רוצים לנהל פורום ב-
?

../images/Emo41.gif רוצים לנהל פורום ב-../images/Emo43.gif? ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה, קולנוע, רדיו וכוכבים? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית, הסדרה, כוכב הבידור או הז'אנר האהוב עליכם?
אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. אנו מחפשים מנהלים לפורום גריז - הריאליטי החדש שעולה בקרוב למסך, לפורום מלכוד 24, התכנית של ערוץ 24 ופורום הדוגמניות שתחזור בקרוב לעונה חדשה ולוהטת. את המועמדות ניתן להגיש דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם!

4hilla4

New member
סקר1!!!

סתם כדי להכיר אותכם טוב יותר.... מאכל אהוב- צבע אהוב- שתייה אהובה- שחקנית אהובה- שחקן אהוב- סדרה אהובה- חודש אהוב- עונה אהובה [קיץ, חורף, סתיו, אביב]- מקום אחרון שהייתם בו בחוץ לארץ- כמה מראות יש לכם בחדר?- ----זהו----

4hilla4

New member
עונה!---

מאכל אהוב- סלט חסה
צבע אהוב- כנראה תכלת.... שתייה אהובה- מיץ תפוזים! [אבל רק סחוט טבעי] שחקנית אהובה- דידרה הול
שחקן אהוב- אין לי
סדרה אהובה- ימי חיינו
חודש אהוב- אביב- היומולדת שלייייי
עונה אהובה [קיץ, חורף, סתיו, אביב]- אביב...שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע יומולדת בא!! מקום אחרון שהייתם בו בחוץ לארץ- לונדון..... כמה מראות יש לכם בחדר?-2- אחת של כל הגוף ואת של הצוואר מעלה.... תמונה-- היה לי קשה לבחור... היא כל כך מהממת

4hilla4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

החלטתי להגיב להודעה שלי מרוב שהיא מהממת!!!

Marg H

New member
היי, שמת את זה ../images/Emo3.gif

תעשי הכל כדי לשים תמונות שלה XD

4hilla4

New member
יאי, איזה מגעילה../images/Emo10.gif

היא ממהמת.... לא מדברת איתך=[[

adida33

New member
אוי ויי זמיררר

מה היא חשה?! היא בת 60 גאד דאמט! הילה....

4hilla4

New member
היא לא בת 60 בתמונה!!!

טומטומית!!! [לא נעים לי לקלל בפורום
] קרצייהה!! היא מהממת!!! כאן היא בת 60-->>

LeRanch

New member
עונה../images/Emo9.gif

מאכל אהוב-פיצה, סלט חסה צבע אהוב-כחול וירוק שתייה אהובה-מיץ ענבים שחקנית אהובה-קריסטן בל שחקן אהוב-מייקל סי הול סדרה אהובה-יש המון חודש אהוב-כל חודש שיורד בו גשם עונה אהובה [קיץ, חורף, סתיו, אביב]-חורף מקום אחרון שהייתם בו בחוץ לארץ-פולין כמה מראות יש לכם בחדר?-0

yuval 153

New member
עונה

סתם כדי להכיר אותכם טוב יותר.... מאכל אהוב-פיצה סטייק צבע אהוב-שחור ירוק שתייה אהובה-קולה נסטי שחקנית אהובה-אין שחקן אהוב-אין סדרה אהובה-נמלטים חודש אהוב-יולי עונה אהובה [קיץ, חורף, סתיו, אביב]-חורף מקום אחרון שהייתם בו בחוץ לארץ-הטרמינל בהולנד כמה מראות יש לכם בחדר?-1

adida33

New member
עונהP:

מאכל אהוב- מקרוני בולונז
צבע אהוב- שחור, אדום, כחולה כהה וסגול כהה. שתייה אהובה- מיץ ענבים ומיץ תפוחיםP: שחקנית אהובה- ג'ודי ליין אוקיפי (משהו כזה
) שחקן אהוב- וונטוורת' מילר ומת'יו גריי גולבר
סדרה אהובה- נמלטים, מחשבות פליליות, דקסטר ועוד.. חודש אהוב-דצמברP: עונה אהובה [קיץ, חורף, סתיו, אביב]- סתיו מקום אחרון שהייתם בו בחוץ לארץ- טורקיה כמה מראות יש לכם בחדר?- אחת.

למעלה