ראש בראש

gal9218

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

הייתה הבגרות בלשון, אז מתחילים סיבוב ראשון שני שירים גדולים: Achilles Last Stand V.S In My Time of Dying איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) בגלל שיש לנו שני שירים ארוכים כ"כ איזה מהם הייתם מקצרים? איזה שיר הייתם מעדיפים לראות באיחוד? ציון ל Achilles Last Stand : ציון ל In My Time of Dying :

XL rose

New member
נחמד..

איזה שיר אתם יותר אוהבים? : im my time of dying איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?: לא יודע.. בachilles אני לא ממש מקשיב..(למילים) ובטח שלא מבין..אז im my time איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?): im my time.. בגלל שיש לנו שני שירים ארוכים כ"כ איזה מהם הייתם מקצרים?: in my time of dying היה אפשר לקצץ קצת.. איזה שיר הייתם מעדיפים לראות באיחוד?: in my time of dying ציון ל Achilles Last Stand : 75 ציון ל In My Time of Dying : 92

XL rose

New member
נחמד..

איזה שיר אתם יותר אוהבים? : im my time of dying איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?: לא יודע.. בachilles אני לא ממש מקשיב..(למילים) ובטח שלא מבין..אז im my time איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?): im my time.. בגלל שיש לנו שני שירים ארוכים כ"כ איזה מהם הייתם מקצרים?: in my time of dying היה אפשר לקצץ קצת.. איזה שיר הייתם מעדיפים לראות באיחוד?: in my time of dying ציון ל Achilles Last Stand : 75 ציון ל In My Time of Dying : 92

XL rose

New member
מצטער, תפוז דפוקים..

לחץ על שלח פעם אחת בלבד. אוקי...אבל מה אם אני מחכה שעה וכלום לא קורה?!

SaintJohn

New member
קשה!

אני כ"כ אוהב את הביצוע של ג'ימי פייג' עם הבלאק קרואוז ל-In My Time, שאני כבר לא כזה מתלהב מהמקור, ובגלל זה אני אעדיף אותו פחות לעומת אכילס. אני לא מקשיב למילים, באופן די גורף. הן לא עושות לי את זה. המוזיקה היא זאת שחשובה לי. מה שכן, אני לא כזה מעריך את העובדה שהליריקס של In My Time לא כאלה מקוריים. הלחן של In My Time הוא מדהים ומיוחד ביותר, אבל מאותה סיבה שכתבתי, אני מעדיף כיום את אכילס. לא הייתי מקצר אף אחד מהם. מתאים לשניהם להיות ארוכים, וזאת אחת המעלות שלהם ושל שאר השירים הארוכים של זפלין. אם הייתי בהופעת האיחוד, ממש לא היה לי אכפת מה הם היו מבצעים. ציון לאכילס: 9 ציון ל-In My Time: 8.5

MilkShack

New member
יאללה

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Achilles Last Stand איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? In My Time of Dying איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) אכילס בגלל שיש לנו שני שירים ארוכים כ"כ איזה מהם הייתם מקצרים? אולי את אכילס קצת... הוא קצת חופר כמו קשמיר בשלב מסוים.. אבל עדיין שיר גאוני!! איזה שיר הייתם מעדיפים לראות באיחוד? וואלה אכילס יכל להיות מטורף ציון ל Achilles Last Stand : אני נותן לו 9 ציון ל In My Time of Dying : ולו 8

weird dust

New member
אני יעשה את זה קצת שונה

דבר ראשון, לפני שנתיים וחצי (אולי 3) ההיתי כאן והרבה לא השתנה. האנשים כבר לא כאן אבל התנועה נשארה אותו דבר :) אני יותר אוהב את In My Time Of Dying, אני מאמין שבגלל הקצב והמילים. באמת הוא קצת ארך אבל איך אפשר לוותר על חלקים?? ככה זה עם השירים הטובים מישהו פעם חשב לקצת את Stairway?!? (בעצם גם אותו גלגל"צ קיצרו
) איחוד? זה כבר היה לא? - אני מאמין שאת שניהם אבל העיקר זה עוד איחוד. ציונים זה מסובך, אני יתן לזה מגניב+.

למעלה