ראיתי היום את הפרק הראשון בסדרה של דוכובני

1Shir

New member
../images/Emo41.gifראיתי היום את הפרק הראשון בסדרה של דוכובני

מהמם!
לא יודעת עד כמה הייתי מתלהבת אם לא הוא היה מופיע שם, אבל הוא כן, והתלהבתי מאוד
לא רוצה להרוס לכם, מי ראה? מי מתכוון לראות? בכל אופן מומלץ ביותר למעריצות דוכובני (עינת?
) הסדרה משלבת בין סדרה טראשית על חיי הרווקות (שמזכירה את "הכי גאים שיש" של אותה רשת, שואוטיים) לבין סדרה על חיי המשפחה; ובכך היא אפילו עוד יותר מזכירה את "ניפ/טאק" ממה שכבר ציינתי בתגובות שלי לביקורות ב-NRG (תודה לגילי) וברייטינג (תודה לתמי). עכשיו אני יותר מבינה את הביקורת על תחושת מחסור בעלילה, אבל לדעתי הבלבול נובע לא ממחסור, אלא דווקא מעומס. הסדרה עמוסה ביותר מדי זוויות - האנק הרווק ההולל, האנק האבא, האנק שבעצם בכלל רוצה לחזור לאשתו, שבעצמה לא נראית שהתגברה עליו לחלוטין. לפי הפיילוט, סיפור האהבה בין שני אלה נראה מבטיח, חי ובועט, אבל יכול להיות שזאת רק יריית הפתיחה והעניינים ביניהם דווקא יתקררו בהמשך (מה שכמובן יהווה חור עלילתי, בדיוק כמו יחסי מולדר/סקאלי באקס פיילס). אבל דייויד צודק, זה שונה לגמרי מתיקים באפלה, וטוב שכך. את מולדר בחיים לא היו מראים לנו במהלך סקס. לסיכום - דייויד דוכובני מקסים, סקסי, מצחיק כמו שרק הוא יודע, יורד על הגיל שלו (דמות אחרת אומרת לו/עליו:"מה זה, הוא נראה בן 60"
), מרגש ואנושי מתמיד
מה אתם חשבתם?

Gilliana

New member
אני חושבת ש...

... הביקורת שלך עשתה לי חשק לצפות. חשבת פעם להיות מבקרת טלויזיה/קולנוע? יש לך את זה.

1Shir

New member
../images/Emo24.gif תודה, אני שמחה!

האמת שחשבתי להיות מבקרת טלויזיה מאז גיל 10 בערך, אבל נראה לי שיש מספיק קופצים על משרות כאלה, ואני לא בראש התור... תודה

1Shir

New member
כבלים?! סליחה, אבל על מה את מדברת?... ../images/Emo69.gif

aerynsun

New member
עוד כתבה על דוקובנוש והסידרה שלו

באמת הסידרה נראית מעניינת. אני אחכה לתרגום אם יהיה ואז אולי אני אראה.

למעלה