רשומה חדשה בבלוג

הופעה בראשון?!?!?!

אוהד כתב בבלוג משהו על הופעה בראשון לציון בראש השנה- אני חייבת !!!! לדעת איפה בדיוק!! מי שיוכל/תוכל לעזור ישמח אותי מאוד! זו תהיה מתנה נפלאה ליומולדת ולשנה טובה!! תודה מראש

בבקשה... אני אספר הכל

וגם אנסה לצלם... ואז לשים את התמונות (ניר, צתטרך להקטין אותן כי אין לי מושג איך)

אם היינו גרות קרוב היית באה איתי

אבל גם אני לא הולכת כי אין לי עם מי ללכת
ואני גם לא יודעת כלכך איפה זה.

herut123

New member
אממ אז אולי

אם גם את רוצה ללכת וגם אני, נסע באיזה תחבורה לשם יש מאצלי רכבת לרמת גן ולך בטח גם לא? או אוטובוס זה קרוב לך? ואז ניפגש בתחנה ונילך?

herut123

New member
אוקי אז בסוף הייתי וחזרתי הרגע...

וואי הטקס היה כל כך יפה ומרגש ועצוב :( שהבן שלו דיבר זה היה ממש עצוב וגם שאישתו. והכיכר שיש תמונה של עוזי ולא ממש ראיתי אותה טוב כי היו הרבה אנשים שיצאנו. אז מזל שהלכתי כי זה היה לי מאוד חשוב. וראיתי גם את עדי פסקל ואמרתי לה שלום.

היה ממש מרגש ויפה!!!!

אוקיי... אז היה טקס! וטקס יפה!!! יצועים יפים, חוץ ממיקה שדה, לא אהבתי את הביצוע שהיא נתנה ל"אלוהים שלי". עידו חיטמן דיבר ממש יפה... כל כך ריגש!!! וגם איה דיברה יפה... ניגשתי אליה, הייתי חייבת לדבר איתה. אני ממש שמחה שהלכתי!!! וכמובן פגשתי את חרות, שהיא ממש חמודה, אבל אני התאכזרתי אליה כי הייתי נורא מרוכזת בפדיחות שאמא שלי עשתה לי... כן, כן אמא שלי מצאה את הזמן ה"מושלם" לדבר עם אוהד שכמובן היה שם. אז היא החליטה לספר לו עליי ועוד כל מיני דברים (מה לעשות... זאת אמא, כשהיא מדברת עליי היא הכי גאה בעולם, זה לא משהו נחמד, נו מילא). סליחה חרות!!!!!!!!!!! בכל אופן, אוהד כהרגלו היה נחמד!!! הבנאדם פשוט ברוח טובה!!! אוהד אמר לי שבהופעה ב- 30 הוא ישיר שיר של עוזי... לא ידוע איזה- אמרתי לו שהפורום ישמח לשמוע!!! חנכו את המדליה של עוזי על אבן- ממש יפה!!! אני לא זו אם ראש העיר או יושב ראש אמ"י אמר את זה, אבל כנראה שהיא המדליה הגדולה בעולם והיא תיכנס לשיאי גינס או משהו כזה!!!! תודה לעוזי על המתנה הנהדרת שהוא העניק לנו!!! יהי זכרו ברוך!!!

אהה ושכחתי!!!

הצילומים!!! אז את המופע לא צילמתי, וויתרתי על הרעיון... וצילמתי את המדליה ואני אעלה את זה בהזדמנות, אני צריכה שניר או שמישהו יקטין לי את התמונה או תמונות, לא זוכרת מה יצא ואני אעלה את זה!!! לילה טוב שיהיה לכולם!!!

ranch22

New member
עדי וחירות...

שמחה בשבילכם שהלכתם לטכס הלוואי ואני הייתי יכולה לבוא... הסיקור שלכם יפיפה... ותודה לעדי על התמונות!! יהי זכרו ברוך!

herut123

New member
אוקי תודה :) ו...

אל תדאגי סלחתי
וכן זה בסדר, גם אני רציתי סך הכל לאמר לאוהד שלום כי שיצאתי ראיתי אותו וכזה אבא שלי מתחיל לאמר לו דברים וזה פאדיחותת =\

אייי אפשר להשתגע לפעמים

ממה שההורים אומרים, אבל נווו הם הורים, אין מה לעשות!!!! כך או כך... אוהבים אותם!!!

גם לך יש יומולדת בראש השנה?!

מזל טוב גם לי יש יומולדת, אבל לפנייך
אם נדע פרטים על ההופעה בראשון לציון נודיע כאן בפורום. מזל טוב! ושנה טובה

../images/Emo65.gif היומולדת שלי

ב29.9... נראה לי שאני קשישה יותר מרוב אוכלוסיית הפורום.,. אהיה בת 29 אני אהיה בראשון לחג, לכן התעניינתי, אבל המקום הזה, LIPS הוא לא משהו.. הבמה פיצפונת וכשיושבים על הבר לא רואים כלום. נראה לי שאני אחכה להופעה הבאה. מתי היומולדת שלך?

למעלה