רוקדים עם כוכבים תוכנית 8

../images/Emo41.gifרוקדים עם כוכבים תוכנית 8../images/Emo41.gif

חוזרים לרקוד לאחר שבוע של חופשונת עם יום חדש באותו ערוץ ואותה השעה. והערב בתוכנית ספיישל שנות ה80 עם הרבה הפתעות שעל פי הפרומואים הגדולה מבינהם היא שכל הזוגות שהודחו עד עכשיו חוזרים לריקוד אורח לכן לא ברור אם תהיה הדחה אבל במידה ותהיה שיהיה לששת הזוגות הנותרים בתחרות המון המון בהצלחה
רוקדים עם כוכבים 2010 הערב ב21:00 ערוץ 2 כל הדיבורים על התוכנית הערב אך ורק בשירשור הזה
צפיה מהנה לכולם

סיכום משדר מהנה ומוצלח../images/Emo70.gif

שכולו באווירת שנות ה80 הזוכות והשופטים לבושים בבגדי האופנה של העשור המדובר(אמיר שלנו כרגיל היה הכי הורס שיש עם תספורת קצרה
) אהבתי מאוד את הביקורות של אמיר במיוחד היום בעיקר את הביקורת על שמעון
. בנוסף זהר שטראוס ודורית מילמן לקחו אותנו למסע נוסטלגי במקום בו נמצא אוסף מרשים של כל הדברים המגניבים של שנות ה80 ובעיקר דיבר על האטארי ומשחק הפקמן(אני גיימרית כך שאני מתחברת מאוד לכל הנושא הזה של המשחקי וידאו מכל התקופות) ואמיר וזהר סיפרו שהם גדלו על המשחק פאקמן (וכך גם אני
). משה פרץ ופולינה צ'יקטונוב לקחו אותנו לראות איך היה הזמר המזרחי בשנות ה80, ליאת בלו-דן ויניב קקון לקחו אותנו לראיון עם הזמר אדם בביתו שהיה כוכב ענק באותו עשור וסיפר על ההערצה העצומה לה זכה וגם הגיע לאולפן לבצע את שירו "סוד" וליאת ויניב רקדו לצלילי הביצוע. ומייקל לואיס ואנה ארונוב לקחו אותנו למגרש הכדור סל. כל הזוגות של כל העונה חזרו לרחבה,הפעם לא הייתה הדחה אלא כל הזוגות תחרו על זוג כרטיסי טיסה לאירופה והזוג השני מהמודחים שיקבל הכי הרבה קולות יחזור לתחרות. הזוג שקיבל את הכי הרבה קולות הם אורלי וינרמן וחיים פרשטיין שהם מהזוגות המודחים כך שהם קיבלו גם את כרטיסי הטיסה וגם חזרו לתחרות והאמת?הגיע להם כי הם היו מעולים
הזוגות רקדו לצלילי להיטים ענקיים של שנות ה80 בעברית ולועזית שהמרגש בינהם היה שירה של עופרה חזה ז"ל שכפי שאמיר ציין בתוכנית בחודש הבא ימלאו עשור למותה. אורח מיוחד היה השדרן דן קנר שהיה אחראי על המעברים בין ריקוד לריקוד ולפרסומות. הייתה תוכנית מטריפה היום אני מאוד נהנתי

OOOO0

New member
גם אני נהניתי, הייתה תוכנית מעולה

אני שמחה שאורלי וחיים חזרו, כי כמו שאמרת, באמת הכי הגיע להם. אני מקווה ששמעון יעוף בשבוע הבא, הכי פחות מגיע לו להיות שם מכולם , הוא לא משתפר מתוכנית לתוכנית ורקדנים מוכשרים כל הזמן עפים על חשבונו. אני מבינה שזה לא נעים לקבל ביקורת לא טובה אבל מה לעשות שהביקורת של השופטים מוצדקת והוא צריך לקחת את זה לתשומת ליבו ולא להתעצבן עליהם אם הם אומרים משהו שלא מוצא חן בעיניו.

בפורום רוקדים רצינו רובנו

שהזוג שיחזור יהיה או גאלה ואורון או ליאת ויניב או אורלי וחיים שלושתם היו מעולים הערב
אני אישית הכי רציתי שגאלה ואורון יחזרו

OOOO0

New member
לא הייתה לי העדפה מיוחדת לפני התוכנית

בתוכנית עצמה שלושתם באמת היו מעולים אבל לדעתי אורלי וחיים היו יותר טובים מכולם.

היתה תוכנית ממש יפה

אני דווקא רצית שליאת ויניב יחזרו לרקוד.. איזה תספורת מהממת יש לאמיר! ממש אהבתי!

OOOO0

New member
איזה יופי! ../images/Emo51.gif רבה על כל הקישורים!

למעלה