ראש בראש

gal9218

New member
../images/Emo41.gif ראש בראש ../images/Emo41.gif

והפעם שני שירים ענקיים Dazed and Confused V.S Whole Lotta Love איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? (למרות שדי ברור ששניהם יהיו תבחרו רק אחד) ציון ל- Whole Lotta Love: ציון ל- Dazed and Confused:

One After 909

New member
אחלה ראש בראש

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Dazed and Confused איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? Dazed and Confused איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) Dazed and Confused יותר טוב מבחינת לחן, אבל הסולו בWhole Lotta Love לוקח. הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? הייתי משנה את הקטע שלא שהם סתם עושים רעשים בWhole Lotta Love, זה פשוט לא מתאים לשיר, אין מה לעשות. במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? (למרות שדי ברור ששניהם יהיו תבחרו רק אחד) Dazed and Confused ציון ל- Whole Lotta Love: בסך הכל שיר מצוין, 8 ציון ל- Dazed and Confused: שיר ענק, 10.

Beatles Forever

New member
לדעתי הקטע שהם עושים רעש בwhole lotta love

פשוט הופך את השיר למיוחד ומצויין.. אי אפשר להשאר אדיש כששומעים כזה דבר.

MilkShack

New member
באמת שני שירים ענקיים!

איזה שיר אתם יותר אוהבים? דייזד. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? דייזד כמובן איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) הלחן של לוטה לאב קצת יותר מגניב.. אבל גם לדייזד יש את החלקים הפיצוציים שלו הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? לא... זה קצת בעיה לשפוט להקה כזאת חח במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? (למרות שדי ברור ששניהם יהיו תבחרו רק אחד) דייזד ציון ל- Whole Lotta Love: נותן 9 ציון ל- Dazed and Confused: נותן 10... פשוט שיר מטורף בכל מובן

The Walrus

New member
בקלות מאוד - דייזד

לא כזה מתלהב מwhole lotta love... ריף חמוד, לא הרבה יותר מזה. איזה שיר אתם יותר אוהבים? דייזד איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? אני מניח שדייזד, למרות שאף אחד מהם לא ממש יצירת מופת מילולית. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) - דייזד. מבחינת הסולו, אני דווקא עם whole lotta love, כי אני ממש ממש לא אוהב את הסולו של דייזד - הוא פשוט יותר מדי לא קשור לכלום (מה פתאום החלטתם לעשות אותו מהר כל כך?), מחורטט (מלשון "חירטוט" - הכל סתם ריצות), והוא יותר מדי מזכיר לי את אחד הסולואים השנואים עליי (Freebird של לנארד סקינרד). שניהם סובלים מאותה בעיה. הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? את הסולו בdazed
. במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? דייזד. ציון לדייזד: 9 (מינוס 1 בגלל הסולו) ציון לוול לוטה לאב - 6.

One After 909

New member
לדעתי הסולו בדייזד מתאים בול לשיר.

כל החירטוטים האלה מוסיפים עניין לכל האווירה המטורפת שיש שם. יש אווירה של בלאגן, ובסולו הוא מבטא בלאגן, לדעתי זה מתאים בול, רק חבל שג'ימי עושה את זה גם במקומות שזה בכלל לא מתאים.

אני אני אני!

והפעם שני שירים ענקיים Dazed and Confused V.S Whole Lotta Love איזה שיר אתם יותר אוהבים? דייזד אנד קומפיוזד בהרבה יותר! איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? דייזד איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן (ואיזה סולו טוב יותר?) דייזד הייתם משנים משהו בשיר (הקול של רוברט הגיטרות של ג'ימי הבס של ג'ון או התופים של בונזו)? ממ.. לא ממש לא. במקרה ויהיה איחוד ורק אחד מהשירים היה במופע את מי הייתם מעדיפים? (למרות שדי ברור ששניהם יהיו תבחרו רק אחד) דייזד נו ברור. ציון ל- Whole Lotta Love: שבע ציון ל- Dazed and Confused: עשר! אני לא מבינה איך אפשר להשוות בין השירים האלה, אני לא חושבת שהם בכלל באותה ליגה.. נו מבינים את זה מהתשובות שלי
אבל היה יותר פייר לשים שיר נגיד כמו רוק אנד רול נגד הול לוטה לאב.. לדעתי..

למעלה