רוז ורייבן רוזנברג

Rachel47

New member
../images/Emo41.gifרוז ורייבן רוזנברג../images/Emo41.gif

המון המון המון סליחה על ההזנחה בזמן האחרון
טוב אממ התאומות האלה..שמופיעות היום הן באמת מפורסמות הן הופיעו בריפלי (אם אני לא טועה) כאילו ראיתי תוכנית עליהם אני בשוק שהביאו אשכרה מקרה אמיתי ולא שחקנים טוב נראה מה יסגר עם זה לאאא שלא יתפרקו.. חח איזה מאמי ליז שהיא מנה שהם לא יעזבו..כפרעליה
תהנו מהפרק נראלי יהיה פרק טוב

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifOMG../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הן מתו שתיהן אני בשוק לא אבל זה לא הולך ככה זה סיפור אמיתי
זה באמת קרה או שזו סתם עלילה שכתבו
נו במת אלה אנשים אמיתיים עכשיו..זה לא דמויות

הי'ה מקרה כזה לא מזמן

על צמד אחיות מאחת ממדינות ערב.הן שתיהן מתו בניתוח.הן היו מחוברות בראש בדיוק כפי שהיה בסידרה.אך שתי'הן לא שרדו את הניתוח.לא שהאם שלחה את אחת הבנות אל השני'ה. זה הי'ה עצוב נורא.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאני זוכרת את המקרה הזה../images/Emo15.gif

אבל לא זה לא זה התאומות האלה מארה"ב אם אני לא טועה.. זה נורא מוזררר

another TT

New member
וואו איזה פרק

נשארתי המומה מול הטלוויזיה.. גם אני הייתי מאד מופתעת לראות את התאומות שראיתי פעם בתוכנית מזעזעת על תאומים סיאמיים. מעניין איך הן הרשו לתת לדמויות שלהן למות ...זה קצת אכזרי במיוחד בגלל שמדובר באנשים אמיתיים. בכל מקרה פרק מצויין...ולדעתי בסוף ג'וליה תתחרפן ותתפוצץ או משהו...היא נורא לחוצה. אגב, אני חדשה אבל צופה הדוקה של הסדרה הדגולה הזאת. לילה טוב =)

קטרפי

New member
מה אכזרי¿ זה מה שקורה ../images/Emo110.gif

בדרך כלל.... גם התאומות האירניות האלה שהיו לפני כמה זמן מתו. אפילו כשתאומים סיאמיים מחוברים במקום פחות רגיש מהראש, כמעט תמיד מה שקורה זה שלפחות אחד מת והשני נישאר, אבל פה הראש שלהם מחובר, אז זאת בכלל בעייה, וזה שאחת מהן שרדה את הניתוח זה כבר מצב טוב יחסית.... מה שקרה אחר כך זה כבר יותר עניין של הדרמה....

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifכן אבל../images/Emo15.gif

אוקה הסיפור עצמו הוא לא אכזרי..הוא עצוב.. אבל אנחנו מדברים פה על סדרת טלוויזיה עכשיו אוקה ראיתי את התאומות האלה בתוכנית הזאת שאני לא זוכרת איפה אבל איך אפשר לדעת אם זה נכון מה שהלך שם (לא הקטע של המוות והכל) או שרק גייסו אותם לשחק תפקיד כי אם כן זה ממש אכזרי להמציא להן סרטן ואז להרוג אותם (כדמויות) כאילו הן לא סובלות מספיק מה שנראה אכזרי בעיניי זה שהן משחקות את עצמן..מבין

ashay1

New member
פרק 22 פסקול

מישהוא יכול לעזור בנוגע לפסקול פרק 22 - (עם התאומות הסיאמיות) במהלך ניתוח ההפרדה היה קטע מדהים.... תודה על כל עזרה

galit8

New member
פסקול - תשובה..ושאלה

השירים שהיו בפרק... וחוץ מזה אני אשמח לדעת אם אפשר להשיג את הטקסט שהיה בסצינת המטוס... תודה, גלית. "Don't Fear The Reaper" by Blue Oyster Cult (Coming from college dorm room next to Sean & Christian's while studying for R&R's surgery) "Flower Duet" from 'Lakme' opera by Leo Delibes (Rose & Raven's separation surgery) "Deacon Blue" by Steely Dan (Sean & Renee - prostitute and Julia look-a-like - at bar) "Can We Still Be Friends" by Todd Rundgren (Christian/Sean/Renee 3-way at dorm room) "Flower Duet" from 'Lakme' opera by Leo Delibes (REPRISE) - (Sean & Christian put Rose & Raven together again post-death

dl5248

New member
פרק מפחיד מרגש מהמם! איך הם עשו

את הענין של התאומות ? זה נראה ממש אמיתי , אני בהלם , איזה פחד , איזה דומה ,האם אלו בחורות אמיתיות? האם הבחורות האלו ככה נראות ? איך הם עשו את התפירות ? את הדם , פחד ומצד שני , המפתה היפה הבלונדינית , שהתברר כנערת ליווי ..

dl5248

New member
היא הייתה דומה לחייזר!

והמוח שלה התפנצ'ר זה לא מתאים לאנשים חלשים ורגישים

limors2

Active member
מי אמר שזאת סדרה לאנשים חלשים../images/Emo54.gif

ורגישים?

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאממ לא ממש הבנתי את ../images/Emo15.gif

השאלה.. אבל את התאומות..הם לא עשו.. אלו באמת תאומות סיאמיות..בקשר לאותנטיות של שאר הפרק אני לא יודעת..

coralulu

New member
יואו איזה פרק מיוחד :-O

די הופתעתי כש-שון וכריסטיאן והנערת ליווי עשו שלישייה חח... היה ממש משונה (מגעיל..) לראות את הסיאמיות ככה שעושים להן את הניתוח :-O אני ראיתי מהקטע שהעוזרת של מקנמרה וטרוי מדברת איתם על הריב...מה הפסדתי שהיה לפני?
מראים בפרומו את ג'וליה (אם זו היא) לובשת חולצה אדומה ונופלת ככה מחלון זכוכית שמתנפץ. מישהו יכול להסביר לי מתי זה יהיה ולמה? תודה

dl5248

New member
לפני זה היה לא מעניין - ויכוחי סרק

על השותפות שלהם אבל ראית איך הראש שלה התפוצץ כמו כדורסל? דימם כמו ברז והיא הייתה דומה לחייזרית

למעלה