אמרו שלפחות היא הוסיפה צבע. אתם ראיתם את שקית הניילון / וילון מזעזע שלבשה אומה תורמן? כולן ללא יוצא מן הכלל לבשו דברים מזעזעים ורק ג'ניפר גארנר לפחות לבשה שמלה עם צבע מעניין, אבל...ירדו לה קצת על התסרוקת...אאוץ'. מייקל אגב היה אתה? (או שיחק הוקי / האכיל את מרתה / עשה ציפורניים / מרט גבות?)
כאילו מה? לא היה לך זמן להתלבש אז הלכת למטבח וחיפשת משהו שיתאים לאירוע מהסוג הזה?? זה כאילו כל אחד היה צריך להביא משהו והיא הביאה סלט עטוף בנייר כשהיא הסלט
גם אמרו שרק החיוך שלה מוסיף ליופי שלה ולא חשוב מה היא תלבש
מייקל הגיע לאחת המסיבות שלאחר האוסקר יחד עם ג'ן. אבל מה שמוזר הוא שהם לא הצתלמו יחד אלא בנפרד. זה גם מה שקרה בגלובוס הזהב מייקל הצתרף לג'ן באחת המסיבות אבל הם לא צולמו ביחד. כבר הזכרנו שהם זוג מוזר?????????????
לדעתי זה מייקל שמנסה להמנע מחשיפה, הוא לא מרבה להצטלם ונראה שהוא לא אוהב את כל הטקסים האלה ובגלל זה לא הצטרף לטקס האוסקר לצידה של ג'ניפר וכך גם לטקסים הקודמים שהיו, הוא פשוט לא אוהב את זה, לפחות כך זה נראה...
כי בזמן האחרון אני לא עובדת בבקרים ככה שיש לי זמן לישון אח"כ היא הייתה מקסימה וכשהיא הציגה את מה שהיא הציגה (כי לא הכי הבנתי מה בדיוק, כי היא לא נתנה אוסקר למועמד שזכה אבל שיהיה) היא התרגשה כל כך שאי אפשר היה לא להתרגש יחד איתה!! ולאט לאט אני מתרגלת לפוני
אני הספקתי לקבל חומר עיתונאי מקיף על הטקס ולקבל את הקלטת עם השידור של אתמול מ- E. האמת היא שאני אוטוטו צריכה להיכנס לחדר הדיונים כדי להתחיל לצפות בה (אכן..עבודתי קשה ביותר
). דיווחים בהמשך... רק הסבר קצר לגבי גארנר: היא הציגה את הפרסים שכבר הוגשו בטקס אותו היא הגישה ב - 14.2. היא לא העניקה פרס לאף אחד אלא רק סיכמה מה הלך בטקס הטכני. מאחר שטקס האוסקר הוא גם כך נורא נורא נורא (אמרתי נורא?) ארוך, הם מפצלים אותו לשני טקסים - טכני והשאר, כאשר החלק הטכני מוצג רק כעוד קטיגוריה בטקס המרכזי. זה הכל.
היי אנשים! נכון ג'ניפר נראתה כהרגלה ממממדדדדההההייייים. אבל אל תשכחו את ניקול שנראתה פשוט מהממת ואת קאתרין זיטה ג'ונס שתמיד נירית טוב וכמובן את אנג'לינה וג'ולייה. מי שאיכזבו אותי היו שארליז ט'רון וליב טיילור.