רשימת השירם שהיו בעונה 3-4

../images/Emo41.gifרשימת השירם שהיו בעונה 3-4

אנא רשמו פה את כל השירים שהופיעו בעונה 3-4 על מנת שאוכל לעשות מאמר:]וזה יעזור לאנשים...תודה!

אז זה מה שאני זוכרת...

רק שלי אל תלך מכאן זה נגמר זה עבר אלייך מה איתי זה לא אני המילים הכי יפות שחק אותה צליל מיתר ריק מתוכן מוכרת לי מפעם גן נעול אם תלך הנך יפה מה עוד בקשת..למרות שהם שרו רק בית ופזמון... והגשם יבוא אני נכנע שיר מולדת ילדה קטנה שקט לנצח אנגנך

Nותקית

New member
יש גם את

פזמון חוזר אלינור שמיים כחולים קרן שמש הכי יפה בעולם שקט משהו בשבילך מוגלי ובאנה ימים של שקט עוד מעט(השיר פתיח) השיר הזה שאושרי ורן שרו על תום אבני בעונה ה-3..

adidasabc

New member
שירים

עונה 3: כשאת איתי כשאתה איתי גן נעול פזמון חוזר בהאיחזות הנח"ל בסיני אלינור נולדתי לשלום ספירת מלאי - נינט וצביקה הדר בפרק סיום דיווה רבות הדרכים כשזה עמוק עונה 4: שיר לשירה לנצח אנגנך מוכרת לי מפעם שיר הצעת נישואין לחלי - לא יודע איך קוראים לו שיר מיתר אני נכנע שקט הפרידה לזכות בך - שיר של דנה ריק מתוכן - שיר של דנה הודעות - שיר של עידו חשמל זורם שחק אותה הכי יפה בעולם אלייך אם אלה החיים - בחלקו זה לא אני מה איתי מה עוד ביקשת מה אתה רוצה להיות כתהיה גדול השיר שיביא לך אהבה המילים הכי יפות אם תלך בלדה לנאיבית שיר המעלות אל תלך מכאן שיעור מולדת ילדה קטנה שקרים קטנים עוד יום הדפוק הזה עושה לך טוב שיר אחרי מלחמה גיטרה וכינור והגשם יבוא קרן שמש איך זה שכוכב אהוב יקר לא דיברנו עוד על אהבה אחר - שיר של דנה foolish games true colors total eslipse of the heart כולם יודעים שוב אדון עולם איך זה מרגיש דמעות של מלאכים אם תבוא - מהדיסק של נינט הבלדה שלי עלייך חברה זה מה שאני זוכר......

TALIATELA1

New member
יש לי שאלה

איך קוראים לשיר שתמרה ונינט שר וביחד של מטי כספי?

hshirshelanu

New member
לא זוכר

אני זוכר רק מילים מתוך השיר: "אי שם עמוק בתוך תוכנו, טמונים קולות וזכרונות, מראות רבים שכבר שכחנו, ספרי פלאים ומנגינות."

