ראש בראש

../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

חשבתי עלה רעיון נורא נחמד, שאפשר להוסיף אותו כעוד פינה. (רק אני מקווה שהמנהלת- שתיקה אחרונה לא תתנגד). לעשות פינה של ראש בראש, שבה כל פעם ניקח 2 דמויות או 2 שחקנים ונחליט מי יותר טוב, מי יותר יפה, מיותר מעניין, מי יותר תורם לעלילה וכו'. הפעם החלטתי שניקח את שתי הדמויות המרכזיות ונעשה להן קרב, ראש בראש, אז מי יותר חתיך? איאן סומרהלדר (דיימון) נגד פול ווסלי (סטפן) אפשר להצביע דרך
או
לאחד מהם מתוך השרשור שאני תכף אפתח. מומלץ לנמק
וכמובן, תציינו אם אתם אוהבים את הרעיון... כדי לדעתם אם להמשיך עם הפינה. ** ו
על התמונות לOrush the Best ולי ר ד נ ה1 מתוך השרשור תמונת השבוע.

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif

כרגע אני יותר ויותר אוהבת את דיימון, אבל אני עדיין מעדיפה את סטפן. אז נכון, סטפן הוא "דרמה קווין" (כך אחותי כינתה אותו כשהיא צפתה איתי בפרק האחרון ששודר בהוט), אבל הוא כזה מתוק וחמוד.

../images/Emo45.gif כאילו את שואלת ברצינות???

זה ברור שבפורום הזה ,
איאן לוקח בשתי ידיים קשורות ופה חסום עם כאפייה....

../images/Emo6.gif סחטיין על הפירגון

על אף העדפתך האישית לסטפן... וכם, גם העיניים, וגם... הוא קשור. זה אומר שאנחנו יכולות לבצע בו את זממנו

אני מאוד אוהבת את איאן כשחקן

הוא שחקן מעולה לדעתי, ויש לו עיניים באמת משגעות... הוא יותר יפה מדי מאיך שאני חושבת שגבר צריך להיות... אז סבבה תחלקו בו...
אני אשאר עם פול ואלכסנדר סקרסגרד לבדי...
( פחחחחחח....)

אני שאלתי על הדמויות ולא על השחקנים../images/Emo24.gif

אבל כנראה שגם כאן הוא לוקח בהליכה....
לא נורא, למרות שאני חושבת שהדמות שלו מבריקה ומיוחד והוא שחקן מדהים, אני מצטרף לחבר'ה פול, כי אין לי מושג למה.

../images/Emo45.gif

כי הוא מתחיל בתור הדמות הרעה אבל תוך שניה קולטים שהוא לא באמת רע. הוא כזה מקסים ויש לו לב שנשבר (פעמיים). ולמרות שהוא לא ירצה להודות בזה הוא מגן על אחיו ודואג לו ואוהב אותו. הוא צ'ארמר אמיתי והחיוך שלו שובה . בקיצור גו דיימון

../images/Emo45.gif עם נימוק ואולי ../images/Emo58.gifים

אני מאוד אוהבת את סטפן, הוא חמוד טובו וכל זה.... אבל הוא פשוט משעמם. לא קורה איתו שום דבר שונה או מעניין. הכל תמיד צפוי (חוץ מהסיפור שהיה באמצע עונה 1 עם הדם האנושי... זה היה מעניין). שאני מסתכלת עליו, אני לא במתח. אני לא תוהה מה הוא יעשה עכשיו, ואיך הוא יתנהג... אבל דיימון.. עם דיימון פשוט אי אפשר לדעת! הדמות שלו ממש התבגרה והשתנתה בעונה וקצת שעברו... והאהבה הלא ממומשת שלו לאלנה מוסיפה המון עניין בעיני. אני כל הזמן מסתכלת עליו ותוהה מה יקרה איתו עכשיו. מה דיימון יעשה הפעם שישנה שוב את כל החוקים.... וזה מה שכיף בסדרה הזו- המתח, הדרמה, והתחושה שתמיד הכל יכול להשתנות. אני חייבת לציין שאני בדרך כלל בעד ה-goodguy- בדוסון קריק תמיד הייתי בעד דוסון הרגוע והמשעמם, בדמדומים אני עם אדוארד (טוב אולי זו לא דוגמא טובה) ובכלל, לרוב אני בעד הטובים. ובהתחלה ממש ממש שנאתי את דיימון! הוא שיגע אותי, ולא סבלתי אותו. אבל משהו קרה בדרך, ועכשיו כבר אין דרך חזרה.... אני Team Damon מכף רגל ועד הראש

דידושה94

New member
../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo45.gif מאחותי (אם זה נחשב)

חחחח אחותי מוסרת כי זה דיימון. אני מוסרת שהוא אחת מהדמויות היותר מענינות בסדרה, פשוט כיף לראות את הדמות הזאת (אין מצב לסדרת בת כמו שעשו עם באפי?)

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gif

חוץ ממה שהבנות מעליי אמרו; הוא ככ מצחיק!
אני חולה על ההומור שלו
גם כי בקטע שהוא גילה שקת'רין לא בקבר [עונה ראשונה חח] והוא התרגז כמעט בכיתי
וגם כי הוא לא רע, הוא פשוט ביצ'י
או פשוט בגלל.. שהוא דיימון
!!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif

טוב כי מעבר לאיך שהוא נראה (על זה כבר חפרתי כמה שרשורים מתחת..), הוא דמות מדהימה. הוא מטריף אותיייי (ועכשיו בלי קשר לאיך שהוא נראה!! חחחח, בהתנהגות.) אין לי מה להוסיף למה שדניאל אמרה לגביו בקטע של אי אפשר לדעת מה יקרה איתו, לא צפוי בשיט, הוא רע והוא טוב והוא מושלם.
. והעיניים שלו!!!!!!!!!! שיהפנט אותי כבר
. ואת סטפן אני לא אוהבת נקודה. אין לי אפילו ממש סיבה חחח. אני לא שונאת אותו או משהו, אבל לא יודעת.. מבחנתי הוא פשוט נמצא. וזהו. ברקע כזה. וזה ממש מוזר בהתחשב בזה שהוא הדמות הראשית

למעלה