רענון נהלים לכבוד החנוכה

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif רענון נהלים לכבוד החנוכה

אין שום קשר לחנוכה, אבל זה היה נשמע נחמד בתור כותרת.
בזמן האחרון הגיעו אלינו כמה חברים חדשים וזה זמן מצויין לרענן נהלים. היות ואני לא נמצא כאן ברוב שעות היום חשוב מאוד שכולם יקראו ויפנימו כי בסופו של דבר זה בשבילנו. יש בסך הכל שלושה דברים שחשוב להקפיד עליהם בכתיבה בפורום: 1. ספויילרים - הודעות שעוסקות בעלילות שעדיין לא שודרו בארץ חייבות להיות מסומנות בסימן
בכותרת או במילה "ספויילר". הודעות שלא יסומנו יימחקו. במידה וההודעה שלכם עוסקת בעלילות נוכחיות ועדיין מתחשק לכם לשתף אנשים בספויילר רצוי לכתוב אותו בסוף ההודעה, ולהתריע על כך (עם הסימן) כדי שאנשים שלא רוצים לקרוא ידעו מתי להפסיק. זאת לא בקשה גדולה מדי, אין כאן הרבה אנשים שזה מפריע להם - ועדיין אני חושב שצריך לכבד את המעטים שכן נמנעים מלקרוא כדי שכולם יוכלו להיכנס לכאן ללא חשש. 2. שרשורים - אין צורך לפתוח כמה שרשורים העוסקים באותו נושא, אלא אם כן עליתם על תובנה מדהימה ששווה פתיחת דיון משל עצמה (ובמקרה הזה אפילו מומלץ לפתוח שרשור). למי שלא יודע או שכח - פתיחת הודעות חדשות דוחקת מהעמוד הראשי שרשורים קודמים, ורובנו הרי קוראים רק את מה שמופיע בו. עם זאת, במידה והשרשור כבר "לא קופץ" (כלומר עברו 72 שעות מאז כתיבת ההודעה הראשונה בו) רצוי ואף מומלץ לפתוח שרשור חדש, גם אם הוא עוסק באותו נושא בדיוק. 3. סגנון הודעות - אחד הדברים הכי בולטים וחיוביים בפורום שבנינו כאן הוא הרמה הגבוהה של הדיונים ובעיקר של האנשים שכותבים אותם. חשוב שנשמור על זה, כי כולנו מכירים את הסטיגמות הקיימות בנוגע לאופרות סבון וצופיהן ואנחנו כאן כדי להוכיח אחרת. הודעות כמו "לין המלכה!!!!!!" מתאימות יותר לגנון, ורצוי שמה שאתם כותבים יכיל תוכן שאנשים ירצו לקרוא. כמובן שאין שום הגבלות, חוקים ומסגרות לכתיבת הודעה - להיפך - אפשר לדבר על הכל באופן חופשי לגמרי שכן זה בעצם הרעיון של הפורום. וזהו. יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שקראתם. שיהיה לכולם חג שמח וסופשבוע נעים!

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif "לין המלכה"...?!

טוב שלא נסחפת יותר ואמרת מרי או תומס...
ובקשר לתקנון קראתי והפנמתי...

../images/Emo8.gifאין כמו לין ואסתר

תמיד נשארת נאמנה לאהוב ליבה במשך שנים פול ווליאמס אשר כמעט היה איתה בסוף זוכרים? ואז כריסטין החליטה להיות איתו ולא עם דני הזמר בנו של רקס אני גם מאוד אוהבת את אסתר נכון שגם היא מאוד נאמנה למיס סי? איזה נאמנות של שנים .... זוכרים כמה שהיא אוהבת אותה שזה לא יאמן זוכרים ששתיהם היו חטופות איך היא עדיין שמרה עליה בלי לקבל תמורה כספית

אפרופו חנוכה...../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif

חג שמח לכל פורום צח"מ !!! תהנו ושיהיה רק שמייח תמיד...

junny

New member
קראתי מותק

מאוד חשוב כל מה שכתבת ואני מקווה שיופנם ע"י משתפי הפורום כי עד עכשיו היה לנו כייף וכולנו רוצים שימשיך להיות

junny

New member
רונני

זה מעולה- הקטע עם החיילת הצחיק אותנו כל השבת.. היו לנו אורחים וכל פעם שמישעו הלך לשירותים חיקינו את המחשב.. בקיצור בזכותך צחקנו שבת שלמה כמו ערמת ילדים

Pete® Pan

New member
פחחחחעעע!!! שמייח שנהניתם! ../images/Emo23.gif

בקרוב עוד משהו קטלני לא פחות...

taish

New member
קראתי, הפנמתי, יישמתי

שחר, אני מסכימה לחלוטין לכל מילה שכתבת, ותודה רבה! וזה גם לא יצא ארוך מדי (טוב, לפחות לא לפי קנה-המידה שלי... אצלי הרי כתיבת הודעות ארוכות ומפוצצות זה סוג של דרך חיים...) רוב האנשים פה באמת מקפידים על הנהלים האלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה ליישם אותם כאן, או לגרום לאחרים להפנים אותם. דבר אחד ראוי לציון ולהדגשה: לגבי הנוהל השני שהזכרת (שרשורים), צריך לקחת בחשבון שיש פה אנשים שלא תמיד יכולים לראות את הפרקים במהלך השבוע, ולכן הם צופים (וגם כותבים תגובות) ביום שישי (או שבת). כשכותבים תגובות בשישישבת - אין מה לעשות - סביר להניח שהשרשורים הרלוונטיים כבר לא מופיעים בתחילת העמוד. במצב כזה, לעיתים "מפוספסות" תגובות רק משום שהן נכתבות בשרשורים קודמים שאף-אחד כבר לא שם לב אליהן. לא תמיד שווה לפתוח על אותם נושאים שרשור חדש (כי לעיתים השרשור הקודם עדיין מופיע באותו עמוד). לכן אני ממליצה (למי שזה חשוב לו, כמובן) לעבור שוב בסופ"ש על השרשורים מאמצע השבוע, ולראות אם התווסף להם איזה משהו מאיר עיניים. זה מה שאני משתדלת לעשות (וזוכה להפתעות נעימות!) ואפרופו, רק היום כתבתי תגובה (ארוכה, כהרגלי) על הפרק של יום חמישי - אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב... חג חנוכה שמח לכולם, וסופשבוע נעים!

The Abbott Girl

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo47.gif../images/Emo72.gif

רק עם דבר אחד לא הסכמתי... מי ירשום הודעת: לין המלכה?

python 4

New member
מסכים עם כל מילה!../images/Emo45.gif

חוץ מהעובדה שאצלי בגנון אף אחד לא היה אומר "לין המלכה". לאיזה גנון הלכת? גנון מריסה?
וכן, להימנע מספויילרים, תודה. ספויילרים זה רע!

אומנות השרשור...../images/Emo88.gif

נתקלתי בזה באיזה שהוא פורום וישר נזכרתי ב"רענון הנהלים" של שחר...

למעלה