gal255

New member
שירים

לא הסתכלתי על מה שאחרים כתבו, אז אולי יש פה משהו שכבר כתבו פה. אלו שירים שיש לי את הקליפים שלהם מתוך הסדרה על המחשב: עונה שלישית: היט מי בייבי וואן מור טיים - יעל שרוני ונינה קוטלר. אחכה לך - נינט טייב ודנה עדיני. אין לך מה לדאוג - יעל שרוני, נינט טייב ומיה דגן. אם כבר לבד - אלי אלטוניו. את מביאה הכל לידי דמעות - רן דנקר. בתוך - אניה בוקשטיין ורן דנקר. גן נעול - אניה בוקשטיין ורן דנקר/אושרי כהן. דיווה - עידו מוסרי. הבלדה שלי עלייך - רן דנקר, אושרי כהן ואניה בוקשטיין. הדפוק הזה עושה לך טוב - אלי אלטוניו. היא תיקח אותך - דפנה ארמוני. היאחזות הנחל בסיני - הבנות. הלו רני -נינט טייב, אניה בוקשטיין, וטלי אורן. הליכה לקיסיריה - אניה בוקשטיין. המלח שלי הוא המלאך שלי - עידו מוסרי. השיר שלנו - רן ונינט. וזוהי רק ההתחלה - הלהקה. זמר לספינה - רן דנקר. יחד - הלהקה. ימים של שקט - רן, אושרי ורונה לי. ככה זה - אלי אלטוניו. כשאת איתי - רן דנקר. כשאתה איתי - אניה בוקשטיין. ללכת שבי אחרייך - רן, נינט ואניה. מאוחר מדי - דנה עדיני. מה איתי - רונה לי. מוגלי ובאנה - רונה לי ואושרי. מרוב אהבתי - אלי אלטוניו. נד נד - מלי לוי. נולדתי לשלום - הבנות. נוצה ברוח - רן דנקר. ניגע אל החלום - רן דנקר. נכון את יפה - אושרי כהן. ספירת מלאי - נינט וצביקה הדר. עד שתעזוב - מלי לוי. פזמון חוזר - הלהקה. מוכרחים להמשיך לנגן - אניה בוקשטיין, רן בכור וניצבים. פתאום כשלא באת - רן בכור. קח לך אישה - אושיק לוי. רעמים וברקים - רן ואניה. שוב היא כאן - הלהקה. שובי לביתך - הלהקה. שיר הדוב - רן ואושרי. תמיד כשאתה בא - רונה לי. עונה רביעית: שורט פיפול - רונה לי, אושרי ומלי לוי. זה הכל אני - דנה אנטרנשיונל. טנגו קרין - רן, דנה, ענת מגן, אושרי, מלי, רונה לי ונינה קוטלר. הנך יפה - דנה עדיני ואלי אלטוניו. פגישה לאין קץ - רן ואניה. ריק מתוכן - דנה עדיני. שיר אחרי מלחמה - הלהקה. שיר לשירה - דנה עדיני. בואי ונתיר - רן ואניה. מוכרת לי מפעם - רן ונינט. צליל מיתר - הלהקה/רני ותמרה. הליכה לקיסריה - הלהקה. מאוחר מדי - דנה עדיני. שקט - אניה בוקשטיין. גן נעול - רן דנקר/רן ואניה/דנה עדיני. חשמל בכפות ידיך - אניה בוקשטיין. שחק אותה - אניה בוקשטיין. הכי יפה בעולם - אושרי כהן. אלייך - רן, נינט ואניה. אם אלה החיים - הבנות. זה לא אני - הלהקה. מה איתי - אניה בוקשטיין. מה עוד ביקשת - רן ודנה. חברה - דנה עדיני. אחר - דנה עדיני. הבלדה שלי עלייך - אושרי כהן. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול - הבנות. השיר שיביא לך אהבה - רן ודנה. הודעות - עידו מוסרי. אם תלך - נינט. בלדה לנאיבית - דנה עדיני. שיר למעלות - אניה בוקשטיין. המילים הכי יפות - רן דנקר. איך זה שכוכב אחד מעז - הלהקה. אל תלך מכאן - נינט/רן ואניה. שיעור מולדת - רן ואניה/הלהקה. ילדה קטנה - הלהקה. דמעות של מלאכים - אניה, עידו וענת מגן. אדון עולם - עידו וענת מגן. קרן שמש - רן ורונה לי. דואט פרידה - רן ורונה לי. הדפוק הזה עושה לך טוב - אושרי כהן. והגשם יבוא - רן ונינט. עוד יום - אניה בוקשטיין. גיטרה וכינור - נינט. שוב - רן ורונה לי. שקרים שקטים שקרים קטנים - דנה עדיני.

gal255

New member
יש לי את הפרקים

אז אני חותכת מכל פרק את השירים שיש בו.

וווואיי ,

כממה שייריים חיחיח , תווודה .... וו.. ייש גם ת'שייר אהוב יקר שניראל'י תמרה שרה

היללי 2

New member
אממ שאלה לגבי השירים..

אמממ זוכרים שהיה איזה שיר אחד ששמש שרה אותו העונה הזאת והיא היתכוונה כשהיא שרה אותו ליונתן.. זה היה לפני כמה פרקים שהיה פרק דואטים.. אז היא וחלי שרו...שהיא רצתה את יונתן והוא היה עם תמרה באותו זמן... מישהו הבין למה אני מתכוונת? תודה ממשש!!!

למעלה