רוק בפארק

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifרוק בפארק ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

לא, זה לא עוד נושא בקשר להופעה/פסטיבל... אלא על הפיקניק המתוכנן שלנו
תשרשרו לכאן תאריכים בתחילת יולי שאתם יכולים להגיע. כמו כן פורומים אחרים שמוזמנים נכון לעכשיו (אם יש לכם רעיונות לעוד כמובן שתגידו כאן): מיוז מיי כמיקל רומנס דה יוזד HIM פול אאוט בוי אואזיס וקומונות - פאניק!, לוסטפרופטס, AFI, מאניק סטריט פריצ'רס, ארקטיק מאנקיז
מי מכם שחבר בפורומים/קומונות הנ"ל, אתם יותר ממוזמנים כבר לכתוב ב
בפורומים ולספר לאנשים. הם גם מוזמנים להציע כאן או שם תאריכים שנח להם. מצידי אתם אחראיים על הזמנתם פשוט כי אין לי מספיק זמן עכשיו לעקוב אחרי הכל. אם יש עוד פורומים/קומונות שאתם מעוניינים להזמין, תרגישו חופשי פשוט לספר להם שם על התפתחויות והכל. כל עוד הלהקה קשורה לערוץ (אני סומכת עליכם שלא תזמינו פורומים של אומני היפ הופ ולהקות בנים חח), הם מצידי מוזמנים. רק תעדכנו אותי במסר

Rose131

New member
ררר

יכול להיות שאני טסה בין ה12-15 ליולי. חוץ מזה הכל נוח בעיקרון אבל הכל גם תלוי במשמרות שלי. אם יהיה לי יום חופש, מה טוב. אם אני אעבוד משמרת בוקר, אז אני אגיע אחה"צ. אם אני אעבוד משמרת ערב.. וול.. תהנו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כמעט הכל.. כמעט.

1.7 - 5.7 עד 16:00 8.7 - 12.7 בכלל לא! 15.7 - 26.7 עד 16:00 אחרכך אני שלושה שבועות עובדת אבל רק עד 14:00. ככה שאני יכולה משלוש אבל בעצם רק עד 16:00. אז לא ><"

sapir lee

New member
כל יולי מתאים לי D:

והפורומים של אוונסנס ולינקין פארק זה בסדר?

HarlequinGirl

New member
וואי

הממ אני נוסעת לשבוע בתאריכים כזה קרוב ל19 ואני לא ממש יודעת איזה תאריכים בינתיים אז... ואולי אני גם נוסעת לשבועיים או יותר באוגוסט... אז הממ שיהיו לי תאריכים אני אגיד
נראה לי עדיף בתחילת יולי או בתחילת אוגוסט...

Chemical Venom

New member
אמממ כל מה שאחרי ה17 ליולי מתאים לי..

וגם כמה ימים בודדים לפני כן אבל זה לא בטוח..

MirrorGirl

New member
נמ..../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

אני ממש לא יודעת מתי אני יוכל ואם אני יוכל בכלל.. אבל אני ממש אשתדל להגיע בתאריך שתבחרו..

Wild Eye Joker

New member
אמ

בעקרון כל תאריך ביולי, אני ניגשת רק לE שוב אבל לא צריך ללמוד לזה אז אני יכולה ליסוע.. אבל אם תהיה לי עבודה..:S זה כבר בעיה.. קיצר מתי שבא לכם

אני לא יודעת.

אררר, איזה מעצבן הביה"ס הזה... יש לי המון מבחנים לעשות ואני עוד לא יודעת תאריכים. מקווה שיודיעו לי בקרוב.

CitizenErased

New member
אנשים, ב-תחילת- יולי התכוונתי ללפני ה10.

זה בעייתי מאוד אצל הרבה? כי בעיקרון מאוחר יותר אני לא חושבת שאני אוכל.

../images/Emo45.gif כל התאריכים אחלה.

אני מציע גם שיזומנו קומנות 30 סקנדס טו מארס, בילי טלנט, ו.. עוד שיש XD

Fall Out Liel

New member
חח אני חברה גם ב..:../images/Emo168.gif

פול אאוט בוי. אני כותבת מדי פעם במכר. ואני בקומונת פאניק. אני יכולה להודיע אבל..מז'תומרת פיקניק? מין מפגש כזה של כמה פורומים ועושים על האש או משהו? XD

MoonyAvFreak

New member
אני לא הכי יודעת מתי אני יכולה.

יש ברמצווה לבן דוד שלי, לא יודעת מתי. והשאר תלוי במשמרות שלי, אני אדע רק באותו השבוע, ככה ש..אני לא הכי יודעת. תקבעו יום ומקסימום, מה לעשות, אני לא אגיע. הצעה - הקומונה של 30seconds to mars, כי היא קומונה שליטה
חחח. הממ כן :) יהייה מגניב ^__^

למעלה