ראש-בראש

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifראש-בראש../images/Emo41.gif

הפינה הזו הייתה פעם בקומונה, אבל מכיוון שכבר יש לנו פ-ו-ר-ו-ם
אז נעשה אותה מחדש.. :]
השירים הם מאלבום דירט האדיר, השיר הראשון,והאחרון.
1. Them Bones-Dirt
2. Would-Dirt
הליריקה:
1.http://alice-in-chains.lyrics-songs.com/lyrics/1144/ 2.http://alice-in-chains.lyrics-songs.com/lyrics/1141/
להלן השאלות:
1. שיר מועדף,ומדוע? 2. שורה\בית אהוב בשיר: 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: אני אעשה תפינה הזו כל יום חמישי:) שיהיה יום טוב אנשים
.

Would

1. שיר מועדף,ומדוע? Would, אם כי זה די קשה 2. שורה\בית אהוב בשיר:אין מילים בדיסק (#@$%#*), לא זוכרת. 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? הא.. כן 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? לא יודעת. 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? Would 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9.5, כמעט עשר, אבל יש טובים ממנו.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo98.gif

1. שיר מועדף,ומדוע? ווד, בגלל שאני ממש אוהבת את הלחן והליריקה, יותר מדם בונז 2. שורה\בית אהוב בשיר: - so i made a big mistake, try to see it once my way - Am I wrong? have i run too far to get home 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? בטח
4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? ווד 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? ווד 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 10

Girl In The Box

New member
Would../images/Emo47.gif

1. שיר מועדף,ומדוע?ווד 2. שורה\בית אהוב בשיר: Am i wrong? have i run too far to get home Have i gone? and left you here alone 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר?כן בטח!! 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן?ווד 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10:10!!!

מ א י י ק

New member
Would../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif~!@#$%^&*../images/Emo19.gif

השיר שליייייייייייייייייייייייייייייי
1. שיר מועדף,ומדוע? Would,ככה! הוא מושלם!!!!!!!!!!!
2. שורה\בית אהוב בשיר: if i would , could you?
3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? של שנייהם,ממש יפה
4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? would
5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? would
6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 10,ואם אפשר גם 100000000

Are You In

New member
...

1. שיר מועדף,ומדוע?Would, כי זה השיר הראשון ששמעתי שלהם והתאהבתי
2. שורה\בית אהוב בשיר:so I made a big mistake try to see it once my way 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר?כן 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה?Them Bones 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן?Would 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10:10

brass monkey

New member
צפוי ../images/Emo3.gif

יש להם פורום.... למרות שהוא יבש... היית בהופעה?

Are You In

New member
כן אני יודעת...

כתבתי שם פעמיים בערך... ולא:( כי הייתי בחו"ל וכשחזרתי לא היו כרטיסים כבר
היית?

Aline In Chains

New member
ווד!!../images/Emo23.gif

1. שיר מועדף,ומדוע? would. 2. שורה\בית אהוב בשיר: כל השיר האמתXD 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? מאד
. 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? ד'ם בונס. 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 10!!
.

Aline In Chains

New member
מתקנת..

. שיר מועדף,ומדוע? would. 2. שורה\בית אהוב בשיר: כל השיר האמתXD 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? מאד. 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה?ד'ם בונס. 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? ווד. 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 10!!.

Big bear

New member
הוו מאמא!

1. שיר מועדף,ומדוע? would? - קלאסה. 2. שורה\בית אהוב בשיר: האחרונה. 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? דה 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? would 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? בwould מרגישים יותר תגראנג', them bones יותר רוקנרול, תלוי במצב רוח. 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 10.

shani judd

New member
ווד [אה ראית? בלי ל'! ../images/Emo3.gif]

1. שיר מועדף,ומדוע?would 2. שורה\בית אהוב בשיר: אמ לא יודעת..הכל 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? ברור! 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? נראה לי שווד [XD] 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן?שניהם 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9

MilkShack

New member
ME

1. שיר מועדף,ומדוע? Them bones.. הוא פשוט הכי אהוב עלי שלהם .. פעם לא אהבתי :p 2. שורה\בית אהוב בשיר: כולו מעולה... אין משו ספציפי. 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? כע ברור זה אחד הטובים. 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? אני חושב שלווד.. אבל מעדיף את ד'ם בונז 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? ת'ם בונז 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9 .. קצר, קולע, סולו חזק מה שצריך =]

למעלה