רעיונות/הצעות לעיצוב מודעה לכלבים שחורים

SUMMER8

New member
../images/Emo41.gif רעיונות/הצעות לעיצוב מודעה לכלבים שחורים

היי לכולם, פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום הזה (אני מהפורום השכן, פורום כלבים
). אינני יודעת אם הגעתי לפורום הנכון (אם לא - אשמח אם תמליצו עם פורומים נוספים שיוכלו לעזור). אז ככה: הרבה מתנדבי עמותות למען בע"ח בפורום כלבים טוענים שכלבים שחורים פחות מבוקשים מאשר כלבים בצבעים אחרים (וזה נכון!), בגלל אמונות טפלות ודעות קדומות (קראתי על זה הרבה) ובגלל זה הם נתקעים בעמותות תקופות ארוכות... מחכים לבית חם, או שבסופו של דבר מומתים. אנו רוצים לנסות ולקדם את האינטרסים של הכלבים השחורים. חלק מהעניין הוא להכין מודעות להעלאת המודעות על הכלבים השחורים שנמצאים תקופות ארוכות בכלביות ללא דורש. מצ"ב פלאייר על הכלבים השחורים, אולי כך נעלה את המודעות בקרב הציבור לגבי הקשיים של כלב שחור בישראל 2008. יש למישהו רעיונות לעיצוב פלאייר ? (אני רוצה להכין כמה פלאיירים, אז כמה שיותר רעיונות - יותר טוב). יש למישהו רעיונות לסלוגנים ? (קיבלתי כמה הצעות אבל אני רוצה עוד...). אשמח אם תשתפו פעולה ותודה מראש לכל העונים

לי יש כלב שחור והוא מדהים!!

תנסה ללכת על הסיסמא שחור זה הכי אחי ותשים תמונה של כלב עם מבט כובש ובמודעה תנסה לשחק על מילים צבאיות וכל זה.. ולמטה תעשה מין הלצה..ותכתוב אתם יודעים מה אומרים על שחורים... אז זה נכון...באמת יש להם יותר גדול...(מוח) או בדיחה אחרת..

ומה עם מה שצירפת להודעה../images/Emo35.gif

זה מקסים.. [רק שהייתי מחדדת יותר את הכיתוב
] את רוצה להכין כמה סוגים של פלייארים

SUMMER8

New member
כן, אני רוצה להכין כמה סוגי פלאיירים שונים

בגלל זה אני מחפשת הרבה רעיונות. לגבי הפלאייר הראשוני שצירפתי, אמרו לי שהוא שחור מידי... ניסיתי להעביר בו מסר שהחיים של השחורים קשים ובכך לנסות להגיע ללב של אנשים, אז לא נראה לי שזה יצליח. הטענה העיקרית שהפלאייר הוא לא טוב בגלל שהוא שחור מידי, שאנשים לא אוהבים דברים עצובים ושדווקא עדיף לשים כלב שחור שמח ושובב... וזה מה שאנשים רוצים. מה דעתך ? מה ז"א לחדד את הכתוב ? מאיזו בחינה ? מבחינת עיצוב או לעשות אותו קצר יותר ?

אפשר להסתכל על זה מכמה כיוונים..

כשאת מציגה כלב עצוב מאחורי סורגים זה מעביר את תחושת הכאב של הכלב וזה גורם לך להגיד "אני רוצה אותו", הלב שלך יוצא אליו.. אבל מצד שני, זה יכול להשרות אוירה לא נעימה, ולגרום לאדם להרגיש ש"אני לא רוצה כלב כזה עצוב" או משהו בסגנון.. קשה להחליט מה יעביר יותר את המסר ויגרום לאנשים לרצות לאמץ כלב שחור
ולגבי הכיתוב, אם תשימי
, הכתב מטושטש ולא ברור.. ולגבי המלל, אז פליירים לא צריכים להיות כלכך ארוכים, פלייר זה להיות ענייני, קצר וקולע. מה שהכנת יכול לשמש כמודעה גדולה אבל לא כפלייר.. אבל זו רק דעתי

למעלה