רוצים לנהל פורום?

../images/Emo41.gif רוצים לנהל פורום? ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה, קולנוע, רדיו וכוכבים? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית, הסדרה, כוכב הבידור או הז'אנר האהוב עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp נושאים להם היינו מעוניינים לפתוח פורום הנם: מייקל לואיס, עדי הימלבלוי, סקינס וסדרות אוסטרליות. פורום קיים לו אנו מחפשים מנהל הנו פורום ה-X המיתולוגי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1792 תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם!

just adiki

New member
לנהל הרבה פורומים זה כבר מתיש../images/Emo178.gif

אבל אני אוהבת דברים עמוסיםXP

../images/Emo6.gifאני מנהלת כבר 3...

שמעי צריך זמן בשביל זה וכרגע יש לי זמן..וגם כשאין זמן זאת לא בעיה לפנות 2 דקות לסידור הפורום..או 2 דקות לכתיבת הודעה.... אני מנהלת רק באשכולי מוזיקה...לא נכנסת לפורומים אחרים (חוץ מפה)שלא אשכול מוזיקה אני מנהלת את : פורום יפתי(יפתח קרזנר) פורום ג'סטין טימברלייק וביום ראשון נפתח פורום לזמרת ריהאנה אז גם אותו אני אנהל=] בעקרון אני מנהלת 2 וביום ראשון זה יהיה השלישי

just adiki

New member
אני יודעת, גם נאי מנהלת 3..

כל פורום אצלי מאשכול אחר
אני מנהלת את הפורום הזה לג'ניפר אניסטון. את הפורום של שירי מימון. ואת הפורום של הפועל ת"א.

../images/Emo6.gifאת מכירה חצי מנאשים

אני אוהבת רק פורומי מוזיקה......לא מתעניינת באחרים...חוץ מהפורום הזה שכיף לי פה ואני אוהבת את השחקנית....

RayoDeLuz

New member
את יכולה לנהל..

אם שני אנשים שהם מנהלים ממצליצים עלייך..

אי אפשר...הם צריכים 16 בשביל זה

והם מקבלים גם 15 וחצי..... הם לא יתנו למי שפחות מ-15..מינימום 15....

RayoDeLuz

New member
אה..

אבל פעם אמרו שאפשר אם יש שני מנהלים שממליצים עלייך...

שמועות..זה לא נכון....

הם קפדנים על כל הניהולי פורום...והם לא יתנו ל-2 מנהלים להמליץ שבעצם הם יכולים להיות חברים של אותו אחד....הם קפדנים ו15 וחצי הם גם מקבלים אבל לא פחות...... כמו שידור בבלוג טי וי הוא ל-16+....לא מתחת..הם אפילו רוצים לראות תעודות זהות..

RayoDeLuz

New member
זה לא ממש שמועות...

פעם כשהייתי יותר צעירה רציתי לנהל פורום (וזה עוד היה לפני שהייתי בת 16) והם אמרו לי שאפשר שאנשים שיותר צעירים מגיל 16 יכולים לנהל אם יש מנהלים של פורומים אחרים שממליצים עלייך אבל כמובן עם ותק מסויים...

לי אין ותק../images/Emo6.gif אבל יחסית היתי זריזה

אני 5 חודשים מנהלת את פורום יפתי שבועיים את פורום ג'סטין טימברלייק ומחרתיים מתחילה לנהל את פורום ריאנה... זהו הספיקו לי!!!!!
בואנה באמת אין לי מה לעשות בחיים....(אוהבת את הזמרים האלו
)

:Sכאילו...

5 חדושים אני מנהלת בכללי....התחלתי עם פורום יפתי ולפני שבועיים נהיתי גם בפורום ג'סטין ועכשיו נשאר לי בריאנה... :S(איכשהו נשלח לפני שסיימתי)

RayoDeLuz

New member
גרר.. ניסיתי לחפש ממתי אני מנהלת..

אבל לא הצלחתי למצוא..

מה הפורום הראשון שניהלת?סתכלי בארכיון

בטח רשום בארכיון הפורום איזה מזל טוב מנלהת חדשה או משו כזה..אני כל פורום שנהיתי בו מנהלת עשו לי קבלת פנים:Dאיזה חמוד זה... אז..חפשי בארכיון בטח תמצאי(אם חשוב לך למצוא.) או שתשאלי את המנאש של הפורום הראשון שניהלת.....=] לפני שלושה חודשים הם ביקשו עדכון פרטים וכתובת והכל ותאריך ניהול וכל זה...אני מניחה ששלחת

למעלה