ראש בראש: מיהנינה מי יותר שווה (למרות שזה ברור) נינה או מיה? הצביעו הצביעו! ונמקו אם בא לכם
O oh-da New member 4/5/03 #1 ../images/Emo41.gifראש בראש: מיה../images/Emo88.gifנינה../images/Emo41.gif מי יותר שווה (למרות שזה ברור ) נינה או מיה? הצביעו הצביעו! ונמקו אם בא לכם
../images/Emo41.gifראש בראש: מיה../images/Emo88.gifנינה../images/Emo41.gif מי יותר שווה (למרות שזה ברור ) נינה או מיה? הצביעו הצביעו! ונמקו אם בא לכם
ל לירונר New member 4/5/03 #2 כאילו, ברור שנינה ../images/Emo99.gif היא יותר מהממת. הגבות שלה לא נראות כמו שני אסקימואים עם שכבות פרווה. היא מדהימה. היא אלוהית. היא ביץ' היסטרית. בא למות ממנה. היא נינה ואן הורן.
כאילו, ברור שנינה ../images/Emo99.gif היא יותר מהממת. הגבות שלה לא נראות כמו שני אסקימואים עם שכבות פרווה. היא מדהימה. היא אלוהית. היא ביץ' היסטרית. בא למות ממנה. היא נינה ואן הורן.
N nedisrael New member 5/5/03 #3 כאילו, ברור שמיה! היא צעירה יותר. כלומר, לא זקנה בלה. גבות אף פעם לא עשו לי את זה. היא סקסית לאללא, אני לא יודע למה.
כאילו, ברור שמיה! היא צעירה יותר. כלומר, לא זקנה בלה. גבות אף פעם לא עשו לי את זה. היא סקסית לאללא, אני לא יודע למה.
N nedisrael New member 5/5/03 #5 הו, שתוק! אז היא לא יודעת להצטלם, אני בטוח שלנינה יש גם תמונות מחורבנות. שלא תביו אותי לא נכון, נינה הייתה הרבה יותר יפה, אבל היא זקנה.. בכל מקרה, מיה לא עד כדי כך סקסית, היא פשוט סקסית.
הו, שתוק! אז היא לא יודעת להצטלם, אני בטוח שלנינה יש גם תמונות מחורבנות. שלא תביו אותי לא נכון, נינה הייתה הרבה יותר יפה, אבל היא זקנה.. בכל מקרה, מיה לא עד כדי כך סקסית, היא פשוט סקסית.