רעיון לסקר

ThePiper

New member
../images/Emo41.gifרעיון לסקר../images/Emo41.gif

הממ, צפיתי היום בארכיון הסקרים וראיתי שהסקר לא התעדכן מאז יום הולדתו של ג'ימי פייג' (התאריך שחגגתי בו את יום ההולדת שלי השנה, 9/1/03), אז החלטתי להביא רעיון לסקר למנהל (שכנראה לא נמצא כאן עכשיו): מהי עטיפת האלבום הכי יפה של הפלוידים? מכיוון שיש מקום רק לעשרה תשובות זה יהיה סקר בהמשכים. אני לא אכתוב כאן עכשיו את האפשרויות, את זה יעשו בסקר (וכללל האלבומים חייבים להכלל) מהו אלבום ההופעה הטוב ביותר של הפלוידים? ההשראה נלקחה כמובן מפורום אגדות רוק (עד 120 שנה, עוד כמה ימים הוא חוגג שנה להווסדו) וכל התנאים מהשאלה הראשונה חלים גם לגבי השניה.

ולפינק פלוייד יש יותר מ 10 אלבומים

שוב ממקור ראשון
אבל, כל עוד אין לפורום מנהל (מה קורה meandmeandme?), הכל אקדמי. בקשר לאלבום הופעה בעיני, אני חייב להגיד שלצערי אומה גומה הוא הטוב מכולם, לצערי משום שהוא לא מכיל חלק ניכר מהיצירה היותר פרוגית שלהם, אבל הביצועים שם הרבה פחות מעושים מאלבומי ההופעה האחרים.

האלבום הופעה שאני הכי אהבתי שלהם...

זה ההופעה שלהם בפומפיי עטיפת האלבום הכי יפה...? אוי, זה קשה...נראה לי שאני אבחר בפולס...

lior efi

New member
האלבום הופעה הכי טוב הוא ללא ספק...

פומפיי! שעכשיו מרגש את כולנו בגירסת די.וי.די! ועטיפת האלבום הכי שווה לפי דעתי היא הפרה המשוגעת, אך תמימה למראה, של אטום הארט מאדר! (אין לי כח לכתוב באינגליש)

Nir of GondoliN

New member
אני מסכים עם פומפיי..

והעטיפה הכי יפה היא של האממ.. אומהגומה אני חושב

"פומפיי" זו לא הופעה חיה

כי אין קהל. זהו בעצם וידאו-קליפ אחד ארוך. למעשה, במקור "פומפיי" הופק לשם הקרנה בתחנות טלוויזיה אירופאיות, לצרכי קידום מכירות תקליטי הלהקה, ולא נועד לעמוד בפני עצמו.

דדאלוס

New member
מה הקשר בין קהל לבין הופעה חיה?

פומפיי זו כן הופעה חיה, בדיוק כמו שמשחק כדורגל ברדיוס ללא קהל הוא עדיין משחק כדורגל לכל דבר. בפומפיי לא היה אולפן, לא נעשתה עריכה, והבחורים צולמו כשהם מנגנים חי.

ThePiper

New member
אני מבקשת לא לענות עכשיו, תתאפקו!

והנה אלבומים חיים שעולים בראשי כרגע: אומגומה פומפיי לדעתי צריך להכלל. הצליל העדין של הרעם פולס Is there anybody out there? - the wall live ולא עולות לי כרגע עוד הופעות רשמיות בראש.

למעלה