רומניה נסגרה - מאמר

bilbig

New member
מיכל מתוקתי, תודה על המידע על רומני

הוצאתי את ההדפסות של כל המאמרים ונשב בבית ונקרא בניחוחות אני בדיכי טוטאלי נקווה לטוב חדווה

מיכל@ל

New member
אל תהיי...

עדיין מדברים על כך שמי שהתחל תהליך יתנו לו לסיים אותו. אולי כדאי לא לחכות יותר ולהתחיל לפעול בדרגים גבוהים ? הלוואי שהסיוט הזה יהיה כבר מאחורייך... מחבקת

shira^

New member
חבל להיות בדיכאון צריך לחשוב הלאה

מה עושים ואיך מתקדמים כדי לזרז הליכים !!! אתם חיבים להתרומם ולהתחיל לפעול זה לא יתכן שכל-כך הרבה זמן תמתינו. תפעילו את כל מי שרק אפשר .תתחלי להקים צעקה :עיתונות,חברים כנסת וכל מי שרק אפשר.

לימור11

New member
חדווה יקרה, תמשיכי לפעול כפי שתכננת

ואולי תתחילי לבדוק בצורה יותר אינטנסיבית כיוונים אחרים, שישמשו לכם כגיבוי. לנו אומרים בעמותה כל הזמן, שעד שאנחנו לא עולים עם הילד על המטוס, הילד (ילדה במקרה שלנו) הוא לא שלנו, והכל יכול לקרות. יש כאן מלכוד נוראי: מצד אחד לא תקחי ילד אם לא תתקשרי אליו, מצד שני אסור להתקשר יותר מדי, בדיוק בגלל מקרים כאלה, ובגלל מקרים כפי שאינגליש חוותה. אגב, מישהו יודע מה קורה איתה?

טלי ל.

New member
נורא ../images/Emo7.gif

אבל אני שואלת בדחילו ורחימו - האם לא כדאי לשנות כיוון, לבדוק אופציות אחרות??? (וסליחה אם פגעתי ברגשות..)

bilbig

New member
החלטנו שאנחנו מחכים עד סוף ספטמבר

אם לא יקרה כלום, נעבור ליעד אחר. חבל לנו על הילדה הזו. היא כבר בת 3 וחודש (ראינו אותה כשהייתה בת שנה וחודשיים. במשך השנתיים אנחנו מקבלים קלטות שלה, תמונות ובקשר טלפוני אחת לשבועיים-שלושה. בטלפון היא מפטפטת וכששואלים אותה באנגלית איך קוראים לה, היא אומרת את השם שנתנו לה. לפני כמה ימים, קיבלנו קלטת שלה ממסיבת יום הולדתה ה-3.(האומנת שלה הזמינה צלם וידיאו אליה הביתה כדי לשלוח לי לארץ את הקלטת). ובקלטת כל הילדים וקרובי המשפחה קוראים לה בשם שנתנו לה.(ולא רק זה, היא מסתכלת למצלמה ואומרת "אמא, ביי ביי". אז תגידו לי אתן, איך אפשר לעזוב כזה יצור מתוק ובמיוחד כשהיא גדולה כל כך, ואולי אף אחד לא ירצה אותה וייתכן שתזרק לבית היתומים. רק המחשבה מעבירה בי צמרמורת ברר.. ובגלל מה, בגלל פוליטיקה רומנית מגעילה שרק פוגעת בילדים המסכנים האלו שם שתקועים בבתי יתומים קבינימט חדווה

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לחדוה המתוקה

את בהחלט צודקת אי אפשר אפילו לחשוב מה יקרה לה אם אתם תעזבו אותה פשוט כואב לי ה
עלהה ועלכם , ועל הסבל שאתם עוברים פשוט לא להתייאש ולא לוותר ,מחזיקה לכם אצבעות שהסיוט יהיה מאחורכם ותחבקו את ילדתכם במהרה מאחלת לך חדוה שתראו את "החדוה " בחייכם במהרה. שולחת
ענקי ושק מלא כח אלכם שיר

מיכל@ל

New member
אויש חדווה ../images/Emo10.gif

תמיד זה פוליטיקאים שמחליטים לעשות הון פוליטי על גב זוגות וילדים... איזה סיוט. אם חס וחלילה זה לא יסתדר,המשפחה האומנת לא תוכל להשאיר אותה אצלם ? מהסיפורים שלך נראה שהם מטפלים בה יפה ואוהבים אותה. הלב נשבר

ענבל*

New member
לחדווה

אתם צריכים לקבל החלטה כל כך קשה, זה ממש כמו לאבד בת. מה שלא יהיה, היא תמיד תישאר בליבכם. הבעיה עם בירוקרטיות בכלל, וכאלו של ארצות זרות בפרט, היא שקשה לשנות דברים במהירות הנכונה. מי יודע? אולי יום אחד בכל זאת יפגשו מסלולי החיים שלכם, אחרי הכל החיים לא מפסיקים להפתיע. מה שחשוב, שתהיו הכי שלמים עם כל החלטה שתקבלו, שתשאירו את רגשות האשמה ויסורי המצפון הרחק מאחורה, ואם צריך לפתוח דף חדש, תפתחו אותו בלב שלם ונקי.

הזוג

New member
חדווה היקרה- bilbig

זה פשוט נורא ואיום הסיפור הרומני הזה. אבל באמת זה נכון למענכם לפנות לערוץ חדש אבל אולי זה יהיה בנוסף כך שפתאום , כשהכל יסתדר, תהיו משפחה מורחבת. אגב ברומנית צחה קיבינימט זה דוטה לממה דרקאו (שיהיה) מחזיקים אצבעות בו ובת הזוג.

למעלה