טוב/ה? יש לי הרבה חברים, קשה לי להצביע על אחד.. אבל אם להסתכל על השנה-שנתיים האחרונות יש שניים. אוהד וארז (שוקו) 7. מקום בילויי מועדף? פאב (ואם אתם רוצים פירוט אז הפאנגס באשדוד...) 8. האם אתה טיפוס סלחן? וותרן? או שאוהב לעקוץ ולא לוותר? כן, אני לא שומר טינה בדר"כ.. לפעמים אני סולח גם בטרם ביקשו סליחה גם אם נפגעתי... זה פאק אצלי! תור מי ?
 
בקשה ושאלות.

חבר'ה, לשרשר שאלות להודעה הראשית ולא אחד לשני.
לשאלות - 'מה נשים רוצות' או 'מה גברים רוצים'? אבא או אמא? מה הדבר הראשון שמשך אותך בבחורה האחרונה שהכרת? מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ולמה התאהבת דווקא בה? הבנתי שהצעת לחברה שלך נישואין, איך הצעת לה? איזה שיר הכי מדבר עלייך? מה היית רוצה לראות יותר בפורום? [חוץ מאותי בסטרפטיז נועז ואת ילדת הכוכבים וחיפושית בהאבקות בוץ] האם היית מקיים מערכת יחסים עם אחת האקסיות של חברים שלך? האם הייתי מקיים יחסי מין עם אחת האקסיות של חברים שלך? למה 'ז י ג ז ג'? כתבת פעם מכתב אהבה למישהי? באיזו נימה היה המכתב? זהו בינתיים.
 

ז י ג ז ג

New member
אז ככה....

אבא או אמא? שניהם, למרות שלאמא אני יותר קרוב! מה הדבר הראשון שמשך אותך בבחורה האחרונה שהכרת? החיוך שלה. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ולמה התאהבת דווקא בה? בגיל 20, היינו ידידים טובים 6 שנים לפני.. ידעתי מי היא ושאני אהיה מאושר איתה! הבנתי שהצעת לחברה שלך נישואין, איך הצעת לה? מממ.. טוב אנחנו מדברים על אותה בחורה.. יצאנו 3 שנים, ובגיל 21 הפתעתי אותה בכרטיס טיסה לצרפת ליום ההולדת שלה.. ושם הצעתי לה במלון. היא הסכימה... אבל נפרדנו 3 חודשים אחרי! איזה שיר הכי מדבר עלייך? מממ... לא יודע, אבל זו בהחלט נקודה למחשבה! מה היית רוצה לראות יותר בפורום? [חוץ מאותי בסטרפטיז נועז ואת ילדת הכוכבים וחיפושית בהאבקות בוץ] אני די חדש בפורום אז אין לי מושג.. אולי מפגש?
האם היית מקיים מערכת יחסים עם אחת האקסיות של חברים שלך? בעיקרון לא, אבל יש יוצא מן הכלל.. אותה בחורה שכבר סופר עליה, היינו ידידים טובים 6 שנים לפני שהתחלנו לצאת.. הכרתי אותה לחבר טוב שלי והם יצאו שנתיים לפני שהתפתח בינינו משהו! כמובן שעשיתי את זה בידיעה שלו ואחרי שבדקתי איתו לעומק אם זה מקובל עליו! האם הייתי מקיים יחסי מין עם אחת האקסיות של חברים שלך? אם זה לא במסגרת מערכת יחסים.. בחיים לא! למה 'ז י ג ז ג'? באמת שאין לי מושג! זה מה שיצא.... כתבת פעם מכתב אהבה למישהי? פעם? המון פעמים! יוצא לי הרבה לשבת לכתוב שירים ומכתבים. ובאותה הזדמנות, אתם מוזמנים להתרשם
באיזו נימה היה המכתב? תגדירי "נימה"??.. כמו ששאלת קודם.. אלו היו מכתבי אהבה...
 
../images/Emo124.gif חיפושית

את קראת את זה? * אחרי שיחה מעמקיה עם אישתי בנושא, אנחנו נפרסם מודעה רישמית!
ואפשר שוקולד במקום בוץ? אם כבר מלכלכך לפחות שיהיה מתוק
 
אמממ

אפשר לדעת למה נפרדתם כעבור 3 חודשים? אני ניסיתי לארגן מפגש. יש רק בעיה קטנה - מערכת המסרים לא מאפשרת לי לשלוח מסר גלובלי ותיבת הדואר שלי לא יכולה להוציא מיילים כי היא הותקפה בוירוס. אם מישהו מוכן לקחת עליו את האחריות, בכיף. נימה - עוד לא קראתי את המכתבים אבל הכוונה ב'נימה' הייתה אם הם נכתבו בכעס, בעלבון, במה..?
 
למעלה