ראש בראש!

MyUsedRomance

New member
../images/Emo41.gifראש בראש!../images/Emo41.gif../images/Emo135.gif

אוקיי ככה זה עובד, אני שמה שני שירים ואת הליריקות שלו ואתם עונים על השאלות המצורפות. ואז בשבוע הבא אני סופרת את הקולות ומכריזה על הזוכה והציון שכל אחד קיבל
השירים השבוע: 1.Liar, Liar (Burn In Hell(
http://www.azlyrics.com/lyrics/used/liarliarburninhell.html 2.Wake The Dead
http://www.azlyrics.com/lyrics/used/wakethedead.html השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים? 2.קטע אהוב מתוך השיר? 3. אוהבים את הקול של ברט בו? 4. מה דעתכם על הגיטרות? 5. ועל התופים? 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? אתם מוזמנים להתחיל

Super Pumpkin

New member
אוקיי..../images/Emo79.gif

השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים?liar liar (burn in hell( 2.קטע אהוב מתוך השיר?את הקטע הזה בסוף: Liar, liar, pants on fire Hanging from a telephone wire 3. אוהבים את הקול של ברט בו?מאוד 4. מה דעתכם על הגיטרות? אני ממש אוהבת את הכניסה של הגיטרות בהתחלה. 5. ועל התופים? גם..
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לliar liar 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?wake the dead 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?10!

נייס../images/Emo217.gif

. איזה שיר אתם מעדיפים? לייר לייר 2.קטע אהוב מתוך השיר? הסוף חח 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כן 4. מה דעתכם על הגיטרות?מצוינות 5. ועל התופים?גם 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?שתיהם באותה מידה.. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?לייר לייר 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?8

ואו, הפורום חי! D:

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Liar, liar 2.קטע אהוב מתוך השיר? הסוף כמובן D: 3. אוהבים את הקול של ברט בו? אה-הא 4. מה דעתכם על הגיטרות? מגניב וקל לנגן 5. ועל התופים? ממ לא ממש שמתי לב אליהם 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? מממ האמת לאף אחד, אבל אם כבר לLiar, liar.. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Liar, liar. אבל הצרחות בסוף הפזמון של WTD פשוט מעולות :) 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 7.5

האמ../images/Emo205.gif

השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים? וויק דה דד
איזו שאלה בכלל? 2.קטע אהוב מתוך השיר? Across the sky they can hear you on the other side A scream that's loud enough to wake the dead
3. אוהבים את הקול של ברט בו? אהאD: 4. מה דעתכם על הגיטרות? מעולות?>< 5. ועל התופים? כנ"ל 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? וואיק דב דד 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? כנ"ל 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10! השיר השני הכי אהוב עליי מהאלבום.

Rose131

New member
ממ

1. איזה שיר אתם מעדיפים?WTD 2.קטע אהוב מתוך השיר?הקטעים של Yeahhhhh with no heartbeat והקטע המלודי ההוא שברט כזה "והאהאאאהאהאהה" ואחרי זה take a walk with me. אבל הקטע היפה זה האוההאהאהאהאה
3. אוהבים את הקול של ברט בו?אכן 4. מה דעתכם על הגיטרות?מגניבות ביותר. 5. ועל התופים?לא שמתי לב אליהם הרבה תאמתXD אבל אני מניחה שבסדר
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?המ.. לא ממש לאף אחד, אבל אם כבר אז ללייאר ליאר 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?WTD 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?9

O L g i T

New member
מתחילה

1. איזה שיר אתם מעדיפים? ניראלי wake the dead 2. קטע אהוב מתוך השיר? אמ אין משו מסויים..חח 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כה 4. מה דעתכם על הגיטרות? נחמד 5. ועל התופים? בסדר 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? חח לא יצא לי להתעמק האמת 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? WTD 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 7

מותק1212

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Wake The Dead 2.קטע אהוב מתוך השיר? "Fuck it you're dead!" 3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאוד
4. מה דעתכם על הגיטרות? חביב. 5. ועל התופים? התיפוף נהדר! קצבי, מוסיף המון לשיר. ממש נותן אווירה של בית קברות כזה
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Liar Liar 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Wake The Dead הלחן מדהים! תיאטרלי כזה...ממש ממש מגניב. 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 8

אוקיי

1. איזה שיר אתם מעדיפים? שניהם מעולים. אני חושבת אבל שliar liar. הקטע האיטי בwake the dead מציק לי לפעמים 2.קטע אהוב מתוך השיר? "father touched you with the hand of god" 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כן. אני תמיד אוהבת את הקול של ברט. 4. מה דעתכם על הגיטרות? נחמד.. מתאים לשיר. 5. ועל התופים? אני אוהבת
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לייר לייר. הוא הרבה יותר אמיתי. ברט ב מבית די דתי.. וזה מדבר על זה.(כמה שהטיפו לו שהוא ישרף בגיהנום). יופי, וויק דה דאד מדבר על אנשים מתים שיש להם חורים במקום לבבות. ביג דיל. זה הרבה פחות אישי. יש ללייר לייר יותר... אופי. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? אני לא בטוחה. 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 9-10. אבל זה תלוי במצברוח...

האאא איזה כיף לראות את הפורום ככה!

השאלות: 1. איזה שיר אתם מעדיפים?Liar, Liar 2.קטע אהוב מתוך השיר?ת'סוף !! 3. אוהבים את הקול של ברט בו?חחח כן הוא חמוד כאן 4. מה דעתכם על הגיטרות?מאוד אוהבת בעיקר תהתחלה!!! 5. ועל התופים?מאוד טוב!! 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?אממ Wake The Dead 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?Wake The Dead 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?7

MyUsedRomance

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? WTD 2.קטע אהוב מתוך השיר? הסוף
3. אוהבים את הקול של ברט בו? כן
4. מה דעתכם על הגיטרות? ממריצות
5. ועל התופים? כנ"ל
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? LL 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? WTD 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 8

MyUsedRomance

New member
תיקון לשאלה 2../images/Emo122.gif../images/Emo135.gif

2.קטע אהוב מתוך השיר? פאק איט יור דד

just orka

New member
משום בא באלי להשתתף בפורום../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

. איזה שיר אתם מעדיפים?liar liar 2.קטע אהוב מתוך השיר? Liar, liar, pants on fire Hanging from a telephone wire אופקורס 3. אוהבים את הקול של ברט בו? יאפ 4. מה דעתכם על הגיטרות? טובות 5. ועל התופים? אחלה 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לייר לייר 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? לייר לייר, וויק דה דד קצת מלחיץ 8.מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10

למעלה