שירים
לא הסתכלתי על מה שאחרים כתבו, אז אולי יש פה משהו שכבר כתבו פה. אלו שירים שיש לי את הקליפים שלהם מתוך הסדרה על המחשב: עונה שלישית: היט מי בייבי וואן מור טיים - יעל שרוני ונינה קוטלר. אחכה לך - נינט טייב ודנה עדיני. אין לך מה לדאוג - יעל שרוני, נינט טייב ומיה דגן. אם כבר לבד - אלי אלטוניו. את מביאה הכל לידי דמעות - רן דנקר. בתוך - אניה בוקשטיין ורן דנקר. גן נעול - אניה בוקשטיין ורן דנקר/אושרי כהן. דיווה - עידו מוסרי. הבלדה שלי עלייך - רן דנקר, אושרי כהן ואניה בוקשטיין. הדפוק הזה עושה לך טוב - אלי אלטוניו. היא תיקח אותך - דפנה ארמוני. היאחזות הנחל בסיני - הבנות. הלו רני -נינט טייב, אניה בוקשטיין, וטלי אורן. הליכה לקיסיריה - אניה בוקשטיין. המלח שלי הוא המלאך שלי - עידו מוסרי. השיר שלנו - רן ונינט. וזוהי רק ההתחלה - הלהקה. זמר לספינה - רן דנקר. יחד - הלהקה. ימים של שקט - רן, אושרי ורונה לי. ככה זה - אלי אלטוניו. כשאת איתי - רן דנקר. כשאתה איתי - אניה בוקשטיין. ללכת שבי אחרייך - רן, נינט ואניה. מאוחר מדי - דנה עדיני. מה איתי - רונה לי. מוגלי ובאנה - רונה לי ואושרי. מרוב אהבתי - אלי אלטוניו. נד נד - מלי לוי. נולדתי לשלום - הבנות. נוצה ברוח - רן דנקר. ניגע אל החלום - רן דנקר. נכון את יפה - אושרי כהן. ספירת מלאי - נינט וצביקה הדר. עד שתעזוב - מלי לוי. פזמון חוזר - הלהקה. מוכרחים להמשיך לנגן - אניה בוקשטיין, רן בכור וניצבים. פתאום כשלא באת - רן בכור. קח לך אישה - אושיק לוי. רעמים וברקים - רן ואניה. שוב היא כאן - הלהקה. שובי לביתך - הלהקה. שיר הדוב - רן ואושרי. תמיד כשאתה בא - רונה לי. עונה רביעית: שורט פיפול - רונה לי, אושרי ומלי לוי. זה הכל אני - דנה אנטרנשיונל. טנגו קרין - רן, דנה, ענת מגן, אושרי, מלי, רונה לי ונינה קוטלר. הנך יפה - דנה עדיני ואלי אלטוניו. פגישה לאין קץ - רן ואניה. ריק מתוכן - דנה עדיני. שיר אחרי מלחמה - הלהקה. שיר לשירה - דנה עדיני. בואי ונתיר - רן ואניה. מוכרת לי מפעם - רן ונינט. צליל מיתר - הלהקה/רני ותמרה. הליכה לקיסריה - הלהקה. מאוחר מדי - דנה עדיני. שקט - אניה בוקשטיין. גן נעול - רן דנקר/רן ואניה/דנה עדיני. חשמל בכפות ידיך - אניה בוקשטיין. שחק אותה - אניה בוקשטיין. הכי יפה בעולם - אושרי כהן. אלייך - רן, נינט ואניה. אם אלה החיים - הבנות. זה לא אני - הלהקה. מה איתי - אניה בוקשטיין. מה עוד ביקשת - רן ודנה. חברה - דנה עדיני. אחר - דנה עדיני. הבלדה שלי עלייך - אושרי כהן. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול - הבנות. השיר שיביא לך אהבה - רן ודנה. הודעות - עידו מוסרי. אם תלך - נינט. בלדה לנאיבית - דנה עדיני. שיר למעלות - אניה בוקשטיין. המילים הכי יפות - רן דנקר. איך זה שכוכב אחד מעז - הלהקה. אל תלך מכאן - נינט/רן ואניה. שיעור מולדת - רן ואניה/הלהקה. ילדה קטנה - הלהקה. דמעות של מלאכים - אניה, עידו וענת מגן. אדון עולם - עידו וענת מגן. קרן שמש - רן ורונה לי. דואט פרידה - רן ורונה לי. הדפוק הזה עושה לך טוב - אושרי כהן. והגשם יבוא - רן ונינט. עוד יום - אניה בוקשטיין. גיטרה וכינור - נינט. שוב - רן ורונה לי. שקרים שקטים שקרים קטנים - דנה עדיני.