רבלדה-פרק 107

../images/Emo41.gif רבלדה-פרק 107 ../images/Emo59.gif../images/Emo142.gif

כל מה שקשור לפרק-תכתבו כאן
שיהיה לכולם צפייה מהנה....

ג ב ש ו ש

New member
צפייה מהנה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

הולך להיות יפה לפי מה שהראו ביום חמישי

נכון..יפה מאוד!!!!

אנשים אני צריכה מישהו זמבין בהטמייל ואוהב את אנהי ודולסה... בקשה תעזרו לי!!!! צפייה מהנה בפרק!!!

ג ב ש ו ש

New member
אני מבין בהוטמל../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

אבל לא יהיה לי זמן לעבוד איתכם על אתר
יש לי אחד משלי...

נו..ברורררר יש לך ת'עבודה שלך ../images/Emo8.gif

אבל מישהו אחר יכול לעזור?!!?

אני לא מבינה בהטמל אבל

את יכולה לבנות דרך טיפו/לימון/בננה בום/נענע. ואם את רוצה יש לי מדריכים אבל אני לא הבנתי מהם הרבה...

DinaLiza13

New member
אני מתה כבר לראות!!!

בימיוחד את מיה ומיגל הזוג המושלם!!

סוכריה16

New member
הם כ"כ טועים!

הם מפסידים את הזוג הכי יפה שיש! כי מיה ומיגל רק התחילו את הקשר וכולם נמסים1 יש להם ת'ריבים הכי יפים, ויש להם תאהבה הכי יפה!! תראו איך הוא חולה עלייה זה כזה יפה לראות כזה זוג!!! לא כמו רובר ודייגו.. שבתכלס קשר כזה לא יכול להימשך הרבה! מה זה!? דולסה כל פעם נדלקת על אחד אחר : חואקין, ההוא המדריך של הטיול, ההוא שמזכיר את פירו, וכנ"ל דייגו! אצל מיה ומיגה זה אהבה ממבט ראשון- חוץ מזה הם זוג סקסי כזה
אחריי קמי ופלי הם הזוג שאני הכי הצלחתי להיקשר אליו!!

כל אחד והאהבות שלו!!

אני ממש לא מסכימה איתך לפי דעתי רובר ודייגו יש להם אהבה מאוד מיוחד... אני מתה על 2 הזוגות אבל אני הכי מתרגשת והכי נודע בי זה רובר ודייגו... אבל אני גם מאוד מתחבר למיה ומיגה...

סוכריה16

New member
אולי בגלל שזה עוד טרי

אבל ככה גם מהמורדים אני זוכרת מיה ומנואל הזוג היפה.. ורמיצה ופבלו שרבים כל החיים שלהם.. ודיי נמאס שתמיד "בובת פלסטיק " וכל זה.. אני מעדיפםה צ'ריטו מונפרו "סנובית" וכאלה ריבים מתחיקים ביותר! אוף... אני לא יכולה להסביר! אני אוהבת זוגות שיש בנהם פול כימיה.. ואני לא רואה את זה אצל שום זוג אחר!

blondi rebelde

New member
לא נכון... אני אוהבת את מיה ומיגל

אבל במורדים אהבתי את מריצה ופבלו מיה ומנואל בכלל לא הזיזו לי ואני בקושי זוכרת משהו מהם אבל עם מיה ומיגל זה אחרת הם יודעים לשחק אותה וממש יפה ואני חולה עליהם! המחשב שלי מפוצץ בסרטונים שלהם

התחרטתי!!!!

אחרי הנשיקות של היום מיה&מיגל לשליטון!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bigmomentom

New member
אוקיי. רעיון לקרב הבא

אחרי אנהי מול דולסה קרב הזוגות- דייגו ורוברטה מול מיה ומיגל. שמישהו יפתח.

למעלה