רפואת שיניים

garaj

New member
שאלון קבלה לרפואת שיניים

בבקשה אני רוצה לדעת מהן השאלות שיהיו בטופס של שאלון קבלה לרפואת שיניים (האוניבריסטה העברית) בבקשה עזרו לי.........

עתיד ביה"ס לרפואת שיניים באת"א

לפי כתבה בNRG, נראה שהמגעים של ביה"ס עם קופת חולים כללית מתקדמים לא רע. לא פתרון אופטימלי, אבל לפחות ביה"ס לא ייסגר...

viic

New member
ראיונות לרפואת שיניים ?

לא קבלתי הזמנה לראיונות של רפואת שיניים עדיין ! יכול להיות שזה בגלל שרשמתי רפואת שיניים במקום שני ? { והסכם שלי לא נמוך הוא סבבה ) האם אני צריכה לדאוג כי אני רואה אנשים פה בפורם שזימנו אותם להשבוע ?

viic

New member
תשובה

אני מקווה שהסכם יספיק להגיע לראיונות לרפואה ! נרשמתי לרפואת שיניים בשביל לתרגל את הקטע של ראיונות.

medic20

New member
מה הבנת אבל מהכתבה?

נראה לך ששנת הלימודים תיפתח שם במתכונת כלשהי?

אי אפשר לדעת

המגעים האלה נמשכים כבר לא מעט זמן ואי אפשר לדעת מתי הכל יקבל אישור. נקווה שיספיקו לאשר ולסכם הכל לפני ששנת הלימודים הבאה תתחיל.

asiuta

New member
אז יש עוד סבבים לראיונות של רפו"ש?

כי עדיין לא קיבלתי זימון וזה נראה לי קצת מוזר אם הראיון הוא ב-26.5.

mmm wondering

New member
התקשרתי היום לפקולטה

והיא אמרה לי שלא קיבלתי זימון בגלל שקודם מטפלים בעדיפות הראשונה למרות שאני בהמתנה בעדיפות ראשונה ואמרה לי שיהיה עוד סבבים לשאלון..

michaelmanr

New member
לא קשור לעדיפויות

אצלי רפואת שיניים היא בעדיפות שלישית, וגם הסכם שלי אני חושב לא בשמיים. אם את חושבת שהסכם שלך בסדר אז תמתיני ואני מקווה בשבילך שתקבלי את הראיון הנכסף. ויש לי שאלה אלייך למה בחרת להיות רופאת שיניים ??? (את מוזמנת לשלוח את התשובה במסר אישי אם יותר נוח לך.. :)

eimad

New member
שאלות שקשורות בך

אני עשיתי את השאלון שנה שעברה כל מיני שאלות , חוויות ..וכו'.. לא להילחץ השאלון לא מכשיל ... אם לא תעברי יהיה לך ראיון בהצלחה

garaj

New member
עוד שאלה!!

תודה .... אבל הייתי מעוניינת בתשובה יותר ספיציפית... איזה סוג של שאלות.??.. דוגמא לשאלות נפוצות??... אני שוב מודה לכם

asiuta

New member
?

לא קיבלתי עדיין זימון.. יכול להיות שזה בגלל שרפואת שיניים אצלי זה בעדיפות שנייה?

למעלה