ראש בראש

gal9218

New member
../images/Emo41.gif ראש בראש ../images/Emo41.gif

והפעם שניים גדולים מהאלבום הרביעי: Black Dog מול Rock and Roll איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? ציון ל- Black Dog - ציון ל Rock and Roll -

The Walrus

New member
אני הולך עם Black Dog

למרות ששניהם לא ממש מאהובים עליי. איזה דבר הייתי משנה בבלק דוג? ללא ספק, התופים! הם פשוט בלתי נסבלים והם הורסים את השיר לגמרי! השיר לא סימטרי, אבל בונזו מתעקש לנגן סימטרי... הוא מוציא את הלהקה מהקצב, זה נשמע לא קשור, כאילו הוא מנגן שיר אחר... זה פשוט נוראי. בקשר למילים, אני לא חושב שיש מה להעדיף בהם, שניהם די בסיסיים
.

Beatles Forever

New member
רוק נ' רול, בייבי!

מעדיף את רוק אנד רול. מעדיף מבחינת המילים את בלאק דוג (hey hey mama said the way you move!). מבחינת הלחן מעדיף את רוק אנד רול, כי איזה לחן יכול להיות יותר טוב משיר רוק אנד רול מצויין על מבנה בלוז סטנדרטי (עם הפסנתרן המצויין איאן סטיוארט)? מה הייתי משנה בשיר? שומדבר לא מפריע לי, אבל הייתי נותן לאיאן סולו. :)

MilkShack

New member
Black dog

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Black Dog איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? רוק נ' רול רק בגלל השורת פתיחה חח איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? שניהם ממש ממש מעולים... אני חושב שרוק אנ' רול לוקח בקצת הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? שום דבר.! במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? בלאק דוג. מה שרוברט עושה עם הקהל מגניב אש. ציון ל- Black Dog - נותן לו 9 ציון ל Rock and Roll - נותן 8.5

ledgirl

New member
רוק נ' רול

איזה שיר אתם יותר אוהבים? רוק נ' רולללל איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? רוק נ' רול. השיר בשבילי מספר על הבדידות בלי רוק נ' רול ואהבה. וזה נכון. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? רוק נ' רול זה בלוז שכזה, ולבלאק דוג יש ריף מחשמל. אבל הריף קצת נהיה מאוס באיזשהו שלב, ואני שומעת אותו עד הסוף רק כי אני מחכה לקטע שהריף הופך לשני קולות. וגם ברוק נ' רול יש את מבנה הבלוז שגם יכול לשעמם בשלב כלשהו, אבל מסיבה לא ידועה אני מעדיפה אותו. וגם יש לו סאונד פיפטיז כזה ובכלל סאונד יפה ממש. הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? בבלאק דוג לקצר או לשנות משהו כדי שיהיה יותר מעניין. במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? אממ.. סביר להניח ששניהם יהיו.. אבל זה באמת לא משנה, העיקר שיהיה איחוד ושזה זפלין. ציון לבלאק דוג: 7 ציון לרוק נ' רול: 8

למעלה