רשימת השירים ועטיפת האלבום

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifרשימת השירים ועטיפת האלבום../images/Emo70.gif

חבר'ה סוף סוף... הנה רשימת השירים של האלבום- סופית ועטיפת האלבום... מהמם.... 1) הכל זה לטובה 2) יום הולדת 3) בראשית 4) לא מאמינה 5) יאללה בלאגן 6) סרט הודי (דואט עם עידן יניב) 7) LOVE BOY 8) את מוכנה (הסינגל הבא) 9) איפה הלב 10) ממגנט 11) יום אחר 12) חורבות האהבה בונוסים: 13) הכל זה לטובה – רמיקס זיו גולנד ודני תובל 14) LOVE BOY – רמיקס אלי אברמוב וזיו גולנד רצועות ווידאו: לולה – במאי: גיא שגיא LOVE BOY – במאית: גילי בוראקס

nerod 72

New member
זו לא העטיפה זה הפוסטר...

אבל ככה תראה העטיפה- אותה תמונה רק בלי הכיתוב למטה ...חח

lee 86

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

לא להאמין שזה אשכרה קורה ואפילו בעוד זמן די קצר...
תודה רבה על הפרסום של הפוסטר והtracklist !!!

איזה מהמם איך אני מתרגש.. חבל על הזמן...

אני רואה את זה הנה אחריי 5 שנים סוף סוף סוף האלבום ...
אבל איפה השיר תחלום שהיא אמרה שהיא מבצעת אותו.. מה בסוף הוא לא באלבום?....

תגובה

1)העטיפה יפה.חבל שזו לא תמונה חדשה אבל מילא יצא להם יפה 2)13 שירים-וואו!!!!!!!!!!! 3)באמת איפה תחלום? 4)אלא רצועות הבונוס?הקליפים כמובן מתבקשים אבל למה למה להוסיף רמיקסים כשאפשר סוף סוף לעשות משהו עם kymbb ו higher?אני מאוד מקווה שהאלבום לא נצרב כדי שישנו את זה(בלי קשר הרמיקס של הכל זה לטובה ממש לא משהו). 5)הדואט עם עידן יניב הוא רעיון מצויין-כבר שנים שלא שמעתי דואט של דנה מאז סקס אחר,וטוב שהיא עושה את זה(וטוב שלא עם עברי לידר)

../images/Emo132.gif להלן תגובתי

1. העטיפה של הדיסק יפה וחיננית , אני אוהב את הפוטושוט עם התלבושת האדומה, מאד מחמיא לדנה (למרות הריטוש הרצחני). 2.בחירה בסהכ נכונה של שירים מתוך כל הדמואים ששמעתי בחודשים האחרונים . 3. לאן נעלמו השירים "תחלום אקוסטי" ו"בבית שלי" שהובטחו ? 4.לפי הסטיקר אני מניח כי הסינגל הבא (הרביעי) יהיה סרט הודי עם עידן יניב והחמישי יום הולדת , שזה כבר חדשות משמחות וטובות. 5.שיהיה המון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהופה!!!!!!11

מעולה! אני חושב שאני אקנה את הדיסק הזה, בחיים לא קניתי דיסק בעברית...

TheMashMash

New member
דיסק בטוח נקנה :)) זו לא שאלה שנתונה לספק.

העטיפה מדהימה , אהבתי אבללללללללללללל ככה : את מוכנה - דנו בזה. איפה תחלום (?) שירים נוספים שהיא אמרה שהיא מקליטה בימים האלה (?)

ashton20041

New member
תגובתי:

העטיפה פשוט מדהימה כל הכבוד על הבחירה הנפלאה !!! בכלל הסט שדנה עם הבגד האדום פשוט הורס!!!!!!!!!!!!!!! ומצויין שדנה בחרה עטיפה מהסט הזה!!! אני כבר לא יכול לחקות מלקנות את האלבום ולשמוע את השירים!! ובעיקר הדואט עם עידן יניב המאד מסקרן!!!!...... רק ממה שהתאכזבתי זה מהרימיקסים בסוף....:נורא קייותי שהרימיקס של אמיר איפרגן יהיה בתקליט שזהו רימיקס מקפיץ ומצויין ועושה את השיר"הכל זה לטובה" עוד יותר יפה....ושמו את הרימיקס שלא אהבתי.... וגם לא הייתי מתנגד לאיזה גרסת בונוס באנגלית..מבין ההקלטות של דנה בשנים האחרונות...."איי פיל לוב" קיס יור מאני בייבי" "יאסוף זרועים"..וכו... אחד מאלה..

TheMashMash

New member
מחזק! הכל זה לטובה של אמיר א - יותר טוב.

ולא הייתי מתנגד למשהו מפציץ לסיום, סטייל צ'ינקוומילה או גרסאת רדיו של GET DOWN ON ME

הלוואי ויהיה לה שיר קצבי טוב!!

משהו בסגנון מג'נונה או סעידה סולטנה. אני בטוח שתיהיה לנו הפתעה מכיוון "יום הולדת", "יאללה בלגן" ו"ממגנט".

סרט הודי ...

אחד השירים הסוחפים, היפים, המרימים, והמדהימים ביותר שדנה הוציאה בשנים האחרונות , אני ללא ספק יכול להכניס אותו למעגל המגנונה , זומבה, ומכת חום .....

למעלה