רפואת שיניים

Trollet

New member
היי חברים..שאלה בקשר לרפו"ש

קיבלתי היום מכתב ובו זומנתי למבחן המנואלי.. לא ציפיתי לקבל כי המזכירה של החוג אמרה שרק במקרה של דחייה לרפואה הם יתחילו "לטפל" בי.. בכל מקרה השאלה שלי.. מתי זה השאלון של הרפואת שיניים ביחס למבחן המנואלי? ואולי מישהו כאן יגיד לי שהשאלון לא אכזרי כזה שהיה במו"ר? תודה מראש :)

NoOoLa

New member
ראיון לרפואת שיניים

יצא זימון למבחן ממוחשב לרפואת שיניים , יש לי ב 4.7 , אבל אנו עשיתי גם מבחן מרקם ועוד לא הגיעה ההחלטה . אני חייבת ללכת לראיון הזה על אף שאני לא אוהבת רפואת שיניים אבל אין ברירה אם חס וחלילה לא התקבלתי לרפואה. אז השאילה שלי היא איך מתקוננים למבחן זה , מה השאילות ומה אתם מייעצים לי ? תודה רבההההההההה

epsilon1

New member
השאלון לפני המבחן

מיד כשמסיימים עם השאלון עוברים למבחן. השאלון זה שאלון פשוט עם שאלות על אופי המקצוע ועל עצמך, אין בו דילמות או דברים כאלה. השנה הראיון כנראה יהיה דומה למרק"מ.

epsilon1

New member
...

למה נרשמת לרפואת שיניים אם את לא אוהבת את זה? לא חבל על ה-300 שקל של השאלון? בכל מקרה אין מה להתכונן למבחן הממוחשב, הוא בודק יכולות מנואליות (ידניות).

medic20

New member
אוף!

אם את לא אוהבת אז אל תלכי. גם אני לא אוהב משפטים, ולכן אני לא נרשם לזה. למה אין ברירה? חייבת רפואת "משהו"? מה שכן, אם את כן נרשמת, זה מקשה עוד יותר עלינו כמתמודדים על 75 המקומות הבודדים בכל המדינה. אבל, זו כמובן זכותך...

NoOoLa

New member
.......

מצטערת על כך שלא הייתי ברורה בתשובתי ... אני נרשמתי לרפואת שיניים כעדיפות שנייה ... כן שלא אוהבת רפואת שיניים אבל זאת כאופציה שנייה ללמוד השנה אם חס וחלילה לא התקבלתי לרפואה ... ואז אני עוברת בשנה הבאה ומנסה עוד פעם להתקבל לרפואה .....

Trollet

New member
אהא

אבל למה לא כתבו שיש שאלון לפני זה פשוט כתבו שמזמנים אותי למבחן מנואלי ממוחשב..אבל ממה שאני מבינה ממך בהתחלה יש את השאלון ואז מבחן שמורכב מראיונות אישיים ומבחן מנואלי..

epsilon1

New member
לא...

לא יודע מה אצלך אבל אני זומנתי חודש שעבר והיה קודם שאלון ואחרי זה מבחן מנואלי. הראיונות זה בשלב מאוחר יותר (לא קשור למנואלי).

Trollet

New member
הבנתי..

לא ברור אבל נראה לי שב- 4.7 אני עושה רק את המבחן המנואלי.. אולי אתקשר למזכירות החוג מחר.. תודה רבה על התשובות

smiley87

New member
גם אני קבלתי זימון למבחן המנואלי

אתה בטוח שז"א שנדחיתי רפואה???? מצב הבקשה עדיין בטיפול.......!!

רפו"ש

האם אם קיבלת זימון לרפואת שיניים, זה אומר שבוודאות נדחית מרפואה??????\ אנא ענו בהקדם!!!!

למעלה