ריכוז תוצאות סקר עישון

רותי&ע

New member
../images/Emo41.gif ריכוז תוצאות סקר עישון

קודם כל-ריכוז תוצאות הסקר הקודם : האם את/ה מעשנים/מרשים שיעשנו ליד הילדים? 1. לא - אף פעם - (23) 60%. 2. לפעמים / משתדלים שלא - (3) 7%. 3. רק כשאנחנו אצל חברים שמעשנים - (1) 2%. 4. רק כשאנחנו מחוץ לבית - (1) 2%. 5. כן - (10) 26%. סה"כ השתתפו 38 משתתפים. (מסקר לסקר כוחנו עולה
) ותודה לאמנון מרגלית על הרעיון.

רותי&ע

New member
ועכשיו,כדי שלא יהיה משעמם-סקר חדש

כמה לדעתכם ההורים צריכים להיות מעורבים במה שקורה בגן? ותודה ל-limori על הרעיון. (אתם מוזמנים לשלוח לי למייל רעיונות לסקרים נוספים) יאללה, להצביע..

רותי&ע

New member
מתי שבא, אפילו יום שלישי ../images/Emo8.gif

אחרי שמפסיקים להצביע לסקר מגיע הזמן להחליף אותו. כשיש רעיון לסקר אחר, כמובן.

anat30g

New member
תשובה לסקר - בטח שמתערבים

נכון שלא כל גן פרטי הוא גן קהילתי - אבל מעורבות הורים לדעתי חיונית בכל גן. ענת

תיורז

New member
אם כבר מדברים על עישון

אנו לא מעשנים. ואני די שונאת ריח עשן ודי מקפידה שליד בני לא יעשנו... אך חמי (אביו של בעלי) שהוא אדם נפלא, אוהב מאד את הנכד והוא מעשן בשרשרת... סיגריה אחר סיגריה. בביתו, הוא באמת משתדל לא לעשן ליד הנכד אך לפעמים כשהוא מעשן במרפסת, אני כן מריחה את העישון... ולא נעים לי להעיר... מספיק שהוא משתדל? או להיות יותר קשוחה? לפני הלידה, היה מעשן לידי חופשי חופשי והייתי בורחת באלגנטיות לצד שני של החדר כל פעם.

אם הוא מתחשב - כל הכבוד לו

בסה"כ מדובר בביתו, ובמאמץ (אדיר, כנראה) שהוא עושה שלא לעשן ליד הילד. אם הריח מגיע מהמרפסת - אין כל כך מה לעשות. הוא עושה מאמץ עבורכם ועבור הנכד שלו - ומגיע לו כל הכבוד על כך. לא הייתי מעירה, בטח לא אם מדובר באדם נפלא כמו שאת מתארת. וסתם קוריוז - אמא שלי היתה מעשנת כבדה. כל התחנונים והתירוצים שבעולם לא הצליחו לשכנע אותה שתפסיק לעשן. כשהודעתי לה שאם היא לא מפסיקה לעשן היא לא תחזיק את הנכד העתידי (שאז עוד היה בשלבי מחשבה בלבד) היא נגמלה (בייסורים) ומאז מחזיקה מעמד ועוד גוערת במי שמעז לעשן לידו, כך שיש תקווה - קצת לחץ פיזי מתון וזה עובד

אמאשל

New member
אם תשימו לב

אז ל 26% מחברי ובעיקר חברות הפורום ממש לא איכפת איזה נזק הם עושים/עושות לילדים. ממש זוועה. עדינה

לא צריך להסחף...

"ממש לא אכפת" היא מילה קשה. קשה מדי. ואת זה אני אומרת כאמא שאוסרת על עישון ליד הילד שלה, עד כמה שניתן. את לא מוציאה את הילדים שלך לרחוב? הם לא נושמים שם את עשן המכוניות? ובקניונים או בתי קפה? לא מריחים את ריח העשן? ומה לגבי מאכלים שיש בהם צבעי מאכל? את נותנת להם לאכול אותם? וחומרים משמרים? ומה לגבי שוקולד? או קולה? האם זה אומר שלא אכפת לך מהילדים שלך? כל אחד שם את הגבול שלו במקום שונה. זה לא אומר שלמישהו לא אכפת מהילד שלו אלא שדרך החיים שלו והדגשים שלו שונים.

שישיר

New member
הלו..איזו הגזמה...

לא אכפת? מאיפה את יודעת מה אכפת לאחרים? נראה לי שהתבטאת בצורה קצת מוגזמת.. לא חסרים דברים שעושים נזקים, ולכל אדם יש את הגבולות שלו.. אל תשכחי שאת לא היחידה שכותבת פה...

למעלה