ריץץץץ ???? היה אלוווווווףףףףף !!!!!

נתייי4

New member
../images/Emo41.gifריץץץץ ???? היה אלוווווווףףףףף !!!!!

חזרתי מהריץ' היה קטלני ביותתתתרררר אני לא רואה בעיניים.. יואוווווו איזה כיף היההההה כמה חומרים חדשיייםםם הורסים תאמא של הבריאוות !!!!! ג'ואל דפקה הופעה ושואו גדול מהחיייייםםם ודודי הפציץץץץץ בקיצווור היה מושלם ! לילה טוב דודי שרון וג'ואל אהבת חיי הנצחיייייית !

ציונעע

New member
נתי סתכל על הזמן הגבנו ביחדדדדדדד !

חחחחחחחחחחחחחחח וואי היה מושלםםםםםםם אני גמור כמה וודקה .

TAL BAR ZOHAR

New member
היה מ-ד-ה-י-ם-!!!!

אוירה מיוחדת במינה קהל שהמון זמן לא פגשתי היה דחוס מדיי עד אפס מקום ואפס אויר אבל זה היה צפוי מאוד ! בא נאמר שבמהלך החג והשילוב עם ההרכב לאחר פגרה ממושכת גורם למסיבות לחץ !! ערב של צמרמורות ערב שקשה לשכוח דודי וג'ואל במיטבם עם המון יציאות מפתיעות ואיכות מוסקלית וסאונד מהפנט! כמו ששמתם לב כל ההופעה של ג'ואל בנויה מהאלבום השני הקטע של "יעקב" במאש אפ ל"פיטלייס" פשוט אגדה ! THIS IS MY CODE דיי נראה שהולך לתפוס את מקומו של בומבסטוס והולך להפוך לעוד אחד מהקטעים המשובחים והמשוגעים של הצמד VOZE VOZE מקבל את הנפח והבמה שלו ובצדק פשוט ביצוע מ,ו,ש,ל,ם,!! דודי שרון בקטע חדש שאיתו אגב פתח בסט חזק במיוחד ! כרגע הוא בקטגוריות ללא שם למרות הניק שדודי הדביק לו !

RICH WAS FUCKING "RICH" GUys!

הריץ'
היה נדירררר... דודי עלה על הסט - קיבלתי את כל הכוח שהיה חסר לי כל הזמן הזה! דודי
עלה עם מוזיקה אייכותית, המון המון אהבה פשוט להזיז את כל החושים! ובייבי דיווה
ג'ולההההה
כפרעליההה עלתה כל הקהל לא יכל להתאפק לסקסיות שלה! המון המון חושניות לסביות דחפו לכל עבר וצעקות ברקעעע...
איסה כוסיתתת!
היא התחילה לזמר צמרמורת בכל הגוף החושים התחדדו יותר ויותר משהילוב של 2 כוכבים צמודים אין יותר עולם הכל נמחק! ואחרי זה SPOTLIGHT! ולהשתגיעע עם הביטים! היה נדיררררררר...הופעה שבא אגרתי כוח!!! השבוע התחיל על רגל ימיןןן ועם טון LUCK!
היה מאוד כיף לראות את חברי הפורום שוב!
טלילה דודי ג'ולההההה היה
הורסססססססססססססססססססססססס!
אוהב המון המון JOJO BITCH

למעלה