רציתם לקבל מכתב מאלוהים

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gifרציתם לקבל מכתב מאלוהים ../images/Emo35.gif

מרימים מבט לשמיים סימני שאלה בעיניים מחפשים מענה בתפילת הלב לו רק שאלנו פחות והקשבנו יותר לו רק היינו רואים פחות בעיניים ויותר עם ה
לו רק היינו מאזינים לעולם מסביב אולי היינו רואים שאלינו נשלח מכתב .. ----------------
---------------- מכתב מאלוהים חבר יקר, מה שלומך? הייתי מוכרח לשלוח אגרת לספר לך עד כמה אכפת לי ממך. ראיתי אותך אתמול כאשר שוחחת עם חברייך, חיכיתי כל היום בתקווה שתרצה לדבר- גם איתי. נתתי לך שקיעה לסיים את יומך, ורוח משב קרירה להשיב את רוחך. וחיכיתי- ולא באת... זה כואב לי , אבל אני עדין אוהב אותך. כי אני חברך. ראיתי אותך ישן אמש - והשתוקקתי לגעת בשמורות עינייך, אז שפכתי את אור הירח על פנייך. יש לי כל כך הרבה מתנות בעבורך. אם רק היית מקשיב לי - אני אוהב אותך ! ניסיתי לומר לך זאת בשמיים הכחולים ובדשא הירוק והרוגע , לחשתי זאת בעלי העצים - שמתי זאת בצבע הפרחים , צעקתי זאת בפלגי ההרים , ונתתי לציפורים שירי אהבה לשיר . אהבתי אליך עמוקה מהאוקינוס וגדולה מהצורך הגדול ביותר בלבבך - שאל אותי , דבר אלי , אנא , אל תשכחיני - יש לי כל כך הרבה מה לחלוק עמך . אני לא אטריד אותך יותר - זו ההחלטה שלך ! אני בחרתי בך , ואני אחכה ... אני אוהב אותך . חברך , אלוהים.

למעלה