רק בת אולפנא

../images/Emo41.gifרק בת אולפנא../images/Emo41.gif

זה יכול לזרום ולהיות ממש מבדר אם תשתפו פעולה, כל אחת כותבת כמה שיותר משפטים שקשורים לדברים שרק בנות אולפנא עושות ודברים שמאפיינים אותן.
המשפט מתחיל ב- רק בנות אולפנא... או רק אולפניסטית... וכאלה.
אני ממליצה לכן לכתוב כל משפט בתגובה חדשה מתחת להודעה הזו על מנת שיוכלו להגיב ולפתח את המשפט שלכם ובעיקר להתבדח עליו. מינימום 7000 תגובות אתן שומעות
אנחנו נפתח את תרבות האולפניסטיות

רק אולפניסטיות

יצפו בקוצרוח לשבתות אולפנא וסמינריונים, אבל כשזה סופסוף יגיע הן לא ייכנסו לאף יחידה...או שילכו באמצע..

רק אולפניסטית

תתחיל מכיתה ז' לחשוב על שנת שירות ותהיה בטוחה איפה היא תעשה אבל כשתגיע ליב' תגלה שאין לה מושג מה היא רוצה....

אלעריש

New member
רק אולפניסטיות

בס"ד נפרדות בנשיקות, חיבוקים ושאר ירקות מחברה שהן הולכות לפגוש מחר בבוקר..

אלעריש

New member
לאו דווקא...

בס"ד ע"ע אמא שלי...
אבל לאמא שלי יש שריטה, היא לא פונקציה..

רק אולפניסטיות..

יהיו בטיילת באילת באותה חנות וכולן יקנו את אותה חצאית בדוגמאות שונות כדי שהמוכר יעשה לנו הנחה של 10 ש"ח...

רק אולפניסטית

תמשיך לדבר על ההכתרה המוווושלמת שהיתה למחזור שלה אפילו שכבר פסח...

Efrat K

New member
ורק בנות ממחזור נ"ה מאולפנת אמי"ת חיפה

ימשיכו לדבר על 2 ההכתרות המושלמות וה3 רבניות שהיו להן. אין מה לעשות,אנחנו מחזור נדיר!

Efrat K

New member
אז ככה

עד לפני הרבה שנים היו עושים אצלנו הכתרה בי"ב כמו בכל אולפנה,מה שקרה זה שבי"ב זה הפעיל המון לחצים על הבנות בגלל שזאת השנה האחרונה ואין הזדמנות להשלים בגרויות בשנה הבאה אז החליטו להעביר את זה לי"א. אז כך זה התנהל מספר שנים שזה היה בי"א ואנחנו עשינו הכתרה שנה שעברה כשהיינו בי"א. אנחנו שתי כיתות בשכבה ושתי בנות מכל כיתה נבחרו עם מירב קולות ולא ידעו מה לעשות אז היו לנו שתי רבניות והייתה לנו הכתרה ממש יפה. השנה הגיע מנהל חדש והוא רוצה לשנות את התדמית שיצרו לבי"ס ולהפוך אותה לאולפנה ולתת לי"ב סיום מרשים,כי כשעושים את זה בי"א אז כל האנרגיה יורדת ואת י"ב לא מרגישים בבי"ס וככה יוצא שאף אחד לא מכיר את שכבת י"ב וי"א הופך להיות השיא. אז העבירו את ההכתרה לי"ב ושאלו אותנו אם אנחנו רוצות לעשות שוב,בהתחלה הייתה התנגדות של רוב הבנות אבל המנהל שיכנע אותנו לעשות שוב ועשינו שוב פעם,פעם שנייה. וככה יצא שהיו לנו שתי הכתרות ו3 רבניות.

למעלה